Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

PRZEMO ROSJA Z WENEZUELĄ WESZŁA Z HANDICAPEM -7,5 TERAZ CZAS NA ZDOBYCIE MEDALU PRZEZ SIATKARKI

Polecane posty

Gość gosc
7 minut temu, smakosz28 napisał:

NO I JESZCZCZE HAMILTON WYGRA GP WŁOCH

niee, mówie ci że Leclerc

Gość gosc
5 minut temu, smakosz28 napisał:

nie ma szans żeby ferrari nie zjeebało 2 wyścigów z rzędu 

pożyjemy... zobaczymy... 😉

Gość gosc

SAME CYTATY, ŻYWE SŁOWO BOŻE

Czy naprawdę protestanci i świadkowie jehowy uważają że Pan Jezus aż 10krotnie kłamie mówiąc o swoim ciele utajonym w chlebie? Czy aż 10krotnie by o tym mówił gdyby chodziło tylko o jakiś tam "chlebek" w przenośni? Dlaczego jesteście aż tak ślepi drodzy protestanci! i jehowi? Eucharystia to FAKT

1) "Ktokolwiek jednak by jadł ten chleb lub pił z kielicha Pana w sposób niegodny, ten będzie winny ciała i krwi Pana"

2) "Kto bowiem je i pije, a nie zważa na ciało Pańskie, je i pije na własną zgubę."

3) "Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy oto ciało moje"

4) "Rzekł do nich Jezus: «Zaprawdę, zaprawdę, powiadam wam: !!!Nie Mojżesz dał wam chleb z nieba!!!, ale dopiero Ojciec mój da wam prawdziwy chleb z nieba. Albowiem chlebem Bożym jest Ten, który z nieba zstępuje i życie daje światu»"

5) "Jam jest chleb życia."

6) "To jest chleb, który z nieba zstępuje: kto go spożywa, nie umrze. Ja jestem chlebem żywym, który zstąpił z nieba. Jeśli kto spożywa ten chleb, będzie żył na wieki"

7) "Zaprawdę, zaprawdę, powiadam wam: Jeżeli nie będziecie spożywali Ciała Syna Człowieczego i nie będziecie pili Krwi Jego, nie będziecie mieli życia w sobie."

8 ) "Kto spożywa moje Ciało i pije moją Krew, ma życie wieczne, a Ja go wskrzeszę w dniu ostatecznym."

9) "Ciało moje jest prawdziwym pokarmem, a Krew moja jest prawdziwym napojem."

10) "Kto spożywa moje Ciało i Krew moją pije, trwa we Mnie, a Ja w nim"