Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

170 facet to jeszcze jest ok ale 160 to jak krasnal

Polecane posty

Gość Gosc

Jakies takie male konczyny wielki łeb

Gość Gość

I jeden I drugi krasnal xd

Gość On36

170 nie jest ok. Ja mam tyle i marnie skończyłem - jako stary kawaler i w dodatku prawiczek 😢 170 to też krasnal tyle że nieco wyższy. Kobiety wyśmiewają i jednych i drugich😢

Gość Gosc

Ale 170 juz ma duzo wiekszy wybor partnerek, nawet pieknych, wiem po sobie. Duzo niskich ponizej 170 pieknych kobiet, a taki 160 czego ma szukac? Porazk

Gość Geniusz

Ale bzdury gada się jak nieudacznicy mój kumpel ma 158 cm wiele razy widziałem jak z imprez ściąga śliczne modelki 170 cm i do domu i uprawia z nimi seks Wszystko zależy od temperamentu jak masz mały wzrost to naucz się jakichś ciekawych rzeczy które dodadzą ci uroku

Gość Facet 160 cm

Ale wy musicie być nieudacznikami bez żadnej charyzmy ja mam 160 cm Moja żona ma 165 jest bardzo ładna miałem kilka dziewczyn wyższych ode mnie nawet trafiła się taka na jedną noc co miała 180 cm w trakcie małżeństwa Miałem 3 kochanki wyższy ode mnie nigdy nie miałem kobiety niższej niższej niż ja bo lubię jak dziewczyna ma długie nogi a do tego musi mieć około 170 cm lub więcej ale w przeciwieństwie do was nie jechałem na mój wzrost na który nie mam wpływu zaakceptowałem życie takim Jakie jest i zacząłem aktywnie działać za dbałem o edukację zacząłem dobrze zarabiać za dbałem o osobowość i charyzma i zacząłem poznawać kobiety

Gość Uuuuu
45 minut temu, Gość Facet 160 cm napisał:

Ale wy musicie być nieudacznikami bez żadnej charyzmy ja mam 160 cm Moja żona ma 165 jest bardzo ładna miałem kilka dziewczyn wyższych ode mnie nawet trafiła się taka na jedną noc co miała 180 cm w trakcie małżeństwa Miałem 3 kochanki wyższy ode mnie nigdy nie miałem kobiety niższej niższej niż ja bo lubię jak dziewczyna ma długie nogi a do tego musi mieć około 170 cm lub więcej ale w przeciwieństwie do was nie jechałem na mój wzrost na który nie mam wpływu zaakceptowałem życie takim Jakie jest i zacząłem aktywnie działać za dbałem o edukację zacząłem dobrze zarabiać za dbałem o osobowość i charyzma i zacząłem poznawać kobiety

Niedobry jesteś

Gość ffff

poza tym trzeba pamietac ze faceci lubią mówić że mają o 5 cm więcej 😄 

ile razy poszłam na randkę w ciemno i koleś o pół głowy niższy ode mnie 😜

facet powinnien mieć minimum 180 cm 

Gość Ona
59 minut temu, Gość Facet 160 cm napisał:

Wstawaj zesrałeś się. Musi mieć 170 cm lub więcej, a żona ma 165 cm, jakiś nielogiczny ten twój mokry sen karakanie. 

Gość gość
5 minut temu, Gość ffff napisał:

poza tym trzeba pamietac ze faceci lubią mówić że mają o 5 cm więcej 😄 

ile razy poszłam na randkę w ciemno i koleś o pół głowy niższy ode mnie 😜

facet powinnien mieć minimum 180 cm 

nie przesadzaj, jest zasada 2cm, bo tyle można do wieczora sie skurczyć

Gość Tych cm
14 minut temu, Gość Ona napisał:

Wstawaj zesrałeś się. Musi mieć 170 cm lub więcej, a żona ma 165 cm, jakiś nielogiczny ten twój mokry sen karakanie. 

Czemu jak ma kasę to wszystko załatwia i kochanka znajdzie się na takiego krasnowa u mnie w mieście biznesmen co ma 150 cm i waży 70 kg co jakiś czas ma nową wyższą od niego dużo młodszą kobieta pieniądze robią swoje poza tym widzę wielu takich gości 160 cm z wyższymi od nich kobietami ale mieli farta i kasa