Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZEMEK

NIEDŁUGO LECE SAMOLOTEM NA MALTE JAK SIĘ DO TEGO PRZYGOTOWAĆ? TO BĘDZIE MÓJ PIERWSZY LOT W ŻYCIU

Polecane posty

Gość Agatka czepek

A jaki masz wykupiony bagaż? Do 0dorecznego nie możesz wziąć płynów 1 opakowanie powyżej 100 ml  A 2szystkie muszę być lżejsza razem niż 1 l. Niemozesz też ostrych przedmiotów wnieść e bagażu podręcznym w walizce na dole pokładu możesz.  Na strefie bezclowej kup sobie wodę do samolotu. I weź jakieś kanapki zrób w domu do samolotu chyba że masz wykupiony 9biad Ale te obiady to żenada dla mnie.

Gość Tosziro

weź swój wibrator anaIny do podręcznego xD

Gość PRZEMEK
9 minut temu, Gość Agatka czepek napisał:

A jaki masz wykupiony bagaż? Do 0dorecznego nie możesz wziąć płynów 1 opakowanie powyżej 100 ml  A 2szystkie muszę być lżejsza razem niż 1 l. Niemozesz też ostrych przedmiotów wnieść e bagażu podręcznym w walizce na dole pokładu możesz.  Na strefie bezclowej kup sobie wodę do samolotu. I weź jakieś kanapki zrób w domu do samolotu chyba że masz wykupiony 9biad Ale te obiady to żenada dla mnie.

dzięki ja biore tylko bagaż podręczny bo tydzień tam będe

Gość PRZEMEK
14 minut temu, Gość Agatka czepek napisał:

no  zależy jaką linią sie leci pewnie w tych tanich liniach są niedobre obiady

Gość Tosziro
Przed chwilą, Gość PRZEMEK napisał:

dzięki ja biore tylko bagaż podręczny bo tydzień tam będe

ta, a zdjęcia jako dowód wycieczki bedzie brał z wykopu od innego typka, który jedzie na malte xD

Gość PRZEMEK
1 minutę temu, Gość Tosziro napisał:

ta, a zdjęcia jako dowód wycieczki bedzie brał z wykopu od innego typka, który jedzie na malte xD

NIE BĘDE BO JA BĘDE NA TYCH ZDJĘCIACH

Gość Ghh

Weź aviomarin!