Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kam.

Dlaczego wartościowi ludzie mają trudniej ze znalezieniem swojej drugiej połówki

Polecane posty

Gość Kam.

Chciałbym poruszyć temat na swoim przykładzie. Jestem wartościowym mężczyzną, wiara odgrywa dużą rolę w moim życiu i staram się żyć według woli Boga. Mam 19 lat i nie jestem w stanie znaleźć wartościowej dziewczyny. Bardzo szanuje kobiety, jestem miły, kochany a dla swojej dziewczyny będę najlepszym chłopakiem na świecie. Będę dla niej romantyczny, mówił do niej skarbie, kochanie, naprawdę lepiej nigdzie nie będzie mieć.......  A wiecie jaki jest jedyny mój wymóg ? żeby dziewczyna była dziewicą.....żeby zachowała to co najcenniejsze dla tego jedynego. Ja sam chce to ofiarować swojej wybrance to co najcenniejsze.........  Niestety dziewczyny szukam od paru miesięcy ale nie jestem w stanie znaleźć..... Czy coś ze mną jest nie tak ? Czy są jeszcze takie dziewczyny, które nie idą z pierwszym lepszym?..... Czy są jeszcze dziewczyny które szukają wartościowego faceta, które będą szanowane i kochane? Jestem zdołowany bo naprawdę pragnę miłości i wiem że dziewczyna będzie mieć ze mną dobrze..... Może jakaś podpowiedź gdzie szukać? Zapraszam do kulturalnej dyskusji i pomocy......Jak jest jakaś dziewczyna która szuka takiego chłopaka to jestem ze Szczecina, napisz jakieś dane kontaktowe w komentarzu a ja na pewno się odezwę....

Gość gość
19 minut temu, Gość Kam. napisał:

Chciałbym poruszyć temat na swoim przykładzie. Jestem wartościowym mężczyzną, wiara odgrywa dużą rolę w moim życiu i staram się żyć według woli Boga. Mam 19 lat i nie jestem w stanie znaleźć wartościowej dziewczyny. Bardzo szanuje kobiety, jestem miły, kochany a dla swojej dziewczyny będę najlepszym chłopakiem na świecie. Będę dla niej romantyczny, mówił do niej skarbie, kochanie, naprawdę lepiej nigdzie nie będzie mieć.......  A wiecie jaki jest jedyny mój wymóg ? żeby dziewczyna była dziewicą.....żeby zachowała to co najcenniejsze dla tego jedynego. Ja sam chce to ofiarować swojej wybrance to co najcenniejsze.........  Niestety dziewczyny szukam od paru miesięcy ale nie jestem w stanie znaleźć..... Czy coś ze mną jest nie tak ? Czy są jeszcze takie dziewczyny, które nie idą z pierwszym lepszym?..... Czy są jeszcze dziewczyny które szukają wartościowego faceta, które będą szanowane i kochane? Jestem zdołowany bo naprawdę pragnę miłości i wiem że dziewczyna będzie mieć ze mną dobrze..... Może jakaś podpowiedź gdzie szukać? Zapraszam do kulturalnej dyskusji i pomocy......Jak jest jakaś dziewczyna która szuka takiego chłopaka to jestem ze Szczecina, napisz jakieś dane kontaktowe w komentarzu a ja na pewno się odezwę....

1. Jesteś młody chłopak, żeby nie powiedzieć dzieciak, a nie mężczyzna. 

2. Bycie "najlepszym chłopakiem na świecie" to nie bycie romantycznym

3. Bycie romantycznym to nie mówienie do kogoś "kochanie" i "skarbie". 

4. Na to czy komuś będzie z tobą dobrze wpływa więcej rzeczy niż to jakim słowem zastąpisz imię tej osoby. 

5. Sprowadzanie czyjejś wartości do dziewictwa jest płytkie 

6. Dziewictwo/prawictwo najcenniejsze na świecie? Poważnie? Jest tyle ważniejszych cech...

7. Nie napisałeś w sumie nic o tym dlaczego niby jesteś taki wartościowy. Sam fakt nieuprawiania seksu o niczym nie świadczy, a przedmiotowe podejście do ludzi i seksu wręcz sugeruje, że jesteś przeciwieństwem takiej osoby

Gość Kam.

Sprowadzenie czyjejś wartości do dziewictwa nie jest płytkie.... Czy nie brzydzi Cie seks z kobietą tzw."używaną"? myśl że ktoś był przede mną jest straszna....

Gość Gość

Kolejna miękka męska cipcia założyła temat.

Gość gość

Ciekawe co jezus powiedziałby na temat nazywania kogoś "używanym". Ludzi się nie używa

Gość Kam.

Fakt, określenie Używana nie jest dobrym pomysłem, przyznaję racje. Chodziło mi o to, że nie każdy facet jest w stanie pogodzić się, że dziewczyna nie zachowała TEGO dla niego.....

Gość Ups

Szukaj w kościele a nie na Instagramach 🤣🤣🤣

Gość Starociotka

TEZ JESTEM PRAWICZKIEM OD PONAD ROKU NIE RUUCHAM

Gość gość

Jeśli poważnie szukasz takiej dziewczyny to przede wszystkim zarejestruj się na kafe. Gdy jako gość piszesz, to żadna dziewczyna nie poda ci kontaktu do siebie, bo może ty jesteś facet z brodą po czterdziestce.

Gość Gość

Znowu jakaś płaczliwa mameja niby "wartościowa", bo nie zamoczyła nigdy i to ma być niby wartość. Żal. 

Gość Kam.

A jak sie tutaj zarejestruje to później będę mógł ew. czatować z kimś ? DO wszystkich hejterów: tak jak pisałem wyżej, ja mam pewne wartości..... z seksem mi się nie śpieszy, i chce to ofiarować tej jedynej, ale w zamian oczekuje tego samego..... coś w tym dziwnego ?

Gość Gość

To ma być wartość człowieka? To stworzona przez ciebie teoria żeby dodać sobie sztucznego szacunku i wartości. Ludzie o których piszesz nigdy nie mieli problemu ze znalezieniem kogoś. Poza tym 19 lat masz dziecko więc o czym dyskutować.

Gość Mąż_

Bo szukają mitycznej drugiej połówki zamiast nieidealnego towarzysza do wspólnego płynięcia przez morze życia.