Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzyciel

Jesteś jak promyk słońca w pochmurny dzień. Jak niekończący się piękny sen. Jak rzeka płynąca bez końca. Jak muzyka do tańca porywająca. Jak kwitnący mak - kocham Cię mocno tak.

Polecane posty

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość P.J. napisał:

Nie bawię się. Nie rozumiesz, że chciałem z Tobą szczerze porozmawiać w 4 oczy wyjaśnić Tobie ważną sprawą:( wczoraj napisałaś zupełnie coś innego na prawdę zależy mi na Tobie na rozmowie realnej:(

Baju baju będziesz w raju..A kłamstwa czuć na odległość. Żal mi Ciebie a chyba bardziej żal mi siebie ..Kobiety potrafią kochać, tylko nie zawsze powinny.Dobrej nocy autorze

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Baju baju będziesz w raju..A kłamstwa czuć na odległość. Żal mi Ciebie a chyba bardziej żal mi siebie ..Kobiety potrafią kochać, tylko nie zawsze powinny.Dobrej nocy autorze

Czy Ty mnie kochasz, pomimo że masz męża? Czy kiedykolwiek coś do mnie poczułaś skoro odrzucilas mnie dawno temu:(

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Czy Ty mnie kochasz, pomimo że masz męża? Czy kiedykolwiek coś do mnie poczułaś skoro odrzucilas mnie dawno temu:(

Jakiego męża idio/To???Nie jestem jak te puszczalakie wywloki zajęte co latają za innymi. Temat poniżej mojej wyobraźni...

Gość Gość P.J.
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak się składa, że nie kłamię. Mogę poddać się wykrywaczowi kłamstw i udowodnić!

Zauroczylem zakochałem się już dawno temu w A. ale bała się tego uczucia a Ja nie zawalczylem a powinien:(

Raczej Nią nie jesteś a Ja niepotrzebnie się wkręcam, prawda:(

Kiedy będę miał możliwość Ciebie spotkać, przecież nie wiem gdzie pracujesz gdzie aktualnie mieszkasz, chcę Ciebie spotkać, przytulić, przeprosić, porozmawiać choćby ostatni raz:(

Czy jesteś Nią A.:(

Gość Gość

Kariera Wojtusia się skończyła to trzeba jechać na romantycznym Piotrusiu.Moze jakieś kolejne pustaczki z kafe się złapią i widzę lecą jak krowa do g.o.w.n.a..Na mnie to nie działa, slodkie kłamstwa..bo bycie dwuliciwym obludnym facetem to najgorsze co można spotkać na drodze.Współczuję każdej kobiecie co da się wkręcić. Emocje nie są tego warte.Prawdziwych mężczyzn poznaje się po czynach a nie pustych słowach, a kafeteryjny uwodziciel to nie szczyt marzeń ..

Gość gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Jakiego męża idio/To???Nie jestem jak te puszczalakie wywloki zajęte co latają za innymi. Temat poniżej mojej wyobraźni...

Przecież powiedziałaś, że czekasz na męża i mnie zbylas, czy to byłaś Ty? Chyba nie!

Gość .........

Nie warto........takie zachowania to już przesada...ile można...autorze kilkunastu powieści....Nic dodać,nic ująć..A wspomnienia nie warte wydania....

Gość gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Kariera Wojtusia się skończyła to trzeba jechać na romantycznym Piotrusiu.Moze jakieś kolejne pustaczki z kafe się złapią i widzę lecą jak krowa do g.o.w.n.a..Na mnie to nie działa, slodkie kłamstwa..bo bycie dwuliciwym obludnym facetem to najgorsze co można spotkać na drodze.Współczuję każdej kobiecie co da się wkręcić. Emocje nie są tego warte.Prawdziwych mężczyzn poznaje się po czynach a nie pustych słowach, a kafeteryjny uwodziciel to nie szczyt marzeń ..

Nie wiem do czego pijesz, ale pisałem tu tylko w tym wątku do A. jako P. 

Gość Gość P.J.
Dnia 9.09.2019 o 19:29, Gość gość napisał:

Nie odpisuj, proszę.

Kiedy będę miał możliwość Ciebie spotkać i gdzie? Przytulimy się, wybaczymy sobie, porozmawiamy, dobrej nocy A.

Gość gość

Znowu śniłaś mi się, tylko dlaczego skoro nie jesteśmy razem. Nie mogę dobrze spać, myślę o Tobie, nie jestem w stanie funkcjonować, o pracy nie wspomnę. Z perspektywy czasu to był mój błąd, że nie zawalczylem chodziło o kilka lat wstecz. 

Gość gość

Trzymałem w sobie emocje, ale taki już jestem wrazliwy zamknięty w sobie, muszę zaufać, aby się otworzyć. Podobnie zresztą jak Ty A. Przepraszam, że Ciebie zraniłem, spowodowałem smutek na twarzy, zawiodłem, rozczarowałem. 

Gość gość

Przykro, że ocenilas mnie zbyt pochopnie nie poznając nie dając szans, podcielas mi skrzydła, a Ja widziałem w Tobie anioła, wiem że jesteś wrażliwa uczuciowa dobra masz to coś, piękna zewnętrznie i wewnętrznie, ale odrzucilas moje serce już dawno temu.

Gość gość

Nie wiem czy tu byłaś, czy coś z tego przeczytałaś czy się domyslilas, nie chciałem Ciebie wkurzyć czy zawieść. Szkoda, że ocenilas zbyt pochopnie mnie, że wyciągnęłas takie wnioski, ale to jak jestem zły na siebie. 

Gość gość

Za bardzo żyłem problemami innych bliskich niż swoim życiem, wiele lat zmarnowanych... praca dom odpoczynek sport aby odstresować się a przede wszystkim wiele spraw i problemów...nawet nie wiesz że miałem też trudny czas dlatego wycofałem się i jeszcze bardziej zamknąłem w sobie

Gość gość

aby do mnie dotrzeć trzeba było rozbić ogromny mur...ale tak wrażliwa osoba jak Ty nie dałaby rady przepraszam...wiesz ile razy liczyłem że porozmawiamy szczerze coś serca... 

Gość gość

Pamiętaj, że wiele osób podszywalo się tu dla zabawy, chciałem napisać tu aby przekazać pewne emocje może nazbyt czasem osobiste wybacz to...

Gość gość

Znikam stąd na zawsze właśnie dzisiaj teraz może zagladne tylko czy coś odpiszesz ale prawdopodobieństwo że to byliśmy My znikome taka prawda. Czy będziesz chciała ze mną porozmawiać to nie zależy ode mnie, jak nie odczuwasz takiej potrzeby to szanuję to. 

Gość gość

Wiele razy liczyłem że odwiedzisz mnie w pracy pod byle pretekstem porozmawiać, ale widocznie inaczej to odbierałem widziałem... każdy z Nas jest inny... każdy na Nas jest dobry... każdy pragnie być kochanym nie wszystkim się udaje...oby więcej było uśmiechu na co dzień wśród Nas więcej okazywania uczuć a nie strachu...uciekam stąd... proszę się nie podszywać pode mnie, do było napisane do pięknej niesamowitej Agnieszki.

Gość gość

Znowu śniłaś... do Wiele razy 9 sentencji moich do Ciebie A. Może choć odrobinę zrozumiesz i wybaczysz...

Gość A Asperger z Tobą
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Znowu śniłaś... do Wiele razy 9 sentencji moich do Ciebie A. Może choć odrobinę zrozumiesz i wybaczysz...

Bóg z Tobą,choroba z Tobą,kasa z Tobą,a jakoś kobiety fajne uciekają..ech..ale spoks,te pustaczki łatwe i dostępne czekają na portalach

Gość Gosc

Do P.J - jesli ci tak zalezy to sam się z nią skontaktuj. Ta kobieta moze nie miec nawet pojęcia, ze tu do niej piszesz. A nawet jesli tu jest moze myslec, ze nie chodzi o nią. 

Taki stan, ktory masz jest męczarnią. Piszesz juz długo i jak widac bez odzewu. Do adresatki moze to nawet nie docierac. Nie pros o kontakt, sam się z nią skontaktuj. Nie pisz tutaj w próznie tylko sam cos zrob w realu. 

Gość Bajeczka dla dorosłych
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Do P.J - jesli ci tak zalezy to sam się z nią skontaktuj. Ta kobieta moze nie miec nawet pojęcia, ze tu do niej piszesz. A nawet jesli tu jest moze myslec, ze nie chodzi o nią. 

Taki stan, ktory masz jest męczarnią. Piszesz juz długo i jak widac bez odzewu. Do adresatki moze to nawet nie docierac. Nie pros o kontakt, sam się z nią skontaktuj. Nie pisz tutaj w próznie tylko sam cos zrob w realu. 

a Ty się wkręcaj..wszak to kolejna powieść Dragona,,a te ojeju biedny facet i kobieta.Męczarnia to być obok kogoś, kto żyje tylko wirtualnym światem