Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On2897

Femdom, Feminizacja, Cuckold. Skąd się to bierze ?

Polecane posty

Gość On2897

Mam 28 lat, nigdy nie miałem dziewczyny. Jestem prawiczkiem. Jednak problemem są moje skłonności. Uświadomiłem je sobie w wieku 23 lat. Chodzą mi po głowie feminizacje, przebieranie mnie za dziewczynkę przez kobietę, robienie ze mnie swoją toaletę, kontrola totalna psychiczna, zrobienie ze mnie ...!.  Czasami przychodzą mi nawet pragnienia, zmuszenia mnie przez kobietę do zrobienia jakiemuś facetowi loda.  Skąd się biorą takie fantazję ? Pragnienia ?  Boję się siebie. Mam taką chłopięcą urodę mimo wieku.  Pamiętam już w okresie dojrzewania, że wchodziłem do damskiej toalety w szkole i pociągało mnie poczucie ich fizjologicznego zapachu.  Podobnie było z fantazjowaniem o byciu toaletą dla dziewcząt, kobiet.  Kiedy sobie myślę o tych sprawkach, to odczuwam potężne emocje i silne podniecenie.  Do seksu mnie tzw normalnego nie ciągnie. 

Gość poyebana psychika

Poyebana psychika, tak to jest jak starzy orają, matka do roboty zamiast dzieciaka wychować na porządnego człowieka a nie zyeba.

Gość Starociotka

TO JEST ZUPELNIE NORMALNE PO PROSTU ZNASZ SWOJE MIEJSCE JAKO SAMIEC NIZEJ POSTAWIONY OD ALFY POPIERRRDOLONE SPOLECZENSTWO KATOLICKIE SIE NIE GODZI NA NATURALNY STAN RZECZY I WPROWADZA OBYCZAJOWOSC KTORA ZMUSZA CIE DO UKRYWANAI SIE Z TWOJA NATURA ULEGLEGO PSA I STARA SIE CIEBIE WPEDZIC W POCZUCIE WINY

Gość Starociotka
18 minut temu, Gość poyebana psychika napisał:

Poyebana psychika, tak to jest jak starzy orają, matka do roboty zamiast dzieciaka wychować na porządnego człowieka a nie zyeba.

A TU MASZ OGRANICZONA KURRWE BEZ WYKSZTALCENIA KTORA SLEPO WIERZY W PIERRRDOLING PLEBANA Z AMBONY MYSLI ZE WSZYSCY MEZCZYZNI POWINNI BYC ALFAMI GDYBY TAK BYLO TO LUDZKOSC JUZ DAWNO PRZESTALA BY ISTNIEC W EFEKCIE NIESKONCZONYCH KONFLIKTOW I WALKI I DOMINACJE NAD INNYMI

Gość Ariela

Ja uważam że to nic złego, każdy ma jakieś fantazje. A to, że ciebie podnieca takie coś, może świadczyć o tym, że w twoim domu rodzinnym rządziła kobieta, prawdopodobnie matka.

Natomiast nie jest to nic dziwnego. Ja raz spotkałam faceta, który mi wprost powiedział że fantazjuje o byciu kobietą, bo fascynuje go jak to jest gdy ktoś w niego wkłada, przez to podniecali go wysocy, dobrze zbudowani mężczyźni.

Gość gość

Dobrze, że zdajesz sobie sprawę ze swoich potrzeb i wiesz czego oczekujesz. Nie bój się tego, taka jest twoja natura, zaakceptuj to. Koniecznie szukaj sobie dominującej kobiety, dziewczyna bez skłonności do dominacji na widok faceta przebranego w damskie ciuszki wybuchnie śmiechem, na propozycję innych poniżających zabaw może równie źle zareagować. 

Głowa do góry, tak nas stworzyła natura, że jesteśmy różni. I wbrew przekonaniom, nie każda kobieta lubi być trzymana za włosy 😉

Gość On2897

Matka u mnie nie rządziła w domu. Rządziła matka i ojciec. Wzajemnie się uzupełniali. Dzięki za zrozumienie. Tak, wiem, że nie ma sensu w ogóle w moim przypadku szukać normalnej dziewczyny, kobiety, bo wiem, czuję, ze bym się w normalnej relacji nie spełnił.  Jestem ciekawy też skąd u mnie fantazje do bycia tzw rogaczem.  Słyszałem, czytałem, że to też element masochistycznej natury, podobnie jest z fetyszyzmem w ogóle.