Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deboraah

DZIWNE ZACHOWANIE W SKLEPIE WTF...

Polecane posty

Gość deboraah

witam was, ostatnio będąc z partnerem w sklepie doświadczyłam dziwnego zachowania ze strony pewnego mężczyzny... chodziłam między regałami, chłopak oglądał jakieś rzeczy.. przy jednym z regałów stał facet z żoną i 2 dzieci, jego żona zajęta przymierzaniem bucików dla córeczki a on wzrokiem śledził mnie krok w krok, dyskretnie tylko na niego spoglądałam wydawał się bardzo dziwny. 

kiedy przechodziłam między regałami on wodził za mną wzrokiem..zniesmaczyło mnie to i podeszłam z zakupami do kasy gdzie czekał na mnie mój facet.. zrobił dziwną minę i wskazał gościa który cały czas na mnie patrzył. powiedział "znasz go??" na co ja "skąd pierwszy raz w życiu go widzę". partner powiedział mi że kiedy się z nim mijał tamten wskazał delikatnie na mnie palcem, puścił oczko zrobił wielkie oczy i  podniósł kciuk do góry.. nic na to nie odpowiedziałam. w samochodzie zaczęła się jazda, moja wina że facet za mną obleśnie wodził wzrokiem, moja wina... "nie wiem dlaczego tak się patrzył" a partner na to "pewnie z chęcią by cię zerżnął" 

DLACZEGO FACECI KTÓRZY MAJĄ ŻONY DZIECI OGLĄDAJĄ SIĘ ZA MŁODSZYMI DZIEWCZYNAMI? wyobraźcie sobie, wy jestescie zajęte zakupami a wasz facet ślini się na widok obcej kobiety..obrzydza mnie to i zraża do facetów na maksa !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gosc
4 minuty temu, Gość deboraah napisał:

witam was, ostatnio będąc z partnerem w sklepie doświadczyłam dziwnego zachowania ze strony pewnego mężczyzny... chodziłam między regałami, chłopak oglądał jakieś rzeczy.. przy jednym z regałów stał facet z żoną i 2 dzieci, jego żona zajęta przymierzaniem bucików dla córeczki a on wzrokiem śledził mnie krok w krok, dyskretnie tylko na niego spoglądałam wydawał się bardzo dziwny. 

kiedy przechodziłam między regałami on wodził za mną wzrokiem..zniesmaczyło mnie to i podeszłam z zakupami do kasy gdzie czekał na mnie mój facet.. zrobił dziwną minę i wskazał gościa który cały czas na mnie patrzył. powiedział "znasz go??" na co ja "skąd pierwszy raz w życiu go widzę". partner powiedział mi że kiedy się z nim mijał tamten wskazał delikatnie na mnie palcem, puścił oczko zrobił wielkie oczy i  podniósł kciuk do góry.. nic na to nie odpowiedziałam. w samochodzie zaczęła się jazda, moja wina że facet za mną obleśnie wodził wzrokiem, moja wina... "nie wiem dlaczego tak się patrzył" a partner na to "pewnie z chęcią by cię zerżnął" 

DLACZEGO FACECI KTÓRZY MAJĄ ŻONY DZIECI OGLĄDAJĄ SIĘ ZA MŁODSZYMI DZIEWCZYNAMI? wyobraźcie sobie, wy jestescie zajęte zakupami a wasz facet ślini się na widok obcej kobiety..obrzydza mnie to i zraża do facetów na maksa !!!!!!!!!!!!!!!!

to tylko chamski chwyt krowiego placka, nie przejmuj sie, nie mniej jednak taki cep wprowadza zamęt w relacji.

robia takie żarty bo sa niedorozwojami 🤣

Gość deboraah

no ok ale co to zdarzenie narobiło mi w związku to głowa mała. na każdym kroku facet próbuje mnie kontrolować, telefon: "kto napisał? kto dzwonił?" przychodzi przytula, ostatnio dwa wielkie bukiety róż. od tego zdarzenia "kochanie ja dziś robię obiad"  myśli że poleciałabym do takiego skończeńca jakim byl ten typ w sklepie? tragediiiia haha

Gość gosc

twoj facet to sie nie popisał reakcją 🤣 jeszcze bylby sklonny uwierzyc takiemu baranowi ze  sie kiedys bzykaiscie

Gość ...

Być moze miał tak samo kiepski gust jak twój sponsor...

Gość deboraah

przeszło mi to przez myśl że ten czubek może go zaczepić i walnąć jakiś głupi tekst.. ale na szczęście nie. kurcze, naprawdę czasami widzę pary, ładna zgrabna dziewczyna obok niej fajny chłopak-ogląda się za innymi, bezczelnie patrzy na dupę czy w dekolt....a co najgorsze to wpatruje się prosto w oczy 

Gość Polak

Być może odurzyła go woń twojego spoconego sromu?

Gość deboraah
2 minuty temu, Gość ... napisał:

Być moze miał tak samo kiepski gust jak twój sponsor...

sponsor? nigdy nie pozwoliłabym sobie na to by facet obdarzał mnie drogimi prezentami lub sponsorował mi cokolwiek. płacę za siebie za każdym razem. a tobie widocznie marzy się rola sponsora lub jeśli jesteś dziewuchą anonimowy no name to bardzo sponsora potrzebujesz haha

Gość Gość
19 minut temu, Gość deboraah napisał:

tamten wskazał delikatnie na mnie palcem, puścił oczko zrobił wielkie oczy i  podniósł kciuk do góry.. nic na to nie odpowiedziałam. w samochodzie zaczęła się jazda, moja wina że facet za mną obleśnie wodził wzrokiem, moja wina... "nie wiem dlaczego tak się patrzył" a partner na to "pewnie z chęcią by cię zerżnął" 

Może blacha ci sie letko obsunęłła i widać było dope i cycki??

Gość qwer

Ale co było potem, tzn. na samym końcu, gdy już się obudziłaś? Miałaś mokro?

Gość deboraah

oj ludzie szkoda mi was 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość deboraah napisał:

oj ludzie szkoda mi was 🙂

Tobie nas? To ty masz problem, bo oblechy sie na ciebie gapią, a twój facet cie opier/dala 😉

Gość gosc

czy na prawde chcesz poswiecac czas krowiemu plackowi? 🤣

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

czy na prawde chcesz poswiecac czas krowiemu plackowi? 

Blacha na krowim placku dobrze leży...🤣

Gość dżentelmen

Oj, po prostu niewybredny, a potrzebowski... Nie rób z tego afery na cały świat. Mięso to mięso, a że czuć śledziem...? tak już jest.

Gość Werka

Obrzydliwy, było mu dosrać przy żonie, "mam brudne spodnie na pupie, bo Pan tak tam patrzy?". Serio nie znoszę takich oblechów, dzieci narobił, a nawet żonie nie pomoże przy zakupach, tylko wodzi oczami za laskami, durna pipka nie facet. 

Gość hehe
2 minuty temu, Gość Werka napisał:

Obrzydliwy, było mu dosrać przy żonie, "mam brudne spodnie na pupie, bo Pan tak tam patrzy?". Serio nie znoszę takich oblechów, dzieci narobił, a nawet żonie nie pomoże przy zakupach, tylko wodzi oczami za laskami, durna pipka nie facet. 

wlasnie tak, albo dosadniej 🤣

Gość hehe

i byc moze byc przygotowanym na jakas cieta riposte 🤣 a wtedy guwnoburza w sklepie gotowa ahahaha

Gość Gość
10 minut temu, Gość dżentelmen napisał:

Oj, po prostu niewybredny, a potrzebowski... Nie rób z tego afery na cały świat. Mięso to mięso, a że czuć śledziem...? tak już jest.

Tobie eunuchu czuć padliną z gaci, co do mięsa to tobie brakuje kawałka w gaciach. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość hehe napisał:

i byc moze byc przygotowanym na jakas cieta riposte 🤣 a wtedy guwnoburza w sklepie gotowa ahahaha

Raczej szok u oblecha i ryj jak cegła, bo żonka z dziećmi obok,a burza to by była w domciu. Wstyd powoduje, że łysiejące Janusze nie znają granic, drugi raz by tego oblech nie zrobił. Każdy świadek by wiedział, że dziewczyna nie kłamie, obciach na cały sklep dla Janusza. 

Gość Alina

Widocznie nie masz zbyt powodzenia i strasznie się tym zdarzeniem podniecilas że tak trąbisz o tym , ja mam często takie zdarzenia ale się nie przejelam nigdy żeby o tym ryczec na całe forum, nie dowartosciowana bardzo jesteś 

Gość dżentelmen
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Tobie eunuchu czuć padliną z gaci, co do mięsa to tobie brakuje kawałka w gaciach. 

Ssać!

Gość hehe
Przed chwilą, Gość Alina napisał:

Widocznie nie masz zbyt powodzenia i strasznie się tym zdarzeniem podniecilas że tak trąbisz o tym , ja mam często takie zdarzenia ale się nie przejelam nigdy żeby o tym ryczec na całe forum, nie dowartosciowana bardzo jesteś 

widocznie jestes otrzaskana z takimi cepami i takich przyciagasz, a dziewczyna miala taki przypadek pierwszy raz ahahaha

Gość 8383838383838383

Nie chodzi o to że jesteś jakaś strasznie atrakcyjna on był poprpstu chory psychicznie 

Gość Gość gość
6 minut temu, Gość hehe napisał:

widocznie jestes otrzaskana z takimi cepami i takich przyciagasz, a dziewczyna miala taki przypadek pierwszy raz ahahaha

Faceci często tak robią, gdyby na nią ktoś zwracał uwagę to by nie rozdmuchala tak blachej histpryjki