Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Czy facet potrafi kochać kobietę której nie widział już długi czas?

Polecane posty

Gość Ona

Czy to w ogóle możliwe? Czy jakiś facet miał tak ? Lub obecnie jest w takiej sytuacji?

Gość jak to jest

no to wypowiedzcie się panowie:)

Gość Starociotka

ZALEZY CZY SIE UPASLA CZY NIE

Gość tylko

obyście zdechli za to wszystko

Gość Ona

Zawsze jak są pytania do Panów to odpowiedzi są beznadziejne. Trzeba wam tez odpowiadać na wsze pytania w taki sposób !

Gość Ona

Nie ma tu normalnych facetów ?

Gość nie

nie kocha 😉 kochać to coś innego niż poczuć dreszczyk kiedy daną osobę się widzi.
Coś może pozostaje- sentyment, ale nic więcej. Na tym się niczego sensownego nie zbuduje.

Gość oczywiście
Przed chwilą, Gość nie napisał:

nie kocha 😉 kochać to coś innego niż poczuć dreszczyk kiedy daną osobę się widzi.
Coś może pozostaje- sentyment, ale nic więcej. Na tym się niczego sensownego nie zbuduje.

Oczywiście,że nie..bo nie można kochac wyobrażenia o kimś,a faceci wyobrażenia o sobie pusją

Gość nie warto
19 minut temu, Gość nie napisał:

Raczej nie można nic budować z kłamcą, egoistą i manipulantem.To po co patrzec..

Gość W...iona

Ja bardzo chce zapobiec i wywalić pewnego faceta z głowy. Wrócić do stanu z przed momentu poznania go. Jak to zrobić proszę o jakieś rady bo już nie mam pomysłu . Utrwalam całkowicie kontakt nic to nie daje 

Gość Ewelina7777

Chyba może. Kiedyś dawno temu nie chciałam być z pewnym chłopakiem, bo mi się nie podobał. On za mną latał. Ja go wtedy nie chciałam. Minęły dwa lata, nie było kontaktu między nami. I po tych dwóch latach napisał mi smsa na urodziny. Akurat wtedy miałam ciężki okres, więc zgodziłam się na spotkanie z nim. I od tamtej pory jesteśmy razem już sześć lat. A on mi kiedyś powiedział że przez te dwa lata często o mnie myślał. 

Gość Gość  biznes women
13 minut temu, Gość W...iona napisał:

Ja bardzo chce zapobiec i wywalić pewnego faceta z głowy. Wrócić do stanu z przed momentu poznania go. Jak to zrobić proszę o jakieś rady bo już nie mam pomysłu . Utrwalam całkowicie kontakt nic to nie daje 

Ja też mam taką sytuację ,ale możliwe ,że to dotyczy  tylko nas kobiet .Mężczyźni ,gdy nic z tego nie mają ,przestają myśleć i szukają innej .Oceniam to na podstawie wpisów  z kafe  . Niema seksu ? to żadnych sentymentów .Kobieta myśli o Nim miesiącami.Ale mogę się mylić bo wyjątki się zdarzają .

Gość Kobieta
42 minuty temu, Gość Gość biznes women napisał:
43 minuty temu, Gość Gość biznes women napisał:

Ja też mam taką sytuację ,ale możliwe ,że to dotyczy  tylko nas kobiet .Mężczyźni ,gdy nic z tego nie mają ,przestają myśleć i szukają innej .Oceniam to na podstawie wpisów  z kafe  . Niema seksu ? to żadnych sentymentów .Kobieta myśli o Nim miesiącami.Ale mogę się mylić bo wyjątki się zdarzają .

Post wyżej pokazuje , ze faceci tez potrafią kochać myśleć tęsknić nawet latami mimo ze wiedza ze nic z tego nie będzie i nic z tego mieli nie będą . Panowie udzielajcie się , jak to jest z Wami w końcu ???

Gość gosc

faceci nie kochaja, bo nie przywiazuja sie emocjonalnie tak jak kobiety

a jak nie widza kobiety ktora im sie podoba to zapominaja o niej i w kazdej chwili moga leciec na inna badz na wiele innych

Gość Ona
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

faceci nie kochaja, bo nie przywiazuja sie emocjonalnie tak jak kobiety

a jak nie widza kobiety ktora im sie podoba to zapominaja o niej i w kazdej chwili moga leciec na inna badz na wiele innych

Ja poerdole ale bezuczuciowe bezmózgi 

Gość xyz

Tak potrafi. Kochałem kiedyś jedną mimo, że nie widziałem jej z 10 lat

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość xyz napisał:

Tak potrafi. Kochałem kiedyś jedną mimo, że nie widziałem jej z 10 lat

A z inną w tym czasie baraszkowaleś?

Gość xyz
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

A z inną w tym czasie baraszkowaleś?

Nie, latałem po piwo jej fagasowi... HA HA!