Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9393

Polacy faceci kreują się na zachód a mentalnością są nawet za wschodem

Polecane posty

Gość 9393

Nieraz oglądam filmiki na you tubę i coś komentuje to zawsze jakiś sfrustrowany polaczek musi mnie zwyzywac od sook i koorev albo był filmik że ktoś uderzył kobietę mocno w twarz to komentarze naszych kochanych rodaków " ja bym jej jeszcze poprawił " albo " dobrze jej tak " , "polamalbym ja " Przecież faceci z Polski to jakiś mentalny trzeci świat i agresywne bydło a mają czelność się wyśmiewać z Rosjan czy Ukraińców

Gość 83929

Widać że Hitler i stalin wybił inteligencję wśród polskich mężczyzn , później takie parobki zapladnialy kobiety i stała się katastrofa, dla typowego polskiego Janusza baba to koń pociagowy ma gotować i pięknie wyglądać jak ukrainka ale zarabiać i nie prosić o pomoc jak niemka 

Gość 9299

Polscy faceci to połączenie najgorszych cech wschodnich i zachodnich facetów 

Gość 9299

Bo rusek za Ciebie wszędzie zapłaci a Niemiec szanuje , Polak ani tego ani tego 

Gość Price of Persia

Witajcie, ja i moi Bracia chętnie Was przyjmiemy do naszych haremów. Będziecie żyły w luksusach jakich nie zapewnią Wam polacy nawet za milion lat. Rozważcie tą propozycję w Allahu, Inszallah. Jedyne czego od Was oczekujemy to spełnianie naszych seksualnych fantazji.

Gość gość
10 minut temu, Gość 9299 napisał:

Polscy faceci to połączenie najgorszych cech wschodnich i zachodnich facetów 

W sumie to podobnie jak polskie kobiety.

Gość Goscoin

Z Polkami krótko bo na głowę wejdą

Gość gość

Szkoda tylko,że jedna polka robi większą wiochę niż cała wataha sebiksów zagranicą,jak widziałem filmiki z nimi,to aż musiałem rozchodzić to całe zażenowanie.Polki są najgorszym sortem,nawet ludzie z innych krajów nie traktują je poważnie,tylko jako wór na spermę.Tak poza tym to trzeba je trzymać krótko bo ci wejdą na głowę.Muzułmanie wiedzą jak postępować z babami ;) i powinniśmy brać z nich przykład.

Gość gość

Przecie to od zawsze było wiadome,że polki są najgłupszym podgatunkiem,gorsze niż zwierzęta..chociaz nie,zwierzęta mądrzejsze.

Gość Gość

Twoja matka oczywiście też!

Gość 83929
18 minut temu, Gość gość napisał:

Szkoda tylko,że jedna polka robi większą wiochę niż cała wataha sebiksów zagranicą,jak widziałem filmiki z nimi,to aż musiałem rozchodzić to całe zażenowanie.Polki są najgorszym sortem,nawet ludzie z innych krajów nie traktują je poważnie,tylko jako wór na spermę.Tak poza tym to trzeba je trzymać krótko bo ci wejdą na głowę.Muzułmanie wiedzą jak postępować z babami 😉 i powinniśmy brać z nich przykład.

Przy tobie przeciętny Ukrainiec to gentleman o błekitnej krwi , pracowalam w niemczech z ciapatymi i nawet oni nie brzmia tak jak ty , czyli chory umyslowo ekstremista 

Gość 83929
15 minut temu, Gość gość napisał:

Przecie to od zawsze było wiadome,że polki są najgłupszym podgatunkiem,gorsze niż zwierzęta..chociaz nie,zwierzęta mądrzejsze.

I pewnie ten sam polaczek smieje sie z Arabów 

Gość Gość

Pewnie same gimbusy albo typowe menelstwo które także tutaj pièrdoli kocopoly na temat kobiet.

Też zauważyłam dużo komentarzy w tym stylu... Wystarczy kilku hejterow którzy robią robotę : ) ogolnie gdyby się miało oceniac płeć przeciwną na podstawie internetowych wpisów to faktycznie nie wygląda to zbyt dobrze : )

Gość 82929

Najgorsze że większość polskich ekmmm haha "mężczyzn " tak no nazwijmy straszy polki arabami a w większości mają takie same poglądy, pewnie boją się że czekoladowa konkurencja z bliskiego wschodu wygryzie polskich katolibów

Gość Taka prawda

Polak który chce krytykować arabski szacunek do kobiet to jak swinia która chce uczyć baletu rosyjską Prima balerine 

Gość 828282

Jeszcze jedna sprawa "gentlemanstwo" polskich facetów, kiedyś pracowałam w firmie z ukraincami i Polakami, i się nagle przewróciłam, Polak stał i się gapił a Ukrainiec podbiegł  i mi pomógł wstać, to już jednoznacznie pozwoliło mi siebie wyrobić opinię o obu narodach ... polak ci pomoze tylko jak chve zaroochac, ten Ukrainiec nie miał interesu żeby mi pomóc bo pracował na innym dziale był około 40 i miał żonę ukrainke 

Gość gość
11 minut temu, Gość 828282 napisał:

Jeszcze jedna sprawa "gentlemanstwo" polskich facetów, kiedyś pracowałam w firmie z ukraincami i Polakami, i się nagle przewróciłam, Polak stał i się gapił a Ukrainiec podbiegł  i mi pomógł wstać, to już jednoznacznie pozwoliło mi siebie wyrobić opinię o obu narodach ... polak ci pomoze tylko jak chve zaroochac, ten Ukrainiec nie miał interesu żeby mi pomóc bo pracował na innym dziale był około 40 i miał żonę ukrainke 

zapomniałaś dodać, że jak mu po wszystkim podziękowałaś to nie miałaś portfela

Gość 83838
1 minutę temu, Bolek napisał:

Tylko że Ukrainiec całe życie obracał się wśród kobiet które za pomoc odwdzięczamy się życzliwym uśmiechem a nie wśród feminopodobnych stworów gdzie wszędzie widzą molestowanie i podtekst sexualny, no chyba że bogaty przystojniak pomoże to co innego...

Serio ? Jego żona ukrainka non stop na niego krzyczy i kazała mu wszystko nosić a ja nigdy Femina nie byłam bo zawsze chciałam mieć męża dzieci i z nikim nie walczyłam, więc twoja śmieszna pseudo teoria jest jak kula w płot 

Gość 83838
1 minutę temu, Gość 83838 napisał:

Serio ? Jego żona ukrainka non stop na niego krzyczy i kazała mu wszystko nosić a ja nigdy Femina nie byłam bo zawsze chciałam mieć męża dzieci i z nikim nie walczyłam, więc twoja śmieszna pseudo teoria jest jak kula w płot 

Ba pani oksana jego żona nawet mu na polki nie pozwalała patrzeć ani iść z nimi na papierosa , goffno wiesz jak zyja ukraincy tam czesto w domu rządzi mała cycata wojownicza oksana 

Gość vvv
2 godziny temu, Gość 9299 napisał:

Bo rusek za Ciebie wszędzie zapłaci a Niemiec szanuje , Polak ani tego ani tego 

Polak zrobi i jedno i drugie.

Tylko że wy nie szanujecie tych, którzy to robią. Wy chcecie tylko przystojniaków, którzy nie mają potrzeby płacić ani was szanować, bo mogą mieć każdą. A jest wielu mniej atrakcyjnych (ale nie brzydkich) mężczyzn, którzy są dżentelmenami i ogólnie fajnymi facetami.

Gość 0000
45 minut temu, Gość vvv napisał:

Polak zrobi i jedno i drugie.

Tylko że wy nie szanujecie tych, którzy to robią. Wy chcecie tylko przystojniaków, którzy nie mają potrzeby płacić ani was szanować, bo mogą mieć każdą. A jest wielu mniej atrakcyjnych (ale nie brzydkich) mężczyzn, którzy są dżentelmenami i ogólnie fajnymi facetami.

Ta którzy sami są brzydcy ale szukają wymalowanej karyny z botoxem w ustach i doopie..

Gość vvv
1 minutę temu, Gość 0000 napisał:

Ta którzy sami są brzydcy ale szukają wymalowanej karyny z botoxem w ustach i doopie..

Nie szukam wymalowanej karyny, bo takie są dla mnie nieatrakcyjne. Szukam normalnej kobiety, niekoniecznie piękności.

Gość 9393
8 godzin temu, Gość vvv napisał:

Nie szukam wymalowanej karyny, bo takie są dla mnie nieatrakcyjne. Szukam normalnej kobiety, niekoniecznie piękności.

Ale jetes łaskawy:3