Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 939393

Co ze mną jest nie tak od wielu lat samotna

Polecane posty

Gość Gość
8 minut temu, Gość Uuu napisał:

Sądząc po języku to jesteś kobietonem któremu rasna juz jaja i włosy na plecach , nie wystarczy mieć ci//pe żeby być kobieta 

Twoich fantazji nie będę komentować.

Gość Autorka
6 minut temu, mamaMai napisał:

Kurczę dziewczyno, masz 22 lata, brak zwiazku w tym wieku to nie jakaś katastrofa, daj sobie czas. Dlaczego szukasz na siłę, skup sie na innych sprawach bo inaczej tylko pogłebisz swoja desperację. To nieprawda ze faceci patrza tylko na nie wiem jakie gwazdki z insta z big cycem nogami do szyi, a nawet często na patrzeniu sie skonczy. Możesz byc nawet roczochrana i bez makijazu a ktoś zagada. Nie mówię ze flejowata bo trzeba dbać o siebie, ale moja koleżanka nota bene zawsze zadbana raz porządnie zmokła, makijaż spłynął tusz na rzęsach sie rozmazał z włosów kapało a mimo to jeden facet na przystanku zwrócił na nia uwagę, zagadał, umówili się, są już ze sobą ponad rok i jest im dobrze. WIEC NIE MOŻNA GENERALIZOWAC. Bo wszyscy jesteśmy inni jeden woli Kaśke drugi Maryśkę, jeden rudą drugi blondynkę. Jeden spokojna a drugi wulkana energii. Ja mam tez kolege co lubi tylko większe dziewczyny (tzn przy ciałku na szcupłe nawet nie spojrzy no więc wiesz co ma byc to będzie, ale przede wszystkim zalecam poluzowac poslady, przestac szukać nerwowo tylko cieszyc się zyciem, ewentualnie popracowac troche nad sobą (wygląd i charakter bo my tu nie stwierdzimy jednoznacznie co jest z tobą nie tak). Juz z komentarzy wywnioskować się da ze niektórzy faceci szukaja skromnych dziewczyn, innych kręca szalone, nawet nerwuski, zreszta zamin taki facet pozna twój charakterek to troche czasu upłynie. A widze ze masz problem nawet z poznaniem kogoś. Moze spróbuj w necie, weż wyciągnij jakąs koleżanke (a jeśli nie masz jakąs siostrę cioteczną no nie wiem, odezwij sie do jakijś starej znajomej ze szkoły) i idz na impreze, zrób sie wtedy na bostwo i zobaczysz jak bardzo byłas w błędzie, a jesli to nie twoja bajka, bo jestes niesmiała i skromna to może zapisz sie do jakiejś oazy przy kosciele, albo daj sie wyhaczyc w pracy lub szkole, ale nie rób tego nerwowo tylko w zgodzie z sama sobą.

Chociaż jedną normalna rada , 

Gość Gfdhhh

Faceci przeżucają się na azjatki oraz latynoski , zfeminizowane polskie księżniczki to strata czasu.

Gość Iiuu
30 minut temu, Gość Gfdhhh napisał:

Faceci przeżucają się na azjatki oraz latynoski , zfeminizowane polskie księżniczki to strata czasu.

Azjatki które bez makijażu wyglądają jak księżyc bez brwi i latunoski które mają kwadratowe szczeny i bez 20 operacji wyglądają jak mały wlochaty pigmej

Gość Iiuu
33 minuty temu, Gość Gfdhhh napisał:

Serio azjatki? Widziałeś idio//to filmy jak dzieki makijazowi z potwora zamieniają się w księżniczki? Chocby azjatka wygladala jak potwor to one znaja takie techniki ze sie zamieniaja w inna osobe , nie ma ładnych azjatek są tylko umalowane

Gość Ooo
57 minut temu, Gość Iiuu napisał:

Serio azjatki? Widziałeś idio//to filmy jak dzieki makijazowi z potwora zamieniają się w księżniczki? Chocby azjatka wygladala jak potwor to one znaja takie techniki ze sie zamieniaja w inna osobe , nie ma ładnych azjatek są tylko umalowane

I co z tego? Lepsza umalowane miła, pogodna dziewczyna nawet jeśli brzydka, niż księżniczki które traktują facetów przedmiotowo bo "są kobietami i im się należy" 

Gość 8382
48 minut temu, Gość Ooo napisał:

I co z tego? Lepsza umalowane miła, pogodna dziewczyna nawet jeśli brzydka, niż księżniczki które traktują facetów przedmiotowo bo "są kobietami i im się należy" 

Żeby azjata mógł sobie pozwolić na rodzinę musi najpierw mieć dom mieszkanie , i opłacić wesele tak ze powodzenia xD w chinach facet musi zapłacić za dziewczyne i za jej KOLEZANKI które wzięła, w Korei po rozwodzie kobieta zawsze bierze 70 % majątku , azjatki wcale nie są materialistkami wcale hahaha 

Gość 8382

52 minuty temu, Gość Ooo napisał:

Co Ty glupku wiesz o kulturze wschodu , w krajach arabskich latynoskich i Azji to zawsze facet za wszystko płaci, to właśnie biali dzięki feminizmowi mogą dzielić rachunki 

Gość 8382

Polaczkom wielce źle ale jakby wzięli sobie chinke albo latynoske to nawet by jej musieli ciuchy kupować torebki , Za wszystkie wypady płacić, gadają na polki a nawet kawy nie chce kupić kobiecie a co dopiero wiecznie za wszystko płacić hahaha

Gość 9393

Polacy opluwaja feminizm A to dzięki wyzwoleniu kobiet przestały siedzieć na portfelu faceta i same zaczęły zarabiać 

Gość Klaski podpaski

Dziewki, dziewczyny, dziewczęta - obciągajcie facetom ich brudne, cuchnące giry - takie bezpośrednio po ciężkiej, długiej oraz intensywnej robocie - uhm, co za cymes! Ajj... - a zobaczycie, kur-wa, co to znaczy poznać prawdziwego, uczciwego i szczodrego faceta! Wyczuj szlachetnego po stopach jego!!! Tak, tak, wszelkiego rodzaju szlauchy, lufry i szlory... Pozdro. :-D

Gość gość
4 godziny temu, Gość beloit napisał:

Po cholere duże cyce? ja lubie mniejsze sportowe, może jestem dziwny że nie kręcą mnie balony jak wielu facetów

kryptogej?

Gość Gość
4 godziny temu, Gość 000 napisał:

Bog stworzył go żeby cycete pluły mu w ryj bo jest brzydki biedny a ta gliste w gaciach trzeba szukać pęseta

żenujące

Gość Gość
4 godziny temu, Gość 000 napisał:

A zdajesz sobie sprawę że Ciebie nawet brzydka deska nie będzie chciała? Mierz siły na zamiary przegrywie z fantazją 

Kolejna domorosła psycholożka z Koziej Wólki.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość vvv napisał:

Ja wolę ładną z małymi. Rozmiar piersi nie ma dla mnie znaczenia.

znowu ta cio ta

Gość gość
4 godziny temu, Gość Uuu napisał:

Tak się składa że gdzieś były badania gdzie większość facetów stwierdziła że woli płaska ale z dużym wycięciem w talii i szerokimi posladkami niż laska z dużymi cyckami ale fatalnym tynkiem i słabo zarysowana talia 

nie ma takich badań

Gość xyz
4 godziny temu, Gość Gość gość napisał:

Czyli wychodzi na to że ważniejsze żeby kobieta miała figurę klepsydry już duże cycki

nie nie wychodzi

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Dokladnie, brzydkie gęby a do tego często nadwaga i łysina a szczególnie po 30stce to juz dramat, spotkać przytojnego faceta z zadbana sylwetka po 30stce graniczy z cudem. Najlepsze ze brzydale.wymagają modelek, ladnych i szczupłych z dużym biustem ha ha pomarzyc sobie.możecie i oblizać się na widok takiej która zobaczycie z przystojnym wysokim facetem.gdzies na mieście 😉

Tak nie wyleczysz swoich frustracji brzydulo.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość 102 napisał:

Masz rację niech kazda sobie zrobi plastikowe balony , już Cię wtedy na żadna nie będzie stać jak z nowym ciałem znajdą sponsorów 

tak tak desko

Gość gość
3 godziny temu, Gość Iiuu napisał:

Azjatki które bez makijażu wyglądają jak księżyc bez brwi i latunoski które mają kwadratowe szczeny i bez 20 operacji wyglądają jak mały wlochaty pigmej

ale zazdrość

Gość vvv
17 minut temu, Gość Gość napisał:

znowu ta cio ta

spyerdalaj.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość vvv napisał:

spyerdalaj.

się zdenerwowała kafeteryjna pipcia

Gość vvv
9 minut temu, Gość Gość napisał:

się zdenerwowała kafeteryjna pipcia

Ja się z ciebie śmieję, idyoto.

Gość Gosc
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Zabolało? 😂 Sama smutna prawdę napisałam z pewnoscia tez Ciebie dotyczącą. 

Gość Gość

A ja jestem gruba, ba, otyla i mam wybitnie spiefdolony, chamski charakter, i jakoś nie brakowało mi nigdy adoratorow, a nawet przeżyłam parę oświadczyn w swoim marnym zyciu. Znam także inne zmory, raszple i babochlopy, którym to super mężczyzny już niejedna pozazdroscila i wioda szczęśliwe życie. Więc dziewczyny, głowa do góry! Świat jest po prostu chory i nie dajcie się zwariować przez umysłowo ubogie samice z insta! I ich równie prymitywne podnozki w postaci koniobijcow pensetniarzy. 

Gość petroo

Bo panny myślą że jak nie są modelkami 10/10 to tragedia, TV wyprało im mózgi.

Gość 83939
22 godziny temu, Gość gość napisał:

ale zazdrość

Zazdrość o twarz jak patelnia i wielkie czoło? Dlaczego 99 % azjatek ma grzywki? Bo mają czoła do połowy głowy, brwi też nie mają, rzesy 3 na krzyż rasa żółta jest bardzo słabo owlosiona i nic z genetyka baranie nie zrobisz 

Gość 83939
22 godziny temu, Gość Gość napisał:

żenujące

Żenujące to że taki przegryw myśli że nie niego poleci modelka , jedyne co na Ciebie poleci to ślina z jej gęby jak Cię opluje przegrywie 

Gość 83939
22 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jedynym brzydkim pryszczem jesteś ty pravolu marzy Ci się miss a nawet gruba Grażyna by za darmo z Tobą na randkę nie poszła:D 

Gość 0000
22 godziny temu, Gość gość napisał:

kryptogej?

To że ktoś nie lubi zwisajacych jak skarpety dojców nie znaczy że jest gejem, ważniejsza jest kobieca sylwetka i ładna twarz