gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 Jakie kino bo ja nie w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 Ja już nie wiem, po tym urlopie coś zmieniło, była sfochowana, potem się uspokoiło, jakieś przebłyski i było jak dawniej a teraz udaje że ja nie obchodzę. Nie wiem czy chodzi o to że nie próbowałem napisać, bo to teoretycznie można zrobić nawet sie bojąc więc wygląda tak jakbym nie chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 7, 2019 to super, czy mozemy ci jeszcze w czyms pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc jasnowidz Napisano Wrzesień 7, 2019 Ona nie udaje, ze ma cie w doopie, tylko zawsze miala. Po hooja zniwu zalozyles temay ktory i tak nic nowego nie wnosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 9 minut temu, Gość Gość napisał: to super, czy mozemy ci jeszcze w czyms pomoc? Porwijcie ją i przywieźcie do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 7, 2019 5 minut temu, Gość gosc jasnowidz napisał: Ona nie udaje, ze ma cie w doopie, tylko zawsze miala. Po hooja zniwu zalozyles temay ktory i tak nic nowego nie wnosi. A można inaczej traktować faceta, który jęczy na forum do jednej a spotyka się z inną, którą uważa za swoją dziewczynę i tak ją traktuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 26 minut temu, gość90 napisał: Ja już nie wiem, po tym urlopie coś zmieniło, była sfochowana, potem się uspokoiło, jakieś przebłyski i było jak dawniej a teraz udaje że ja nie obchodzę. Nie wiem czy chodzi o to że nie próbowałem napisać, bo to teoretycznie można zrobić nawet sie bojąc więc wygląda tak jakbym nie chciał A wcześniej przed urlopem pisałeś do niej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 10 minut temu, gość90 napisał: Porwijcie ją i przywieźcie do mnie Sama przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 3 minuty temu, Gość M...@ napisał: A wcześniej przed urlopem pisałeś do niej? Nigdy. Ona wyciągnęła rękę a ja się pokazałem jako wredny dureń, zamiast podejść jak do człowieka. I po co komuś ktoś z takim paskudnym charakterem jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 A jakbym tak przez przypadek wykręcił jej nr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 Czuję że mógłbym ją uwieść gdybyśmy zaczęli rozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 Ile ja bym dał żeby mnie szczerze kochała, wszystko dla niej zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... Napisano Wrzesień 7, 2019 W uwodzeniu wykorzystuje się większość technik perswazji i manipulacji, jak potwierdzenie społeczne, upodobanie, autorytet, niedobór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 7, 2019 12 minut temu, gość90 napisał: Czuję że mógłbym ją uwieść gdybyśmy zaczęli rozmawiać To uwiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oho Napisano Wrzesień 7, 2019 Przed chwilą, gość90 napisał: Czuję że mógłbym ją uwieść gdybyśmy zaczęli rozmawiać uwodziciel z koziej wolki poczul moc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 7, 2019 Przed chwilą, gość90 napisał: A jakbym tak przez przypadek wykręcił jej nr a zona to juz spi, czy dzieci kladzie spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 14 minut temu, gość90 napisał: Ile ja bym dał żeby mnie szczerze kochała, wszystko dla niej zrobię A skąd wiesz, że może kochać nieszczerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 33 minuty temu, gość90 napisał: Nigdy. Ona wyciągnęła rękę a ja się pokazałem jako wredny dureń, zamiast podejść jak do człowieka. I po co komuś ktoś z takim paskudnym charakterem jak ja No widzisz, coś się wydarzyło, tylko nie wszystko piszesz tutaj. Dobrze myślę??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 2 minuty temu, Gość M...@ napisał: A skąd wiesz, że może kochać nieszczerze? Napisałem do Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 6 minut temu, gość90 napisał: Napisałem do Ciebie To się tyczyło do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 3 minuty temu, Gość M...@ napisał: To się tyczyło do mnie? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 Przed chwilą, gość90 napisał: Tak Nie znasz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 6 minut temu, gość90 napisał: Tak Jak masz na imię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 6 minut temu, Gość M...@ napisał: Nie znasz mnie Nie pisałaś do mnie pw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 3 minuty temu, gość90 napisał: Nie pisałaś do mnie pw? Prywatną wiadomość pisałam tutaj na kafeterii. A jak mnie rozpoznajesz? Po czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 Przed chwilą, Gość M...@ napisał: Prywatną wiadomość pisałam tutaj na kafeterii. A jak mnie rozpoznajesz? Po czym? Po nicku, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 Napisz pełną nazwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehe Napisano Wrzesień 7, 2019 Przed chwilą, gość90 napisał: A jakbym tak przez przypadek wykręcił jej nr ... to albo masz telefon na korbke, albo masz cos z glową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 4 minuty temu, gość90 napisał: Po nicku, haha Napisz pełną nazwę albo moje inicjały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 Taka sama pod jaką piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach