Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet pyta czy sie zdzwaniamy następnego dnia to znaczy

Polecane posty

Gość gość

Że teraz sugeruje  zebym ja zadzwonila?

Gość gość

"To się zdzwonimy" oznacza, że się zdzwonimy. Następny dzień może być następnym. Kiedyś, nie koniecznie następny dzień to jutro. To hasło znacza otwartą umowę, że kiedyś tam się zdzwonimy. Albo ty, albo ja. Nie ma w tym nic sugerującego, abyś to ty zadzwoniła. Chodzi bardziej o to, że pan nie planuje w najbliższym czasie spotkania i powiedział; To się zdzwonimy.:)

Gość gość

Zapytał  dokładnie  "to jak zdzwaniamy się jutro?".

Pytam bo zauważyłam, że on się do mnie odzywa np. raz czy dwa razy pod rząd, a potem jak ja się nie odezwę to milczy. Jak dopiero ja zdzwonię to dopiero  znowu on  zdzwoni pierwszy.

Więc zastanawia mnie czy to taka sugestia żebym to ja sie odezwała?

Gość gość

I czasem było tak, że on dzwonił np. 2 dni pod rząd, a potem milknał nawet na kilka dni. Dopiero jak na się odezwałam, to on znów zaczął się pierwszy odzywac. Może to taki jego przekaz żebym też wykazywała czasem inicjatywę?

Gość Muz

To znaczy że chce , ale nie chcę cię naciskać lub raczej bada teren. Facet który się nie interesuje nie proponuje nic. Mężczyźni są prości jak  cep

Gość gość

Acha, czyli jak zapytał tak jak napisałaś, to oznacza, że się zdzwonicie jutro. Jeżeli on nie zadzwoni do południa, wtedy zadzwoń ty. Jeżeli ci zależy i chcesz z nim kontaktu. Rozumiesz? Mężczyźni lubią kobiecą inicjatywnę, tym bardziej, że to co napisałaś wskazuje na to, że ten pan lubi kiedy ty pierwsza się kontaktujesz.:)

Gość Kkkkkk

Zadzwoń teraz Ty

Gość Gość

Więcej inicjatywy dziewczyno.