Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aż miło popatrzeć

Ale dziś widziałem ładną niunie, przyszła na rozmowe rekrutacyjną

Polecane posty

Gość aż miło popatrzeć

10/10, ale bardzo skromna, cud miód, palce lizać, mam nadzieje że ją przyjmą do pracy

Gość gość

ciesz sie ciesz, tylko pamiętaj, że takiej laluni może być łatwiej przeprowadzić restrukturyzację polegającą na redukcji zatrudnienia, a w pierwszej kolejności biorą tych z maślanymi oczkami bujających w chmurach w godzinach pracy 🙂

Gość rób pompki

jak dobrze pójdzie to będzie nowa sztuka do zdobycia, powodzenia ziom

Gość Ariel
7 godzin temu, Gość aż miło popatrzeć napisał:

10/10, ale bardzo skromna, cud miód, palce lizać, mam nadzieje że ją przyjmą do pracy

Popatrzeć na nią możesz ale nic więcej gdyż ona z pewnością jest już zajęta. 

Gość Ola
7 minut temu, Gość Ariel napisał:

Popatrzeć na nią możesz ale nic więcej gdyż ona z pewnością jest już zajęta. 

A nawet gdyby była wolna to nie jest jego liga. Ona chce kierownika a nie magazyniera

Gość Paula

Kiedyś taka śliczna dziewczyna załapała się do pracy u naszego lokalnego biznesmena zatrudniającego niemalże połowę naszego małego miasteczka. Dziewczyna musiała się szybko ewakuować gdyż żonaty szef zakochał się w niej w wciąż wokół niej tokował. Latał koło niej jak z pieprzem. Obiecał jej złote góry. Proponował służbowe wyjazdy we dwoje. Dziewczyna czuła się jak ryba w sieci. Zwolniła się z pracy aby się uwolnić od szefa stalkera. Podjęła pracę w innym mieście. 

Gość 9392
9 godzin temu, Gość aż miło popatrzeć napisał:

A ja mam nadzieję że nie bo będzie widział nad nią chory umysłowo stalker który się slini jak łasica jakas

Gość Chory umysłowo wieprz

Aż takie emocje wyzwala w tobie to że ktoś zatrudnił ładna dziewczyne? Aż tak łatwo faceta zadowolić? Żeby była tylko ładna? W sumie to fajnie bo mam ładne rysy twarzy tylko się odpicowac jak barbie i poderwe jakiegoś milionera w takim razie , ona pewnie też na Ciebie nie napluje jak jest ładna 

Gość 9393

Pytanie tylko czy jest serio ładna z buzi i ma ładne ciało czy to taki typowy wumalowany plastik który narysował sobie nową twarz i udaje ładna, faceci nawet tego nie rozróżnianiaja i czesto lecą na plastikowe karyny które bez seksi ciuchów i makijażu jak coorva wyglądają jak jakieś pasztety