Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Młode dziewczyny ciężko zaspokoić

Polecane posty

Gość Gosc

Bo mają luźne pewnie po czarnych

Gość Basia 21l
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Bo mają luźne pewnie po czarnych

To nie po czarnych lecz chłopcy mają małe fiuty. Miałam klka razy seks również z dużo starszymi ponad 30 lat. Wniosek jedem że ci " dziadkowie mają większego i potrafią doprowadzić do wspaniałego orgazmu " Dodam że są dużo czyściejsi wiedza co to jest higiena intymna!

Gość Gosc
30 minut temu, Gość Basia 21l napisał:

To nie po czarnych lecz chłopcy mają małe fiuty. Miałam klka razy seks również z dużo starszymi ponad 30 lat. Wniosek jedem że ci " dziadkowie mają większego i potrafią doprowadzić do wspaniałego orgazmu " Dodam że są dużo czyściejsi wiedza co to jest higiena intymna!

Dlatego wolę Azjatki, białe mają za duże pochwy dla mojego penisa

Gość Gosc

Dlatego wolę Azjatki, białe mają za duże poch.wy dla mojego 12 cm pen. isa

Gość Aga

Basia21 ma rację. A w ogóle to gdy miałam stosunki z młodzikiem to taki nie rozumie że ja potrzebuję dłużej. Zaraz się zleje a ja muszę się sama masturbować.

14 minut temu, Gość Aga napisał:

Basia21 ma rację. A w ogóle to gdy miałam stosunki z młodzikiem to taki nie rozumie że ja potrzebuję dłużej. Zaraz się zleje a ja muszę się sama masturbować.

Przecież po spus... można dalej 😄

1 godzinę temu, Gość Aga napisał:

to po co sie kochacie z nieletnimi? :P

Gość Madzia
1 godzinę temu, Gość Aga napisał:

Basia21 w całości masz rację że ci 50+ są najlepsi w łóżku. Młody szybko się spuści i jeszcze mówi że jest zajebisty a ja zostaje tylko napalona. Starszy doprowadzi dziewczynę do silnego orgazmu i dopiero później ma obfity wytrysk. Młodzi mają złą dietę i myślą tylko o sobie  dlatego są słabi w łóżku. 

A może to Ty masz sprzęt poniżej przeciętnej? Skoro dziewczyny narzekają, to najwyraźniej Twoja anatomia jest dla nich rozczarowująca 🙂 A tak ogólnie to kobietę można zaspokoić na wiele różnych sposobów, nie tylko penisem (zakładając, że faktycznie masz małego). Wystarczy trochę starań i fantazji, ale najwidoczniej brakuje Ci techniki i kreatywności. No cóż, życie... nie każdy może uchodzić za dobrego kochanka. Albo się z tym pogodzisz, albo zaczniesz nad sobą pracować i wyzbędziesz się egoizmu. Twój wybór 🙂