Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, które ważą powyżej 80kg to tłuste świnie

Polecane posty

Gość gość

Kobieta powinna ważyć ok. 60kg, powyżej tej wagi ocena spada. Powyżej 80kg to jest kaszalot/10

Gość gergege

ja bym powiedział, ze kobiety po 70stce to już tłuste świnie... , waga do 60 kg jest najbardziej odpowiednia, oczywiscie tez zalezna od wzrostu, bo jak laska ma 150cm i 60kg to tez juz pewnie jest wieprzuniem, ale taka przecietna kobieta 165cm to powinna wazyc okolo 58kg

Gość Anna

Cóż, niestety jestem tłusta. Szkoda, że nie wystarczy mało i zdrowo jeść i ćwiczyć 2-3 w tygodniu. Od poniedziałku wracam do chodzenia codziennie po minimum 20km, wtedy chudłam.

Gość Maryjola

Ale wiesz, że jak kobieta jest wysoka umięśniona to przy takiej wadze "tłustej świni" będzie chuderlakiem?

Gość Starociotka

PRAWDA WIELORYBY POWINNY WRACAC PLUSKAC SIE W OCEANIE

Gość Anih
40 minut temu, Gość gergege napisał:

ja bym powiedział, ze kobiety po 70stce to już tłuste świnie... , waga do 60 kg jest najbardziej odpowiednia, oczywiscie tez zalezna od wzrostu, bo jak laska ma 150cm i 60kg to tez juz pewnie jest wieprzuniem, ale taka przecietna kobieta 165cm to powinna wazyc okolo 58kg

a kobieta 178 cm?

Gość Szczupła

"Eksperci alarmują 68 % mężczyzn i 53 % kobiet w Polsce ma nadwagę". Kuźwa, to my rodzimy dzieci, a i tak to więcej Polaków jest tłustych. Jakim cudem Polacy zawsze przodują w złych statystykach nad Polkami?  Wiecej grubasów, wiecej alkoholików, więcej złodziei.Nie zasługujecie na nas. 

Gość Agatka czepek

No niestety tak to waga potwora A dla faceta 80 kg to normalna waga 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Szczupła napisał:

"Eksperci alarmują 68 % mężczyzn i 53 % kobiet w Polsce ma nadwagę". Kuźwa, to my rodzimy dzieci, a i tak to więcej Polaków jest tłustych. Jakim cudem Polacy zawsze przodują w złych statystykach nad Polkami?  Wiecej grubasów, wiecej alkoholików, więcej złodziei.Nie zasługujecie na nas. 

Kobiety łatwiej tyją bo mają więcej estrogenu odpowiedzialnego za przyrost wagi. Mężczyźni mają więcej testosteronu, który wspiera tworzenie masy mięśniowej, a co za tym idzie, chudnięcie. Druga strona medalu jest taka, że organizm kobiecy lepiej toleruje nadwyżkę kilogramów, kobiety są mniej narażone na choroby metaboliczne. Poza tym tłuszcz jest jej potrzebny do bycia płodną, zdrowa kobieta powinna mieć nie mniej niż 20% tłuszczu, dla porównania zdrowy mężczyzna-5% tłuszczu. 

Statystyki ogólnoświatowe potwierdzają te tendencje, więcej kobiet niż mężczyzn ma nadwagę. 

W naszym kraju jest odwrotnie. Jak to świadczy o Polakach? 

Gość ech
1 godzinę temu, Gość Szczupła napisał:

Jakoś nie widzę nigdzie tych mężczyzn z nadwagą.

Gość gosc

mam wiele kolezanek 80 plus kg maja facetow, sa zareczone, maja mezow i faceci na nimi szaleja, mam kolezanki chude i zero zainteresowania, sama waze 54 i nigdy zadnemu facetowi sie nie podobalam, a wokolo pelno tlustych bab ma facetow badz mialo wielu facetow , takze  .... kolejne glupie pravilne teorie z doopy wziete

Gość gosc

"Kobieta powinna ważyć ok. 60kg, powyżej tej wagi ocena spada. Powyżej 80kg to jest kaszalot/10"

ocena spada? buauauauaua

wiesz kogo interesuje twoja ocena?  nikogo, nie osmieszaj sie przegrywie

kobieta nic nie powinna to po pierwsze

jak tobie praviczany gimbusie gruba kobieta sie nie podoba to nikt z tego powodu plakal nie bedzie, toba zapewne tez zadna nie jest zainteresowana, na pewno nie te chude ;DDD

no ale marzyc dalej mozesz i walic konia do upadlego.

Po drugie - Grube kobiety maja powodzenie i to nie malo ( takie sa fakty, odejdz od kompa przegrywie to moze zobaczysz prawdziwe zycie) i faceci je uwielbiaja i ubustwiaja i na pewno nie interesuje je zdanie jakiegos zalsnego paskudnego koniotrzepa  :D

takze, wracaj zwalic sobie parowke, bo twoje zdanie chooj wnosi do zycia grubych kobiet ktore maja niemale powodzenie wsrod facetow

sama jestem szczupla i mam mniejsze powodzenie niz grube kobiety