Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam

Czy 27-latka z dzieckiem to atrakcyjny towar czy odpad społeczny?

Polecane posty

Gość tak tylko pytam

Bralibyście panowie czy już za stara?

Gość Gość

Dla ciebie to i taka za dobra. Trzep kapucyna i turlaj dropsa - przychlaście!!

Gość gość

Odpad, ale nie ze względu na wiek, bo stara nie jest, tylko na dzieciaka.Nikt normalny nie będzie  wychowywał cudzego bachora.

Gość Taki Pan
3 minuty temu, Gość tak tylko pytam napisał:

Nie. To odpad społeczny 

Gość gość

odpad

Gość gość

W tym wieku uroda już się sypie niestety, jak po ciąży to tym bardziej 

Gość Gość
5 minut temu, Gość tak tylko pytam napisał:

Dla mnie to kobieta drugiej lub trzeciej kategorii 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Taki Pan napisał:

Nie. To odpad społeczny 

Odpady bezrobotne pieprzą i tyle. Jak zadbana pracująca to nawet by na was nie splunęła. Dla was takie odpady jak wy.  

Gość gość

Zalezy od atrakcyjności tej 27 latki, jak wygląda, jaki ma charakter itd. Ale dziecko to przeważnie w ty wieku jakiś minus.

Bo w dojrzałym wieku 40 plus, juz wydaje mi się, ze jest to bardziej ulgowo traktowana, bo w tym wieku juz przeważnie ludzie maja dzieci

Gość gość

Ale nie słuchaj tych zawistnych komentarzy, że odpad itd. Znam dziewczyny, które maja dziecko i kogos poznały, więc głowa do góry 😉 Więcej zalezy od Twojej ogólnej atrakcyjności fizycznej i charakteru

Gość Hahah

Zalezy kto jak na to patrzy, youtuberka kobus julka miala dziecko z 40,letnim grubaskiem z rumunii, w wieku 21 bezrobotna wprowadzila sie do sasiada francuza z malym i po roku zlapala go na dziecko. On kupil im dom i zyja szczesliwie a ona pieje z zachwytu ile osiagnela xddddddd

Gość Fgg

Dla 60-letniego biznesmena może być.

Gość Gosc

Odpad to ty masz w mózgu, zaściankowe myślenie.Za granicą nikomu nie przeszkadza że kobieta ma dziecko, szczególnie jak się podoba mężczyźnie, znam wiele takich par.

Gość www

Najpierw, bo łobuz kocha najbardziej, potem - szukam spokojnego mężczyzny z ustabilizowaną sytuacją materialną, który kocha dzieci. Taka jest prawda, chyba, że kobita owdowiała.

Gość gosc ja

Bardzo prymitywny jezyk masz kolego a tak nawiasem mówiąc na taka pania z dzieckiem nie zdecydowałbym się...

Gość gość

Mój kolega w wieku 28 lat związał się z dziewczyną z dzieckiem w dodatku starszą od niego o 2, albo 3 lata i świata poza nią nie widzi

Gość gość

Ja się nie dziwię, że na kafeterii jest tak wielu samotnych facetów. Moim zdaniem jak ktoś nie chce wchodzić w związek z dzieciatą-dzieciatym, to nie wchodzi i tyle. Czy naprawdę trzeba obrażać takie osoby? Ja też bym nie zdecydowała się być z kimś kto ma małe dzieci tzn nie dorosłe, ale nie dlatego, że to gorszy sort, ale dlatego, że wiem, bym sobie z tym nie poradziła. 

Mężczyźni samotni z kafeterii jak macie obrażać kobiety to i lepiej, że jesteście samotni. Bo wy też jakbyście mieli kobietę potem dziecko i zdarzyłoby się, że się rozwodzicie i naprawdę chcielibyś by na matkę waszych dzieci brzydko mówiono? Przecież to by obrażało również wasze dzieci. 

I nie myślcie, że jakąś łaskę robicie kobietom z dzieckiem, bo jest naprawdę wielu fajnych mężczyzn, którzy jak pokochają taką kobietę, to i dziecko im nie przeszkadza. 

Gość gość

Najpierw się puszcz...ą z ...ami a potem szukają jelenia który by pomógł w życiu. Wcześniej jak bejbi nie było to takich nazywała frajerami i lamusami. Standard kobiecego postępowania i myślenia. Jesteś "drugi sort" i tyle w temacie. Łóżkiem tych kłopotów nie nadrobisz choćbyś cuda wywijała. Szkoda nerwów na cudzego bachora.

Gość gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

Najpierw się puszcz...ą z ...ami a potem szukają jelenia który by pomógł w życiu. Wcześniej jak bejbi nie było to takich nazywała frajerami i lamusami. Standard kobiecego postępowania i myślenia. Jesteś "drugi sort" i tyle w temacie. Łóżkiem tych kłopotów nie nadrobisz choćbyś cuda wywijała. Szkoda nerwów na cudzego bachora.

Jeśli w ten sposób myślisz, to właśnie dlatego jesteś nie drugi, ale dziesiąty sort. Jeśli nie przychodzi ci do głowy, że kobieta mogła kochać i z miłości stworzyć dziecko, to jesteś człowiekiem bardzo biednym. Kobieta z tematu nawet teraz by na ciebie nie spojrzała, bo tak jesteś jeleniem, a za jeleni to tylko z desperacji można się brać.Nawet ci współczuję, bo nigdy żadna cię nie pokocha, bo takich jak ty tylko się wykorzystuje jeśli wogóle zwróci się na takiego uwagę. 

Gość Gosc

Znam wielu takich to jakiś obłęd przecież! i to meeeega przystojnych + ustawionych willa auta itd i zawsze mnie szokowalo że moga mieć każda (w tym mnie) a wola grubaski z bachorami. 😪 Zdarzają się oczywiście seksbomby z bękartem jak i otyle bez bękarta i oni se takie biorą 😥 a ja wciąż idealna i samotna. Why? 😭

Gość ere

Zanim się tworzy dziecko trzeba pomyśleć z kim się to dziecko robi, w tym wieku to raczej długo faceta nie znała albo robiła sobie usprawiedliwienia dla jego zachowań, mimo, że widziała ten czerwony przycisk, to i jeszcze dzieciaka zrobiła - bo ona go zmieni. Ja rozumiem odchowane, nastoletnie dzieci np. po 35 roku życia bo małżonkowie przestali się rozumieć, ale to mi wygląda na totalny brak poznania faceta, może ślub i dziecko, bo wszyscy tak robią, a potem wita prawdziwe życie, a nie to co było wcześniej czyli chodzenie na randki.

Gość taki obraz wasz
8 minut temu, Gość gość napisał:

Jeśli w ten sposób myślisz, to właśnie dlatego jesteś nie drugi, ale dziesiąty sort. Jeśli nie przychodzi ci do głowy, że kobieta mogła kochać i z miłości stworzyć dziecko, to jesteś człowiekiem bardzo biednym. Kobieta z tematu nawet teraz by na ciebie nie spojrzała, bo tak jesteś jeleniem, a za jeleni to tylko z desperacji można się brać.Nawet ci współczuję, bo nigdy żadna cię nie pokocha, bo takich jak ty tylko się wykorzystuje jeśli wogóle zwróci się na takiego uwagę. 

No właśnie nie. Sory, ale gdybyście wybierały odpowiedzialnych facetów, to nie byłybyście samotnymi matkami. Skoro wybieracie przystojnych bad boyów, to same jesteście sobie winne.

Gość Gość
39 minut temu, Gość gość napisał:

Mój kolega w wieku 28 lat związał się z dziewczyną z dzieckiem w dodatku starszą od niego o 2, albo 3 lata i świata poza nią nie widzi

No jak koniotrzep do 28 r.ż, peecki na oczy wie widział, to co sie dziwić. Jak sie nie umi wchodzić na drzewa, to sie zbiera spady...

Gość gość

Kobiety nie są w stanie kochać nie rozumieją znaczenia tego słowa. Dla nich mężczyżni są jedynie przedmiotami w realizacji swoich celów. Najpierw seks z de..em (bo daje emocje), potem jeleń beta-bankomat(bo daje stabilizację). Zawsze ja , ja ,ja ,ja i tylko moje potrzeby, zachcianki , kaprysy. Bo jak nie to faceci są nic nie warci sa tchórzami, niedojrzali. Czy wy kiedykolwiek jesteście w stanie dorosnąć i przestać się zachowywać jak rozwydrzone dziecko? Czy to nigdy nie mija nawet w wieku 55 lat.

Gość Gość

Jesteś zaraz za 27 latkami bez dzieci 

Gość Gość

Moja koleżanka wzięła bajkowy  ślub w tym roku z dzianym facetem, modszym od siebie, a jest mamą bliźniaków (już odchowanych, 14 lat mają chłopaki). Zatrudnił ją niby u siebie w firmie, chociaż fizycznie to ona tam nie bywa, autko nowe kupił, dom większy kupił. Dla forumowiczów to ona może być odpad, a dla męża jest wszystkim i skoro dla dobrej partii była ok, to kogo obchodzi głos forumowych ofiar losu. 

Gość Consigliere

Takie pytanie i takie odpowiedzi sa mozliwe tylko w ciemnogrodzie, gdzie blizni kocha blizniego, jak siebie samego. 27-letnia kobieta z dzieckiem to odpad i to tylko w zwiazku z posiadaniem dziecka? Hey, w cywilizowanym swiecie ludzie juz zeszli z drzewa, a wy kiedy?

Gość taki obraz wasz
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Moja koleżanka wzięła bajkowy  ślub w tym roku z dzianym facetem, modszym od siebie, a jest mamą bliźniaków (już odchowanych, 14 lat mają chłopaki). Zatrudnił ją niby u siebie w firmie, chociaż fizycznie to ona tam nie bywa, autko nowe kupił, dom większy kupił. Dla forumowiczów to ona może być odpad, a dla męża jest wszystkim i skoro dla dobrej partii była ok, to kogo obchodzi głos forumowych ofiar losu. 

Skoro już odchowane, to trochę inny przypadek.

Gość gość

Ja bym nie wziął baby z dzieckiem z bardzo prostego powodu. Wiedząc jak myślą kobiety i z  kim lubią się zabawiać za młodu. Będąc z taką zawsze z tyłu głowy miałbym pytanie : czy ona była by ze mną gdyby nie miała dziecka? Czy jestem zapchajdziurą?

Gość

Przede wszystkim kobieta to nie towar, tylko człowiek. A czy atrakcyjna to już zależy od tego, co sobą reprezentuje.