Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 1 minutę temu, gość90 napisał: Taka sama pod jaką piszesz Widzisz kłamiesz, że mnie znasz. Bo nie znasz moich inicjałów ani pełnego nicku. I co kolego?? Gdybyś tu napisał. Za tydzień byłabym u Ciebie a tak czekam dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 Widzisz kłamiesz, że mnie znasz. Bo nie znasz moich inicjałów ani pełnego nicku. I co kolego?? Gdybyś tu napisał naprawdę, za tydzień byłabym u Ciebie a tak czekam dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 Zaloguj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 7, 2019 jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 7, 2019 W jakim celu miałam się zalogować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 17 minut temu, Gość hehe napisał: ... to albo masz telefon na korbke, albo masz cos z glową Kilka razy mi się zdarzyło, że telefon się nie zablokowal i do kogoś zadzwoniłem, ale to był stary Samsung Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 7, 2019 2 minuty temu, M...@ napisał: W jakim celu miałam się zalogować? Przeczytaj wiadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 7, 2019 Nie mam żadnej wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 7, 2019 Nic nie wysłałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 7, 2019 OK. ja się wylogowuję, jak się zastanowisz to możesz napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 7, 2019 I co nie dowiem się jak masz na imię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 7, 2019 Powiedz jej jak bardzo ja kochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 8, 2019 19 godzin temu, gość90 napisał: Kilka razy mi się zdarzyło, że telefon się nie zablokowal i do kogoś zadzwoniłem, ale to był stary Samsung A teraz jaki masz telefon ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M...@ Napisano Wrzesień 8, 2019 Widać, że nie tylko kobiety fochy mają, bo autor też ma fochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaufałam Napisano Wrzesień 8, 2019 autor ma mętlik w głowie, bo w październiku wraca jego ukochAnna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 8, 2019 1 minutę temu, Gość zaufałam napisał: autor ma mętlik w głowie, bo w październiku wraca jego ukochAnna A skąd ty to wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaufałam Napisano Wrzesień 8, 2019 patrzę i widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 8, 2019 10 minut temu, Gość zaufałam napisał: patrzę i widzę I rozpoznajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaufałam Napisano Wrzesień 8, 2019 nie muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 8, 2019 To ciekawe ze ludzie sie z liter rozpoznaja. Wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 9, 2019 Za ta niesfornosc dostalby slodkiego buziaczka w usteczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abc Napisano Wrzesień 9, 2019 Kto taki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 9, 2019 2 minuty temu, Gość Abc napisał: Kto taki? Ameba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 9, 2019 4 godziny temu, Gość Abc napisał: Kto taki? Ten moj niesforny chlopak co droczy sie ze mna. Alez bym go ucalowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 9, 2019 Nie mogłem wczoraj spać od natłoku myśli. Dzisiaj miałem wolne. Mam nadzieję jutro ja zobaczyć, tylko nie wiem co jej powiedzieć. Już się tak dłużej nie da. Chyba wolę zaryzykować odrzuceniem niż się tak zamartwiać. Ona pewnie myśli że mam to gdzieś, z boku tak wygląda to niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Helenne Napisano Wrzesień 9, 2019 Jesteście na "ty" czy na pan/ pani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość90 0 Napisano Wrzesień 9, 2019 Na Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Helenne Napisano Wrzesień 9, 2019 Jak się witajcie w pracy? Entuzjastyczne cześć czy chłodne cześć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach