Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

SKAFANDERCISNIENIOWY ZBANOWAŁA MNIE ZA GŁOSZENIE SŁOWA BOŻEGO ALE JA SIE NIE PODDAM

Polecane posty

Gość gosc

mam bana jak wchodze z telefonu i tak samo z kompa, tera jestem w kauflandzie i uzywam ich wifi i poszło

skafanderko nawróć się póki jeszcze masz czas, póki żyjemy na tym świecie mamy szansę się nawrócić, tutaj na ziemi możesz demonstrować swoją siłę i władze banując mnie i innych głosicieli Ewangelii, ale po śmierci już władzy nie bedziesz miała, wtedy osądzi Cie Sędzia Najwyższy... przed Nim nie uciekniesz i nie zasłonisz się niczym

a ja i tak dalej będę głosił Ewangelie, jesli nie tutaj, to gdzieś indziej!!!

Gość Przemek
8 minut temu, Gość gosc napisał:

mam bana jak wchodze z telefonu i tak samo z kompa, tera jestem w kauflandzie i uzywam ich wifi i poszło

skafanderko nawróć się póki jeszcze masz czas, póki żyjemy na tym świecie mamy szansę się nawrócić, tutaj na ziemi możesz demonstrować swoją siłę i władze banując mnie i innych głosicieli Ewangelii, ale po śmierci już władzy nie bedziesz miała, wtedy osądzi Cie Sędzia Najwyższy... przed Nim nie uciekniesz i nie zasłonisz się niczym

a ja i tak dalej będę głosił Ewangelie, jesli nie tutaj, to gdzieś indziej!!!

NARESZCIE PARCHUU JEEBANY!!! 

SMAKOSZ TO CHYBA TERAZ MUSISZ W TYM KAUFLANDZIE ZAMIESZKAĆ NA STAŁE xD

NARESZCIE MODERACJA TĘPI PASOŻYTA Z KAFETERII 

BRAVO !!!!

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Przemek napisał:

NARESZCIE PARCHUU JEEBANY!!! 

SMAKOSZ TO CHYBA TERAZ MUSISZ W TYM KAUFLANDZIE ZAMIESZKAĆ NA STAŁE xD

NARESZCIE MODERACJA TĘPI PASOŻYTA Z KAFETERII 

BRAVO !!!!

Przemku ale stracimy kontakt przyjacielu, nie bedziesz tesknił?

Gość Przemek
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Przemku ale stracimy kontakt przyjacielu, nie bedziesz tesknił?

Nie

ZDYCHAJ!!!

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Przemek napisał:

Nie

ZDYCHAJ!!!

ok, ale ja bede testknił za moim przyjacielem Przemkiem... nadal będę sie za Ciebie modlił i będę marzył o tym ze nadejdzie dzień kiedy mógł Ci pomóc, wierzę że Pan Jezus nas nie zostawi.

Będę co jakiś czas w kauflandzie więc przy okazji bede zaglądać na kafe, jak w końcu pójde do pracy albo wywalą mnie na bezdomność albo jak znajde dziewczyne albo jak w koncu kupie to auto do 1,6 benzyna hatchback to cie poinformuje i dam foto

Trzymaj się przyjacielu, nigdy o Tobie nie zapomne, zbyt wiele lat cie znam, zbyt się zżyliśmy i nasze historie życiowe są zbyt podobne bym miał o tobie zapomnieć, lecz nie chce pamiętać o tym co złe, o twoich hejtach itd zapamiętam cię tylko w pozytywny sposób

Powodzenia Przemku, niech Pan Bóg Ci błogosławi i ma Cię w swojej opiece

Gość Przemek
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

ok, ale ja bede testknił za moim przyjacielem Przemkiem... nadal będę sie za Ciebie modlił i będę marzył o tym ze nadejdzie dzień kiedy mógł Ci pomóc, wierzę że Pan Jezus nas nie zostawi.

Będę co jakiś czas w kauflandzie więc przy okazji bede zaglądać na kafe, jak w końcu pójde do pracy albo wywalą mnie na bezdomność albo jak znajde dziewczyne albo jak w koncu kupie to auto do 1,6 benzyna hatchback to cie poinformuje i dam foto

Trzymaj się przyjacielu, nigdy o Tobie nie zapomne, zbyt wiele lat cie znam, zbyt się zżyliśmy i nasze historie życiowe są zbyt podobne bym miał o tobie zapomnieć, lecz nie chce pamiętać o tym co złe, o twoich hejtach itd zapamiętam cię tylko w pozytywny sposób

Powodzenia Przemku, niech Pan Bóg Ci błogosławi i ma Cię w swojej opiece

Dziękuje

Bóg zapłać

Gość gosc

może i tak miało być? może Pan Bóg mnie chroni przed tą sodomą i gomorą przed tym bagnem kafeteryjnymm? tak dzięki temu banowi bbędzie mi łatwiej odejść stąd i może wreszcie skupić się na normalnym życiu, wierzę że własni taki jest cel tego bana a w konsekwencji odejścia z kafe. Coś sie kończy a coś zaczyna...

Gość Przemek
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

może i tak miało być? może Pan Bóg mnie chroni przed tą sodomą i gomorą przed tym bagnem kafeteryjnymm? tak dzięki temu banowi bbędzie mi łatwiej odejść stąd i może wreszcie skupić się na normalnym życiu, wierzę że własni taki jest cel tego bana a w konsekwencji odejścia z kafe. Coś sie kończy a coś zaczyna...

Czyli co pójdziesz do pracy?

Nie wierzę...