Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy w wieku od 35 do 55 roku życia

Polecane posty

Gość Gosc

Facet może nadrobić to czego nie robił w wieku od 15 do 35 roku życia, czyli przede wszystkim związki i seks?

Gość Kobieta

Jak jest przystojny i ma hajs to w wieku 70 lat może to nadrobić. Hajs w sensie jakis milioner a nie ze 3500 zl netto 😂 

Gość Gosc
4 minuty temu, ZakochanyKundel napisał:

Jasne że może. Co Ty chciałeś nawyprawiać do 35tki? To właśnie potem człowiek bierze byka za rogi. 😆

Mozesz sprecyzowac?🤔

Gość Gowc
8 minut temu, ZakochanyKundel napisał:

Wtedy właśnie człowiek dorabia się i osiąga najwięcej. Mnóstwo facetów dopiero około 40stki zakłada rodziny, etc. 

Ale przeciez po slubie to juz podobno seksu nie ma a juz zwlaszcza jesli sa dzieci

Gość Kobieta
12 minut temu, ZakochanyKundel napisał:

Wtedy właśnie człowiek dorabia się i osiąga najwięcej. Mnóstwo facetów dopiero około 40stki zakłada rodziny, etc. 

Jemu nie chodzi o żonę po 30 tylko o bzykanie nastolatek bez zobowiązań. To mu napisałam, że jak jest przystojny i bardzo bogaty to bez problemu 

Gość Kiss

Powalilo Cie?

5 minut temu, Gość Gowc napisał:

Ale przeciez po slubie to juz podobno seksu nie ma a juz zwlaszcza jesli sa dzieci

No chyba, ze nie chcesz, to nie bedziesz mial. Jak znajdziesz kobiete, ktora jest aseksualna. Ale malo takich.

Gość Gosc

Nie chodzi mi o nastolatki

Gość Ton
1 godzinę temu, Gość Gowc napisał:

Nie podobno, tylko tak jest 🐵

Całą uwagę dla dzieci, bo mąż nie podnieca / śmierdzi piwem / ogląda się za innymi / pali papejrosy / boli głowa / zmęczenie / okres / cicheDni -niepotrzebne skreślić.

A pote paniusie Lampucery krzyczą jaki to on zły, bo się poszedł na mieście najeść.

Gość Kobieta
1 minutę temu, Gość Ton napisał:

Całą uwagę dla dzieci, bo mąż nie podnieca / śmierdzi piwem / ogląda się za innymi / pali papejrosy / boli głowa / zmęczenie / okres / cicheDni -niepotrzebne skreślić.

A pote paniusie Lampucery krzyczą jaki to on zły, bo się poszedł na mieście najeść.

Jak kobieta ma przystojnego, zaradnego meza ktorego pozada to mu seksu nie odmawia. Ale niestety... Nie każda takiego ma, a seks z kims poniżej oczekiwać to katorga. Ja bym sie cieszyła gdyby inna poświęcała cip/ke dla kogos, dla kogo ja nie jestem w stanie. 

Gość Gosc

Tak, jak zeżre viagrę 🤣

Gość gość
Dnia 27.08.2019 o 10:35, Gość Ton napisał:

Tak masz? Biedny.