Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla moich rodziców liczy się głownie status materialny faceta

Polecane posty

Gość gość

Nie przyznaja sie do tego wprost, ale jak przedstawiałam im średnio zamoznych facetów, to im sie nie podobali, choc nie bylo sie do czego przyczepic, a teraz poznałam takiego zamożniejszego, to już są nim zachwyceni 😮

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie przyznaja sie do tego wprost, ale jak przedstawiałam im średnio zamoznych facetów, to im sie nie podobali, choc nie bylo sie do czego przyczepic, a teraz poznałam takiego zamożniejszego, to już są nim zachwyceni 😮

Kogo to obchodzi i tak jestes nikim ku'rwo

Gość Niech zgadne
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A sami są pewnie z bidy ??????

Gość QWA
4 minuty temu, Gość Niech zgadne napisał:

albo dobrobyt im się dupą przewala . Jak ktoś   jeb nię ty   to i tak chyba nie ma znaczenia 

Gość gość
6 minut temu, Gość Niech zgadne napisał:

Nie, własnie też są dosyc zamozni jak na Polskę. Ale dla nich głownie licza się wykształcenie, pozory jakie ktos stwarza i pieniądze. Nie przyznaja się do tego wprost, ale niestety tak jest

Gość swea

u kazdego tak jest, ameryki nie odkrylas, glupia

Gość kibel
40 minut temu, Gość gość napisał:

durni ludzie, mają kompleksy, pewnie nigdy nie widziałaś jak się całują czy przytulają, to nie zawiązek z miłości czy uczucia tylko wyrachowania

Gość loopy
33 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie, własnie też są dosyc zamozni jak na Polskę. Ale dla nich głownie licza się wykształcenie, pozory jakie ktos stwarza i pieniądze. Nie przyznaja się do tego wprost, ale niestety tak jest

pustaki i tyle

Gość polino
4 minuty temu, Gość swea napisał:

u kazdego tak jest, ameryki nie odkrylas, glupia

u mnie nie, mam w doopie status materialny laski czy innych osób

Gość pii

A moim się żaden nie podoba, każdy jest krytykowany na maksa. Jak wykształcony, to nie odpowiada wygląd, jak wygląd ok to biedny, jak bogaty to pusty.. i tak do us/ranej śmierci- nie dogodzisz, więc odpuść..

Gość gość

W takim przypadku najlepiej pozostawić im wybór Twojego partnera i odrzucać tych, którzy nie będą Ci odpowiadać, w końcu statystycznie trafi się co najmniej 1 taki, który zadowoli obie strony, a ile to będzie trwało to już inna bajka.

Gość gość
1 godzinę temu, Poetka napisał:

A czy liczy sie dla ciebie opinia twoich rodzicow w tym temacie? 

Nie do końca bo to ja sama wybieram, ale przykro mi sie troche zrobiło jak to sobie uświadomiłam...

Dla nich najwazniejsze są prestiż i pieniądze, sama miłośc juz mniej

Gość gość
1 godzinę temu, Gość kibel napisał:

durni ludzie, mają kompleksy, pewnie nigdy nie widziałaś jak się całują czy przytulają, to nie zawiązek z miłości czy uczucia tylko wyrachowania

No to i racja, moi rodzice zawsze byli dosc chłodni, nie chwalili mnie zbytnio, choć dobrze się uczyłam itd. Juz daaaawno nie widziałam żeby się przytulali, moze jak byłam mała i miałam z 8 lat

Gość gość

Zresztą o tym świadczy choćby fakt, że kiedys spotykałam się ze studentem stomatologii, moja mama była oczywiście zachwycona, a jak z nim zerwałam bo był dla mnie chamski, to miała wręcz pretensje, ze odrzuciłam tak dobrze rokującego faceta, bo to w końcu przyszły stomatolog.... Nie ważne jaki miał charakter i dlaczego z nim zerwałam

Gość Gość
31 minut temu, Gość gość napisał:

Nie do końca bo to ja sama wybieram, ale przykro mi sie troche zrobiło jak to sobie uświadomiłam...

Dla nich najwazniejsze są prestiż i pieniądze, sama miłośc juz mniej

Bo nie chcą żebyś znowu do nich przyleciała mieszkać i prosic o kase jak ci przejdzie juz milosc do prostaka bez wyksztalcenia, zawodu i zarobkow. Po prostu nie chca ciagle dokladac do ciebie ,potem ciebie i twohego chlopa a potem bachorow. Kazdy rodzi chce zeby sie dzieciak usamidzuelnil a nie jeszcze darmozjadow sprowadzal bo mu sie milosc z pożądaniem myli. 

Gość jajco
2 godziny temu, Gość pii napisał:

A moim się żaden nie podoba, każdy jest krytykowany na maksa. Jak wykształcony, to nie odpowiada wygląd, jak wygląd ok to biedny, jak bogaty to pusty.. i tak do us/ranej śmierci- nie dogodzisz, więc odpuść..

poyebani ludzie, szukają zawsze jakieś wady, umysłowe ameby

Gość Gość
29 minut temu, Gość gość napisał:

Zresztą o tym świadczy choćby fakt, że kiedys spotykałam się ze studentem stomatologii, moja mama była oczywiście zachwycona, a jak z nim zerwałam bo był dla mnie chamski, to miała wręcz pretensje, ze odrzuciłam tak dobrze rokującego faceta, bo to w końcu przyszły stomatolog.... Nie ważne jaki miał charakter i dlaczego z nim zerwałam

To znajdź głupia stomatologa z dobrym charakterem. Jak z Ciebie taka nie mogę to nie dziwne że chcą żeby facet miał za co Ciebie utrzymać, bo sama naiwna i niemadra jestes.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość jajco napisał:

poyebani ludzie, szukają zawsze jakieś wady, umysłowe ameby

Co się podniecają, może faktycznie same odpady sprowadza byle tylko w ogóle chłopa dorwac

Gość anemik
42 minuty temu, Gość gość napisał:

No to i racja, moi rodzice zawsze byli dosc chłodni, nie chwalili mnie zbytnio, choć dobrze się uczyłam itd. Juz daaaawno nie widziałam żeby się przytulali, moze jak byłam mała i miałam z 8 lat

przykre takie puste życie, łącze się z tobą w bólu twojej duszy.... jedyny ratunek to poznać uczuciowego i wylewnego faceta, ale czy taki będzie chciał taką chłodną kobiete

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

To znajdź głupia stomatologa z dobrym charakterem. 

To nie takie proste jak się wydaje, czesto jak facet ma kasę, albo cos osiagnie to sie uwaza za niewiadomo kogo i uwaza, ze moze dyktowac warunki

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

To znajdź głupia stomatologa z dobrym charakterem. 

To nie takie proste jak się wydaje, czesto jak facet ma kasę, albo cos osiagnie to sie uwaza za niewiadomo kogo i uwaza, ze moze dyktowac warunki

Gość logika bez logiki
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Bo MOŻE, po to chyba coś osiąga aby dyktować a nie być pantoflem. Rozumowujesz?

Gość Refh
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Bo nie chcą żebyś znowu do nich przyleciała mieszkać i prosic o kase jak ci przejdzie juz milosc do prostaka bez wyksztalcenia, zawodu i zarobkow. Po prostu nie chca ciagle dokladac do ciebie ,potem ciebie i twohego chlopa a potem bachorow. Kazdy rodzi chce zeby sie dzieciak usamidzuelnil a nie jeszcze darmozjadow sprowadzal bo mu sie milosc z pożądaniem myli. 

AMEN

Gość Max
13 godzin temu, Gość gość napisał:

Kiedyś dawno temu, poznałem piękną dziewczynę, mieszkała daleko, jeździłem do niej, Jej rodzice byli identyczni... już nie jesteśmy razem, pomimo miłości przez intetrsowność i chytrość, knowania, manipulowanie i podjudzanie

Gość gggg

jak sie bierze ładną a bez charakteru to tak jest

brzydka ma wykuty charakter, sama dokonuje wyborów, nie ma tipsów i  makijażu bo ostro zapieprza by miec wolnosc wyboru, samodecydowania, dzialania

ale jeśli chcecie piękne księżniczki, niezaragne, bierne, to tak macie,

Jeszcze do tego wam brakuje charakteru przewodnika, inicjatora, bo inaczej ona by się do was wprowadziła i żyła jak ONA chce , jak ty chcesz, jak jej powiesz ;p a nie rodizce

Gość allen

90% bab to pustaki, żałosne