Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy gdyby facet wygladal jak brad pitt ale praktycznie sie do ciebie nie odzywal to dalabys sobie spokoj

Polecane posty

Gość Gość

Nie jest w moim typie.

Gość gosc

Brad Pitt to stary dziad jest lepiej ze sie nie odzywa

Gość gosc

Dobra, chodzi o to ze facet jest mega w twoim typie, czujesz meega chemie do niego

Gość a co z nim nie tak?

mruk, gbur, jąkała czy co z nim nie tak? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Dobra, chodzi o to ze facet jest mega w twoim typie, czujesz meega chemie do niego

Naucz się czym jest ta chemia o której każdy pisze jak nawiedzony. 

Gość a co z nim nie tak?

jesli mialby komunikowac sie ze mna za pomoca np koloru w ubiorze albo cos podobnego, to chocby załatwiał sie banknotami pięćsetzłotowymi to bym podziekowala 🙂

Gość a co z nim nie tak?
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

chemia to podstawa

Gość a co z nim nie tak?

wazne aby ta chemia ewoluowala w cos trwalego nierozerwalnego 🙂

Gość gosc
3 minuty temu, Gość a co z nim nie tak? napisał:

wstydliwy np

Gość gosc
4 minuty temu, Gość a co z nim nie tak? napisał:

a gdybys nie wiedziała co z nim nie tak to probowalabys sie dowiedzieć?

Gość a co z nim nie tak
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

a gdybys nie wiedziała co z nim nie tak to probowalabys sie dowiedzieć?

ehh trudne sprawy 🙂 bo mozna omylnie odebrac niesmialosc za brak zainteresowania, i nawet chemia w przypadku facetow to moze byc tylko chec zaspokojenia a nie chemia w czystej postaci

Pytanie: dlaczego by się nie odzywał? Dlatego, że nie ma nic do powiedzenia i jest mało ciekawą osobą, czy może jest nieśmiały i ciężko mu się otworzyć? Jeśli to drugie, to myślę, że mogłabym mu dać mu szansę pod warunkiem, że niebawem by się odblokował. Jestem w stanie to zrozumieć, bo sama nie jestem zbyt wylewna do obcych, ale wszystko ma swoje granice. Jakby okazał się nudny, to bym się wycofała. 

Gość Gosc

Jestem w takiej sytuacji. Mężczyzna mega przystojny. Czekam aż pierwszy się odezwie. Być może nigdy to nie nastąpi. Niestety nie mam śmiałości .

Gość gosc
Przed chwilą, Gość a co z nim nie tak napisał:

ehh trudne sprawy 🙂 bo mozna omylnie odebrac niesmialosc za brak zainteresowania, i nawet chemia w przypadku facetow to moze byc tylko chec zaspokojenia a nie chemia w czystej postaci

i ludzie popelniaja błędy biorąc swoją teorie za pewnik a powod może być inny

Gość gosc
2 minuty temu, Mizo napisał:

Pytanie: dlaczego by się nie odzywał? Dlatego, że nie ma nic do powiedzenia i jest mało ciekawą osobą, czy może jest nieśmiały i ciężko mu się otworzyć? Jeśli to drugie, to myślę, że mogłabym mu dać mu szansę pod warunkiem, że niebawem by się odblokował. Jestem w stanie to zrozumieć, bo sama nie jestem zbyt wylewna do obcych, ale wszystko ma swoje granice. Jakby okazał się nudny, to bym się wycofała. 

a co to znaczy nudny? Dla każdego to cos innego, wiadomo że nie kazdy przypasuje. Chodzi o sytuację bardziej gdy już mieliście okazje pogadac i rozumieliscie się dobrze

Gość a co z nim nie tak

i dlatego bliskosc fizyczna w niektorych przypadkach pomaga w przelamywaniu barier, bo zamkniecie sie wylacznie w tej sferze upośledza relację 

Gość MS98

Przystojny ale małomówny? Trudno się z takimi gada. Spotkania są drętwe gdyż wciąż trzeba nawijać aby nie było kłopotliwej ciszy. 

Gość a co z nim nie tak
Przed chwilą, Gość MS98 napisał:

Przystojny ale małomówny? Trudno się z takimi gada. Spotkania są drętwe gdyż wciąż trzeba nawijać aby nie było kłopotliwej ciszy. 

a czy to jego wina, ze taki sie urodziwy stworzyl rodzicom? 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość a co z nim nie tak napisał:

a czy to jego wina, ze taki sie urodziwy stworzyl rodzicom? 🙂

To że masz się za urodziwego nie znaczy że taki jesteś w rzeczywistości...

Gość a co z nim nie tak

gość gość glupi jestes czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem?

Gość Sylwek
9 minut temu, Gość a co z nim nie tak napisał:

i dlatego bliskosc fizyczna w niektorych przypadkach pomaga w przelamywaniu barier, bo zamkniecie sie wylacznie w tej sferze upośledza relację 

W rzeczy samej. W moim przypadku bliskość fizyczna uratowała mój związek. Chodziłem z bardzo nieśmiałą dziewczyną. Wciąż musiałem coś mówić gdyż ona była bardziej słuchaczką niż oratorką. Powoli wątpiłem w to, że coś z tego będzie. Ona była jednak taka śliczna... Gdy w końcu odważyłem się na pierwszy z nią pocałunek, wszystko się odmieniło. Gdy rozmowa się nie kleiła, po prostu się pieściliśmy. Dziewczyna z czasem się wyrobiła. Teraz czasami mówi więcej ode mnie. Warto było dać jej i jednocześnie sobie szansę. Nie zamieniłbym jej na żadną inną. 

Gość Beks
1 minutę temu, Gość a co z nim nie tak napisał:

gość gość glupi jestes czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem?

Skończ bracie picie. Jesteś tak zajebisty że nie musisz nic mówić tylko patrzeć z chemio w oczach i każda twoja przejmuje rolę faceta.

Gość hehe
Przed chwilą, Gość Beks napisał:

Skończ bracie picie. Jesteś tak zajebisty że nie musisz nic mówić tylko patrzeć z chemio w oczach i każda twoja przejmuje rolę faceta.

czyli jezdes gupi 🙂

Gość gorzej

jesli taki bradpit z zalozenia udaje niesmialego i malomownego, bo jest mu tak wygodnie, bez specjalnego wysilku mentalnego korzysta z chemii, a gdy tylko chemia slabnie to bradpitt sie ulatnia. ale rozne zyjeby chodza po tym swiecie

Gość dkt
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Chemia jest wtedy, kiedy jest porozumienie dusz. Nadajemy na tych samych falach, jesteśmy dobrymi przyjaciółmi. Ale żeby ta chemia się stworzyła, to trzeba najpierw z daną osobą porozmawiać i ją poznać. A wy nie rozmawiacie z mężczyznami, którzy nie są przystojni, nawet jeśli to właśnie z którymś z nich połączyłaby was chemia. Chemia nie jest zależna od wyglądu, ale wy tego nie rozumiecie.

Gość Gosc
52 minuty temu, Gość dkt napisał:

Chemia jest wtedy, kiedy jest porozumienie dusz. Nadajemy na tych samych falach, jesteśmy dobrymi przyjaciółmi. Ale żeby ta chemia się stworzyła, to trzeba najpierw z daną osobą porozmawiać i ją poznać. A wy nie rozmawiacie z mężczyznami, którzy nie są przystojni, nawet jeśli to właśnie z którymś z nich połączyłaby was chemia. Chemia nie jest zależna od wyglądu, ale wy tego nie rozumiecie.

Chemia sie pojawia przy pierwszym kontakcie a nie po poznaniu. Nie wiesz co to znaczy

Gość hej hej

macie teraz lancz?

Gość nie juz po robocie
1 minutę temu, Gość hej hej napisał:

macie teraz lancz?

ale bradpitt nam cos zaniemowil, pewnie kolejne prowo? 

Gość Gosc

Malomowny i co z tego,musisz do niego dotrzec,wziac sprawy w swoje rece,moze byc tak ze sie rozkreci.