Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poprostu Ona

faceci odpowiedzcie czego wy oczekujecie od kobiety

Polecane posty

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

to nie brak odwagi tylko oszczanie cie ciepłym moczem, głupia jesteś ? haha

widocznie musiałaś zdradzić, że nie połykasz albo coś w tym stylu i dał sobie spokój

wiem..bo od niego śmierdzi na odległość sikami innych,kolejny raz musiałam sie o tym przekonać

Gość Gość

Warto być uczciwym ze sobą i innymi,ale nie warto wyciągać do kogoś ręki jak ktoś jest dużym dzieciakiem i tylko jego ego sie liczy.Więcej tego błędu już nie popełnię

7 minut temu, Gość gość napisał:

to nie brak odwagi tylko oszczanie cie ciepłym moczem, głupia jesteś ? haha

widocznie musiałaś zdradzić, że nie połykasz albo coś w tym stylu i dał sobie spokój

...niety jestes? To od polykania spermy zalezy czy ZYCIOWA PARTNERKA nia bedzie czy nie? widac ze myslicie fiutami tylko ptfu na was

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

a jak kobieta wyciągała milion razy rękę ,bo chciała pogadać a on umawia się  ale zlewa i nie przychodzi na spotkania to jak rozumieć taką odwagę??????????

że koleś ma zryty beret?

Gość Poprostu Ona
3 minuty temu, Seksualna2134 napisał:

...niety jestes? To od polykania spermy zalezy czy ZYCIOWA PARTNERKA nia bedzie czy nie? widac ze myslicie fiutami tylko ptfu na was

ale to prawda. Ile razy na forum było pisane,że zerwał bo nie chciała loda zrobić...zmuszanie jej do tego jest słuszne? To tak jakby kazać facetowi lizać dupę...nie zrobi to się zrywa. Tak to niestety wygląda.

Gość Gość
14 minut temu, Gość Poprostu Ona napisał:

ale to prawda. Ile razy na forum było pisane,że zerwał bo nie chciała loda zrobić...zmuszanie jej do tego jest słuszne? To tak jakby kazać facetowi lizać dupę...nie zrobi to się zrywa. Tak to niestety wygląda.

Nie można nikogo zmuszać. Tylko uprzedź faceta wcześniej, że masz problem z ludzką seksualnością i sprawianie przyjemności swojemu facetowi porównujesz do lizania dupy.

Gość Poprostu Ona
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie można nikogo zmuszać. Tylko uprzedź faceta wcześniej, że masz problem z ludzką seksualnością i sprawianie przyjemności swojemu facetowi porównujesz do lizania dupy.

Lubicie jak kobieta robi loda okej. Ale nie każda lubi smak spermy i jesli macie w nia wyje ze tak sie wyraze i dajecie sobie z tą kobietą bo nie połknęła no to sam musisz przyznać,że to chore...a nie czekaj,ty też jesteś facetem to nie przyznasz

Gość vvv
3 minuty temu, Gość Poprostu Ona napisał:

Lubicie jak kobieta robi loda okej. Ale nie każda lubi smak spermy i jesli macie w nia wyje ze tak sie wyraze i dajecie sobie z tą kobietą bo nie połknęła no to sam musisz przyznać,że to chore...a nie czekaj,ty też jesteś facetem to nie przyznasz

Jako facet zgadzam się. Nie oczekuję "loda" od kobiety.

Gość gość
4 godziny temu, Gość vvv napisał:

Jako facet zgadzam się. Nie oczekuję "loda" od kobiety.

Proszę cię, nie nazywaj siebie facetem miękka fajo.

Gość vvv
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Proszę cię, nie nazywaj siebie facetem miękka fajo.

Co za deebil. To, że mam inny gust i nie zależy mi na "lodzikach" oznacza, że nie jestem mężczyzną? Żałosne.

Gość Kam.

Ja odpowiem na pytanie: Ja oczekuje od dziewczyny czystości przedmałżeńskiej. Wiem pewnie wiele osób sie teraz śmieje, ale dla mnie to jest bardzo ważne, dla mnie to gwarantuje wierność kobiety.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Po to żeby poznać kogoś kto ci się podoba? Opinia tego jednego poyeba jest zdecydowanie w mniejszości. 

Bycie mniejszością na tym forum to wyróżnienie. :

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

A czym się różni lizanie sraki od pały? Haha. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość vvv napisał:

Co za deebil. To, że mam inny gust i nie zależy mi na "lodzikach" oznacza, że nie jestem mężczyzną? Żałosne.

Nie jesteś cipciu.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A czym się różni lizanie sraki od pały? Haha. 

Jeśli tego nie wiesz, to się już nie dowiesz łamago.

Gość vvv
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Nie jesteś cipciu.

Żałosny deebil jesteś.

Gość Alternos
Dnia 29.08.2019 o 08:43, Gość Poprostu Ona napisał:

Bo ja i większość dziewczyn/kobiet Was nie rozumiemy...Czego wy oczekujecie od kobiety?

Przykłady:

- Jeśli kobieta szybko da wam jakąś odpowiedź na pytanie o randkę,zgodzi się na coś więcej uznajecie,że łatwa,kiedy jest trochę niedostępna mówicie o niej że jest zimną su...lub lodową księżniczkę

- Maluje się - tapeciara i wolą naturalne,a kiedy kobiety nie mają makijażu to i tak wybierają tą w make-upie wtf?

- Fajnie by było jakby kobieta zrobiła 1 krok,inny wiek i wgl,faceci odwracają role zamiast podbijać to nieśmiałość zżera i chcą by to one zagadały. Kiedy zagadają uważacie,że nie,nie dacie szansy bo to ona zagadała nie Wy. I szukacie takiej do której będziecie wzdychać,do tej co nie macie odwagi zagadać i będziecie marudzić jakie to kobiety ksiezniczki bo ,,21 wiek juz halo" skoro mamy 21 wiek i kobiety maja przejmować męską rzecz, inicjatywę to wy gotujcie i zajmujcie się domem...kobiety wszystko mają robić a jak robią coś dostają rykoszetem.

To kilka przykładów,więc teraz proszę o odpowiedzi O CO WAM CHODZI,czego wy oczekujecie tak naprawdę,niby to kobiety są skomplikowane,ale Was zrozumieć tym bardziej się nie da. 

Jestem facetem z doświadczeniem życiowym, wię tłumacze że większość (99%) facetów poniżej lat 35 to d,ebile, tylko ruhanie im w pustych łbach. Faceci dojrzewają po 35 dopiero, a kobiety po 30. Wszystkie układy wcześniej są zdane na porażke.

Gość bo pracują
Dnia 29.08.2019 o 09:09, Seksualna2134 napisał:

gry to nie wszystko,plec przeciwna tez lubi pograc czasem. Nie wszystkie,ale sa takie.A co do portfela to ... szanujmy sie,kobietom nie jest potrzebny facet z kasa chyba ze sa same bezrobotne. Teraz kobieta pracuje xDD

Co z tego że kobiety pracują jak rozwalają całą kase na pierdoły. Pozatym nawet jak pracują to facetom nie stawiają randek, ani nawet nie chcą płacić za siebie, sknery jedne.

Gość blada doopa
Dnia 29.08.2019 o 12:57, Gość Poprostu Ona napisał:

Więc czemu wielu z Was (nawet na tym forum,poszperaj sobie) liczy na to  i mówi że mamy 21 wiek i kobiety też mają zagadywać? Po co? 

Bo teraz wielu facetów zamieniło się w pissdy, więc nie zagadają kobiet, więc jeśli kobiety nie zagadają facetów to nikt ich nie zagada.

Gość summai
Dnia 29.08.2019 o 13:02, Gość Kobieta napisał:

Dla facetów liczy się tylko sex i wygląd, nic więcej. 

Tylko wtedy jak seks się znudzi a wygląd spowszednieje to kopią w du'pe taką pustą lalke.

Gość jamal
Dnia 29.08.2019 o 13:06, Gość Gość napisał:

Nigdy o sobie tak nie myślałam. Mam jak każdy człowiek wiele wad. 

gòwno prawda, wy baby wszystkie uważacie się za ideały i ideału bez wad szukacie. Jesteście chore istoty.

Gość kaczor pluto
Dnia 29.08.2019 o 13:08, Gość Kiss napisał:

Jesli ktores tak mysla, Wy mezczyzni jestescie winni, wiekszosc z Was uwaza urode za najwazniejsza zalete kobiety. Wiec piekne kobiety maja latwiej w zyciu, cos w tym jest :)

Gòwno prawda, piękne kobiety mają nawał niechcianych adoratorów, a niektórym babom przez ich urode palma odwala, to są fakty.

Gość gość
20 godzin temu, Gość vvv napisał:

Jesteś zniewieściałą cipcią.

Gość gość
6 godzin temu, Gość blada doopa napisał:

Bo teraz wielu facetów zamieniło się w pissdy, więc nie zagadają kobiet, więc jeśli kobiety nie zagadają facetów to nikt ich nie zagada.

Nie. Po prostu mamy 21 wiek i jak ci się ktoś podoba, to próbujesz zagadać. Obojętnie od płci. Czasy kobiecego wygodnictwa już dawno się skończyły.

Gość Gość
11 minut temu, Gość gość napisał:

Nie. Po prostu mamy 21 wiek i jak ci się ktoś podoba, to próbujesz zagadać. Obojętnie od płci. Czasy kobiecego wygodnictwa już dawno się skończyły.

Przez takie myślenie nigdy nie będziesz miał kobiety. A nawet jak będziesz miał to Cię wykorzysta.

Gość Kasia-00011
6 godzin temu, Gość bo pracują napisał:

Co z tego że kobiety pracują jak rozwalają całą kase na pierdoły. Pozatym nawet jak pracują to facetom nie stawiają randek, ani nawet nie chcą płacić za siebie, sknery jedne.

na ...y? Ale chcecie by laska byla zadbana: zdrowe piekne wlosy,cera i ogolnie-to wszystko ... kosztuje imbecylu

Gość Kasia-00011
18 minut temu, Gość gość napisał:

kobiety nigdy nie mialy wygodnictwa...jak kobietom bylo ciezko tak ciezko jest do dzis a wy dopierdalacie nam swoich obowiazkow. Wyncej ... wyncej. Po uja nie jestescie nam potrzebni

Gość Gość
Dnia 29.08.2019 o 20:10, Gość gość napisał:

oczekuję od kobiety anal , piss i kupka na mnie . więcej mi nie trzeba .

A tylko się rùchasz, czy trzeba z tobą chodzić? Bo jak nie trzeba to biere.

Gość Gośc
Dnia 30.08.2019 o 11:52, Gość Poprostu Ona napisał:

Trochę chore. Ale z drugiej strony udane życie erotyczne jest jednym z filarów udanego związku.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Przez takie myślenie nigdy nie będziesz miał kobiety. A nawet jak będziesz miał to Cię wykorzysta.

Przez takie myślenie nigdy nie wyjdziesz ze swojej umysłowej ciasnoty.