Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głodna Ciebie

Jesteś moją pokusą, zjadłabym Ciebie na śniadanie:))

Polecane posty

Gość Głodna Ciebie

Mam apetyt od rana na Ciebie. Jestem na Ciebie trochę zła i na złość Tobie napiszę, jak bardzo Ciebie lubię ...Tak bardzo mi smakujesz,że wciąż delektuje się Twoją osobowością ..Tak bardzo Ciebie pragnę,że uśmiecham się na myśl o Tobie..Tak bardzo Ciebie czuję, że czas bez Ciebie to czas stracony..Jesteś moją pokusą..Kuś mnie dalej😘

Gość Gość Y
18 minut temu, Gość Głodna Ciebie napisał:

Mam apetyt od rana na Ciebie. Jestem na Ciebie trochę zła i na złość Tobie napiszę, jak bardzo Ciebie lubię ...Tak bardzo mi smakujesz,że wciąż delektuje się Twoją osobowością ..Tak bardzo Ciebie pragnę,że uśmiecham się na myśl o Tobie..Tak bardzo Ciebie czuję, że czas bez Ciebie to czas stracony..Jesteś moją pokusą..Kuś mnie dalej😘

Fajne 🙂

Gość gość

kolejny z niedorozwinięta żoną

Gość Głodna Ciebie

Zjadłam kanapkę i oblizalam usta,bo to tak jakbym całowała się z Tobą..Mam czasem kosmate myśli..jak seks w wielkim mieście..był taki film,ale ja ten film mogłabym zagrać tylko z Tobą 😁Idę na spacer, wiem,że pójdziesz ze mną ..

Gość Głodna Ciebie
10 minut temu, Gość gość napisał:

kolejny z niedorozwinięta żoną

Nie jestem niczyja żona..Jestem jak fala na morzu, przyplywam,odpływam...A moja pokusa lubi chodzić po piasku na brzegu mnie i obserwować mój spokój lub moje wzburzenie..Mój szum koi Jego dzikość serca i On lubi to..Miłego dnia wszystkim, a Tobie pokuso cudownego 😘

58 minut temu, Gość Głodna Ciebie napisał:

Bardzo mi się podoba :)

Gość Mario

Fajne,ale kto i do kogo,he?  

Gość Dla wszystkich kobiet
13 minut temu, Gość Mario napisał:

Fajne,ale kto i do kogo,he?  

No właśnie, dlatego nikt nie powinien brać tego indywidualnie 🙂

Gość Na pewno tak
1 minutę temu, Gość Mario napisał:

Acha 

No i powiedz, czy mam rację? 

Gość Głodna Ciebie

Miło mi Panowie,że słowa Was urzekły i jesteście głodni miłych wrażeń. To świadczy o Waszej wrażliwości,ale moja wrażliwość ma tylko jedno imię ..jak z bajki😁

Gość Głodna Ciebie
5 minut temu, Gość Dla wszystkich kobiet napisał:

No właśnie, dlatego nikt nie powinien brać tego indywidualnie 🙂

To jest tylko dla jednego mężczyzny 😋

4 minuty temu, Gość Głodna Ciebie napisał:

Miło mi Panowie,że słowa Was urzekły i jesteście głodni miłych wrażeń. To świadczy o Waszej wrażliwości,ale moja wrażliwość ma tylko jedno imię ..jak z bajki😁

I to właśnie jest fajne :) Że piszesz to tak po prostu - spontanicznie, dla niego tylko :) Cieszę się, że jesteś szczęśliwa - miło widzieć kogoś szczęśliwego, kto potrafi przekazać swój pozytywny nastrój także innym :)

Gość Mario
8 minut temu, Gość Na pewno tak napisał:

No i powiedz, czy mam rację? 

Masz 

Gość Madzia
Przed chwilą, Revien napisał:

I to właśnie jest fajne 🙂 Że piszesz to tak po prostu - spontanicznie, dla niego tylko 🙂 Cieszę się, że jesteś szczęśliwa - miło widzieć kogoś szczęśliwego, kto potrafi przekazać swój pozytywny nastrój także innym 🙂

Czy jest szczęśliwa,bez niego?

Przed chwilą, Gość Madzia napisał:

Czy jest szczęśliwa,bez niego?

Ale przecież ona pisze, że to wyznanie jest dla niego, a on jest jak najbardziej realną i fizyczną postacią :) Chyba, że źle interpretuję wypowiedzi (zdarza mi się czasem) :)

Gość Madzia
7 minut temu, Revien napisał:

Ale przecież ona pisze, że to wyznanie jest dla niego, a on jest jak najbardziej realną i fizyczną postacią 🙂 Chyba, że źle interpretuję wypowiedzi (zdarza mi się czasem) 🙂

Kurcze,jakby byli razem,nie pisała by tu...raczej 😞 prawda,powiedziała by mu,mówiła co dziennie,prawda?

Gość wyrocznia
6 minut temu, Revien napisał:

Ale przecież ona pisze, że to wyznanie jest dla niego, a on jest jak najbardziej realną i fizyczną postacią 🙂 Chyba, że źle interpretuję wypowiedzi (zdarza mi się czasem) 🙂

Panowie to znowu atak Kruszynki na kochanego który nie istnieje. Proszę się nie wkręcać, czasami ma różne ataki, jedno dobre że nie ataki furii 🙂

Gość Głodna Ciebie
5 minut temu, Revien napisał:

Realny,prawdziwy i wyjątkowy.. Jestem szczęśliwa,że miałam szansę go poznać..dzięki Niemu moje życie jest wielowymiarowe..

Gość gość

jak on wygląda ?

Gość gość

opisz smak jego kupy

Gość Głodna Ciebie
16 minut temu, Gość gość napisał:

jak on wygląda ?

Czasem jest smutny, że rozrywa mi serce..czasem ma oczy wesołe i pełne czułości spojrzenie..Ma cudowną wrażliwą duszę i tak ciekawy charakter,że czuję się w Jego towarzystwie jakbym znała wiele osób, a nie tą jedną..dlatego nigdy się z Nim nie nudzę. Jest oazą spokoju i jednocześnie wybucha temperamentem.Wygląda jak milion dolarów 😁chciałabym,by był czekiem  i zawsze miałabym go w portfelu😋 

Gość Zaraz zwariuje
1 minutę temu, Gość Głodna Ciebie napisał:

Czasem jest smutny, że rozrywa mi serce..czasem ma oczy wesołe i pełne czułości spojrzenie..Ma cudowną wrażliwą duszę i tak ciekawy charakter,że czuję się w Jego towarzystwie jakbym znała wiele osób, a nie tą jedną..dlatego nigdy się z Nim nie nudzę. Jest oazą spokoju i jednocześnie wybucha temperamentem.Wygląda jak milion dolarów 😁chciałabym,by był czekiem  i zawsze miałabym go w portfelu😋 

Jessu to jest tak pięknie napisane 

Gość wyrocznia
37 minut temu, Gość Głodna Ciebie napisał:

Jedno jest pewne gdybyś była taka empatyczna to nie pisałabyś takich rzeczy na ogólnodostępnym forum. Gdyby był prawdziwą osobą i wzbudzał by w Tobie takie uczucia, emocje, a Ty byłabyś dojrzałą kobietą to na pewno bylibyście razem a nie osobno na publicznym forum. Także daremne Twe starania i tylko nimi robisz z siebie pośmiewisko. Pozdrawiam Kruszynke

Gość Rafał
4 godziny temu, Gość Głodna Ciebie napisał:

Lubisz mnie Kasia?skąd wiesz?że mnie lubisz?

Gość Gosc
27 minut temu, Gość wyrocznia napisał:

Jedno jest pewne gdybyś była taka empatyczna to nie pisałabyś takich rzeczy na ogólnodostępnym forum. Gdyby był prawdziwą osobą i wzbudzał by w Tobie takie uczucia, emocje, a Ty byłabyś dojrzałą kobietą to na pewno bylibyście razem a nie osobno na publicznym forum. Także daremne Twe starania i tylko nimi robisz z siebie pośmiewisko. Pozdrawiam Kruszynke

Nie widzisz ze to pisze okularnica?prowokatorka i podszywaczka?myśli ze coś ugra.Głupia pinda!!

Gość Gosc W
1 godzinę temu, Gość Zaraz zwariuje napisał:

Jessu to jest tak pięknie napisane 

To jest żenujące!

Gość Gosc W
1 godzinę temu, Gość Madzia napisał:

Kurcze,jakby byli razem,nie pisała by tu...raczej 😞 prawda,powiedziała by mu,mówiła co dziennie,prawda?

Ona tu nie pisze!!!!

Gość szaarŕriikkkkk

Jestem Twoją musztardą po obiedzie...hehe

Gość Głodna Ciebie

Do kruszynki mi daleko,bo jestem krągła tu i tam..Do okularnicy mi daleko,bo wzrok mam idealny...Bawcie się. Mój temat wzbudza zachwyt i oburzenie, to normalne na kafe. Dostarczam Wam emocji 😁