Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izodor

jak nieśmiały ma poznać kobiete?

Polecane posty

Gość izodor

szczególnie jeśli nie pije i nie imprezuje?

Gość
1 minutę temu, Gość izodor napisał:

szczególnie jeśli nie pije i nie imprezuje?

To dobrze że nie pijesz. Ale na imprezy powinieneś chodzić.Zależy też w jakim wieku jesteś. 

Gość introwertyk z wyboru ludzi
12 minut temu, Margaretka_G napisał:

To dobrze że nie pijesz. Ale na imprezy powinieneś chodzić.Zależy też w jakim wieku jesteś. 

Nie każdy lubi kluby. A na domówki czy jakieś imprezy w gronie znajomych to trzeba być zapraszanym...

Gość gość

możesz spróbować przez internet na portalu randkowym

Gość love

Jak myślicie, dlaczego jesteście nieśmiali?

Gość Onsam

Bo: juz rodzic przy kims mowi on jest niesmialy. Bo nie bylismy uwazani za kogos waznego w towarzystwie. To jak nagle mamy uwazac sie za kogos waznego, ba zaczynajacego znajomosci i dusze towarzystwa.  Wszystko zaczyna sie od dziecinstwa.

Gość Onsam

Pozniej nie wykonujemy kroku do kogos poki nie czujemy potwierdzenia ze mozemy sie podobac, byc kims interesujacym. Wystarczy ze mnie ktos uwaza i pokaze ze fajny jestem to niesmialosc znika.

Ale np wykonujac jakies zadania, prace nie ma powodu bycia niesmialym bo z gory jest wiadomo,ze wykonuje sie tylko jakas czynnosc wjakims celu materialnym. Moja polega na odzywaniu sie do klienta lub odpowiadaniu mu/jej. Sa tacy co zauwazaja ze jestem niesmialy innym to obojetne. Jednak mimo 6 lat zadnej kobiety nie zagadalem na kawe. Ni uja.

Gość Gość
12 minut temu, Gość Onsam napisał:

Bo: juz rodzic przy kims mowi on jest niesmialy. Bo nie bylismy uwazani za kogos waznego w towarzystwie. To jak nagle mamy uwazac sie za kogos waznego, ba zaczynajacego znajomosci i dusze towarzystwa.  Wszystko zaczyna sie od dziecinstwa.

Pieszesz po sobie czy o wirtualnym "my"?

Gość Onsam
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pieszesz po sobie czy o wirtualnym "my"?

O sobie, aleto moze tez dotyczyc innych niesmialych. Widziaklem juz od dziecka jak inni uwazani byli za waznych juz jako dziecko w towarzystwie. To sie wytwarza od malego czlowieka juz.

Gość Człowiek nikt
8 minut temu, Gość Onsam napisał:

O sobie, aleto moze tez dotyczyc innych niesmialych. Widziaklem juz od dziecka jak inni uwazani byli za waznych juz jako dziecko w towarzystwie. To sie wytwarza od malego czlowieka juz.

U mnie było inaczej. Za dziecka towarzyski, a od 5 klasy szkoły co raz bardziej no life i socjopata. Pojedyncze wydarzenia potrafią przewartościować życie.