Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem

Czy gdybyś sie zakochala i facet dlugi czas nic by nie robil

Polecane posty

Gość Hahaha
49 minut temu, malinka 123 napisał:

zajebała

Nie powtarzaj, tylko ja mogę. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Laraa napisał:

A fiutka tez mialabym ci wlozyc:) ?

Nie, nie lubię transwestytów. 

Gość Laraa
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Z dupy argument o tym wojsku. Ale odpowiem: a w wojsku byłaś? Ciało masz wysportowane? Nie boisz się ludzi? Czy chowasz głowę w piasek i czekasz na zdobywców? Gdy wychylasz głowę zza stolika?

Kobiet nie biora, tylko ochotniczki:) poza tym chyba jestem zbyt kobieca i delikatna na wojsko, chociaz gdybym sie postarala, tak wysportowane, nie boje sie ludzi bo nie jestem tchorzem, slabszego tez obronie ,o ile mam szanse fizycznie:)  ladnie odpowiedzialam?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Laraa napisał:

Kobiet nie biora, tylko ochotniczki:) poza tym chyba jestem zbyt kobieca i delikatna na wojsko, chociaz gdybym sie postarala, tak wysportowane, nie boje sie ludzi bo nie jestem tchorzem, slabszego tez obronie ,o ile mam szanse fizycznie:)  ladnie odpowiedzialam?

Facetów też nie biorą, tylko ochotników. Doucz się. Odpowiedziałaś jak zwykle bez sensu.

Gość Laraa
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie, nie lubię transwestytów. 

Mam watpliwosci co lubisz, a potrafisz zdominowac w lozku? Czy jestes ulegly i tylko pod spodem?

Gość Laraa
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Facetów też nie biorą, tylko ochotników. Doucz się. Odpowiedziałaś jak zwykle bez sensu.

Dobra , od 2009 nie biora czyli jestes mlody szczawik, dokuczalam ci zebys sie zbuntowal i dojrzal, 

Gość Gość
13 minut temu, Gość Laraa napisał:

Mam watpliwosci co lubisz, a potrafisz zdominowac w lozku? Czy jestes ulegly i tylko pod spodem?

A ty?

Gość gość
4 minuty temu, Gość Laraa napisał:

Dobra , od 2009 nie biora czyli jestes mlody szczawik, dokuczalam ci zebys sie zbuntowal i dojrzal, 

Też życzę ci żebyś (wreszcie) dojrzała i nie traktowała świata tak beznadziejnie stereotypowo. 

Gość gość

Też życzę ci żebyś (wreszcie) dojrzała i nie traktowała świata tak beznadziejnie stereotypowo. 

Gość Laraa
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Sluchaj moze sie zdarzyc ze kobieta zaprosi bo moze ale ty uwazasz ze to jej rola a nie twoja

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Laraa napisał:

Sluchaj moze sie zdarzyc ze kobieta zaprosi bo moze ale ty uwazasz ze to jej rola a nie twoja

Nie uważam. Próbuję tylko tępić to beznadziejne u Polek roszczeniowe podejście, że ma być jak w średniowieczu i koniec. 

Gość Hahaha
2 minuty temu, Gość gość napisał:

To ty koszykarzu? Czy kolega? 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Hahaha napisał:

To ty koszykarzu? Czy kolega? 

Nie wiem o czym do mnie rozmawiasz.

Gość Laraa
16 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty?

Mnie podnieca meska dominacja:) i zaczyna sie to juz przebijac na etapie podrywu:) widzisz jakie jest zrodlo? Tego zagadnienia? Co nie znaczy ze nigdy nie jestem w drugiej roli

Gość Gość
9 minut temu, malinka 123 napisał:

lecz się na głowe, 

masz jeszcze jakieś złote myśli dziecko?

Gość Laraa
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie uważam. Próbuję tylko tępić to beznadziejne u Polek roszczeniowe podejście, że ma być jak w średniowieczu i koniec. 

Nie uważasz, czyli jakis postęp, czyli jak spotkasz kogos kto ci sie spodoba zaprosisz pierwszy?

Gość Gość

Mnie podnieca meska dominacja:) i zaczyna sie to juz przebijac na etapie podrywu:) widzisz jakie jest zrodlo? Tego zagadnienia? Co nie znaczy ze nigdy nie jestem w drugiej roli

Czyli jesteś bierna i mierna?

Gość Gość

Nie uważasz, czyli jakis postęp, czyli jak spotkasz kogos kto ci sie spodoba zaprosisz pierwszy?

A ty?

Gość Laraa

Czyli jesteś bierna i mierna?

Otworz umysl:) i wyobraznie, a ty w ogole wiesz jak wyglada namietnosc?

Gość Laraa

A ty?

A ty a ty, a potrafisz odpowiedziec na pytanie? Wole kusic, bo wtedy dostane namiastke meskiej dominacji, jak ciezki przypadek nie wykluczam naprowadzania, chociaz z automatu mi wtedy chcica slabnie:) a ty?????? Jak nie odpowiesz koncze bo juz sie wypalam z ciezkim rozmowca

Gość gość

Otworz umysl:) i wyobraznie, a ty w ogole wiesz jak wyglada namietnosc?

O, to to, ty też otwórz umysł, to przede wszystkim. I dlaczego miałbym nie wiedzieć jak wygląda namiętność? Akurat o niej wiem już sporo:)

Gość gość

A ty a ty, a potrafisz odpowiedziec na pytanie? Wole kusic, bo wtedy dostane namiastke meskiej dominacji, jak ciezki przypadek nie wykluczam naprowadzania, chociaz z automatu mi wtedy chcica slabnie:) a ty?????? Jak nie odpowiesz koncze bo juz sie wypalam z ciezkim rozmowca

Jak tak lubisz być ciągle zdominowana, to musisz mieć słaby charakter. 

Gość Laraa
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak tak lubisz być ciągle zdominowana, to musisz mieć słaby charakter. 

W lozku lubie chociaz bywam w drugiej roli, czytasz co pisze? Nie odpowiedziales na pytanie , odpowiedziales atakiem personalnym:) takze zakonczymy 

Gość Laraa
7 minut temu, Gość gość napisał:

O, to to, ty też otwórz umysł, to przede wszystkim. I dlaczego miałbym nie wiedzieć jak wygląda namiętność? Akurat o niej wiem już sporo:)

Watpie bys wiedzial sporo bo nie potrafisz rozmawiac i zglebiac tajnikow psychiki obu plci, a pożądanie zaczyna sie w umysle, umysl to najbardziej podniecajacy narzad jesli chodzi o namietnosc nie zwykly seks, na razie

Gość Laraa

Watpie bys wiedzial sporo bo nie potrafisz rozmawiac i zglebiac tajnikow psychiki obu plci, a pożądanie zaczyna sie w umysle, umysl to najbardziej podniecajacy narzad jesli chodzi o namietnosc nie zwykly seks, na razie

Gość Laraa

Gość gość
3 minuty temu, Gość Laraa napisał:

W lozku lubie chociaz bywam w drugiej roli, czytasz co pisze? Nie odpowiedziales na pytanie , odpowiedziales atakiem personalnym:) takze zakonczymy 

Czytam, ale z twoich wpisów wyziera osoba raczej bierna i zdominowana. Na które pytanie rzekomo nie odpowiedziałem? I chyba faktycznie "także kończmy", bo nie ma w tych naszych wymianach opinii większej przyjemności. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Laraa napisał:

O, to i w domorosłą psycholożkę też się bawisz? "Gratulacje":)

Gość Yyy

Nie. Moglabym mu zasugerować taka możliwość (spotkanie) ale bym go nie zaprosila. Zapraszam to kumpli. Jesli ktos ma byc dla mnie kims wiecej to powinien zachowac sie jak stereotypowy mezczyna. 

Gość Gość
15 minut temu, Gość Yyy napisał:

Nie. Moglabym mu zasugerować taka możliwość (spotkanie) ale bym go nie zaprosila. Zapraszam to kumpli. Jesli ktos ma byc dla mnie kims wiecej to powinien zachowac sie jak stereotypowy mezczyna. 

Żyjesz w świecie stereotypów, musisz być bardzo prostą kobietą.