Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emigrant 91

Chce wyjechać do Holandi znaleźć pace i dziewczyne

Polecane posty

Gość Emigrant 91

Może być nawet skośnooka lepsze to niż polka co leci na kase

Gość Emigrant 91
9 minut temu, Patol X napisał:

Buahaaha ty i Holandia by cię tam zatyrali w jeden dzień

Dlatego nie jadę bo polaczki jeden przez drugiego się zesra z normami byleby pokazać helmutowi kto jest najlepszym niewolnikiem na zakładzie

Gość Gosc

Naród podludzi 😂 naziści na ten temat mieli rację

Gość Gosc

Jadą i robią z siebie najgorsze bydło. Polacy to robią nawet za gorsze stawki niż ukraińcy i bułgarzy, jeszcze jeden na drugiego nakapuje i helmuta w du.pe pocałuje 😂😂😂

Gość gość
4 minuty temu, Patol X napisał:

Też tak uważam

ty akurat nie masz najmniejszego prawa wypowiadac sie o kimkolwiek kto próbuje zarobić pieniadze, 28 lat wiecznie bezrobotny smieje sie bo ktos musi sam pracowac na siebie bo nie ma siostryu i matki które go utrzymuja

Gość gosc
Przed chwilą, Patol X napisał:

Kto smakosz próbuje zarobić pieniądze? Jak on w życiu nie pracował i jest na utrzymaniu szwagra

A ja pracowałem mam 3 lata pracy na umowie + pracowałem w Internecie

jakoś nikt tych umów oprocz ciebie nigdy na oczy nie widział, za to wiele osób od kilku lat czyta glupoty ktore piszesz na kafeterii cała dobe ciekawe gdzie byś znalazł na to czas gdybyś normalnie pracował??? cale twoje "życie" które tu opisujesz to fikcja na ktora juz nikt sie nawet nie nabiera. a za to smianie sie z ludzi którzy naprawde szukaja pracy za granica albo ciezko tam pracuja życze ci zebys gnił do konca zycia w domu przed kompem jako bezrobotny praviczek

Gość Gosc
7 minut temu, Gość gość napisał:

ty akurat nie masz najmniejszego prawa wypowiadac sie o kimkolwiek kto próbuje zarobić pieniadze, 28 lat wiecznie bezrobotny smieje sie bo ktos musi sam pracowac na siebie bo nie ma siostryu i matki które go utrzymuja

Niech pracują ale nie robią z siebie bydła

Gość Emigrant 91
6 minut temu, Patol X napisał:

Smakosz nie szuka pracy za granicą bo nie ma jaj na to żeby jechać za granicę 

Żeby jechać odwaga może jest ale po 1) nikt nie chce jechać z metką "polaka" czyli śmiecia od yeb.ania za minimalną ponad siły 2) nie chce mieć do czynienia z p0laczkami

Niestety polaczki zrobili sobie masakryczną renome

Gość Gość
20 minut temu, Gość gość napisał:

To że przemuś nie pracuje to akurat dobrze, przecież on jest na 99% chory psychicznie, prawdopodobnie na jakąś schizofrenię, urojenia albo mitomanie. W każdym razie lepiej żeby siedział w domu, jakby wyszedł to możliwe że by mu coś strzeliło do łba i zrobiłbym komuś krzywdę.

Gość Gość

Przemek jest normalny Agatka może potwierdzić bo go zna z poza forum

Fajnie że piszesz o sobie w 3 osobie, to tylko potwierdzenie moich przypuszczeń że jesteś chory psychicznie...

Gość Gość

Jakoś ja w psychiatryku nie byłem w porównaniu do SMAKOSZA który spędził tam rok

A szkoda, bo twój przypadek idealnie się nadaje do takiego miejsca. Strzelam że matka i siostra wolą cię zamykać w domu i utrzymywać niż żeby poszła informacja na całą wieś że jesteś w psychiatryku i musiałyby się wstydzić za ciebie.