Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takastaraatakaglupia

Plamienie implantacyjne ?

Polecane posty

Gość takastaraatakaglupia

Cześć dziewczyny,

Pisze do Was z takim zapytaniem jakich mnóstwo w sieci.. przeczytałam ile mogłam.. ale postanowiłam, że napisze.

Od roku staramy się z mężem o dziecko. Mamy już 8 letniego syna, a z drugim zwlekaliśmy.. i chyba za długo.

Nasze badania w normie a jakoś się nie udaje. Ten cykl zupełnie odpuściliśmy i bez stresu i napinki stwierdziliśmy że jak się uda to się uda, a jak nie to nie. 

Mam dzisiaj 23dc przy cyklach 27-28 domowych. Codziennie badam szyjkę i mierze temp, ale ostatnie 4 dni w ogóle nie mierzyłam temperatury.. już się poddałam. Owulacja była ok 13 dc (testy owu dodatnie + objawy typowo owulkowe). 

Od trzech dni makabrycznie bolą mnie piersi, ale przed okresem zawsze bolą.. z tym że okres mam dostać dopiero za 5 dni a bolą tak mocno, jak nigdy.

Badając rano szyjkę zauważyłam delikatne plamienie w kolorze malinowym. Poza tym nic, ale jest to dla mnie coś kompletnie dziwnego i pierwszy raz tego doświadczyłam. Naczytałam sie o tym plamieniu implantacyjnych i boję się, że sama się wkręcam. Ale na okres za wcześnie... Chociaż pobolewa mnie troszkę brzuch jak na @. Czy ktoras z was tego doświadczyła i faktycznie to było to?

Bardzo dziękuję za odpowiedzi

Ściskam gorąco

Gość Ira

Ja prdole. Następna psychiczna. Będzie co będzie. Zobaczysz za tydzień na teście. Plamienie mozesz miec od pchania paluchòw w cip.sko codziennie. Nawet ginekolodzy nie pchają paluchòw we wczesnej ciąży żeby nie sprowokować krwawienia 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Gość Ira

I tak, miałam plamienie implantacyjne 7dni po owulacji. Wyleciało na majtki trochę podbarwionego śluzu, bez wsadzania palców. 

Gość Gość

Daj na luz i czekaj do terminu miesiączki wtedy wykonaj test. Wiele już tutaj było takich, które bolało, kuło, plamiło, było inaczej, a jednak okres nadchodził. Hormony to bardzo skomplikowany mechanizm i nawet stres czy myślenie intensywne o czymś może zachwiać ich równowagę. Cokolwiek by się działo trzymam kciuki.

Ja u siebie nie zauważyłam plemienia implatacyjnego... przy cyklach 28-29 dni w 19 i 20 zauważyłam bolesnosc piersi a blizej spodziewanej @ bol jakjakbym miala dostac, ale nie dostalam. Tobie tez tego zycze.Każda ma inaczej. Musisz jeszcze chwilę poczekać. Powodzenia ❤

Gość Ola
8 godzin temu, GośćAnia napisał:

Ja u siebie nie zauważyłam plemienia implatacyjnego... przy cyklach 28-29 dni w 19 i 20 zauważyłam bolesnosc piersi a blizej spodziewanej @ bol jakjakbym miala dostac, ale nie dostalam. Tobie tez tego zycze.Każda ma inaczej. Musisz jeszcze chwilę poczekać. Powodzenia ❤

Ania to ty ? Od zupy pieczarkowej i wizyty 3 wrzesnia u gin?

Gość lera

Mialam implantacyjne ale nie tak wczesnie. Najpierw czekalam na okres który nie przyszedł,  w dzien spodziewanego okresu zrobiłam test który wyszedł negatywny. Potem lekkie plamienia. Poniewaz nadal okresu nie było to po ok 3 , 4 dniach zrobiłam test drugi - wyszedł pozytywnie.

Gość Gość

W dwóch ciazach miałam takie plamienie,dosłownie kropelka na bieliźnie z 7 dni od owulacji. W trzeciej nic nie zauważyłam do 9 tc. 

Gość Ola
1 godzinę temu, GośćAnia napisał:

Nie to nie ja 😄

wizytę miałam 6 września. 

Kurde szkoda.. rozmawiałam jakiś czas temu  z Anią gdzie przypadkiem miałyśmy  taką samą zupę na obiad i wizytę tego samego dnia  obydwie czekałyśmy na wyrok jak potoczy się nasza wczesna ciąża  (kurczę wiesz że chyba 6 tez miałyśmy.. .tylko później mi zmienili na 3 już sama się zamotałam) 

takie to pisanie z imienia teraz niewiem co u niej haha nie ważne. Tłumacze się bo z poprzedniego postu wynika że jestem psychiczna 😂😂