Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Czy waszym zdaniem województwu opolskiemu grozi likwidacja?

Polecane posty

Opolscy politycy i parlamentarzyści z Opola obawiają się że rząd zlikwiduje województwo Opolskie 😄 ale bzdury wygadują, nawet jeśli by zlikwidowali województwo Opolskie to co by to zwykłemu człowiekowi zmieniło? 

A może byłoby lepiej gdyby zlikwidowali województwo Opolskie, bo byłoby np więcej pieniędzy, i byłoby silniejsze województwo

Gość Pnha Badojew

😄

Gość radar

naszym zdaniem jesteś kompletnym czubkiem

a wojweództwo opolskie nikogo nie obchodzi więc możesz przestać o nim schizolu bredzić na okrągło

ps. co dziś na obiad dawali w psychiatryku?

1 minutę temu, Gość radar napisał:

a wojweództwo opolskie nikogo nie obchodzi więc możesz przestać o nim schizolu bredzić na okrągło

Po pierwsze nie jestem w Psychiatryku tylko w domu w Polkowskiem i nie jestem na żadnej przepustce, ps miałem dziś w domu gołąbki na obiad i nie mam stwierdzonej schizofrenii ani zwidiów i omamów ani psychozy, więc nie jestem schizolem 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Po pierwsze nie jestem w Psychiatryku tylko w domu w Polkowskiem i nie jestem na żadnej przepustce, ps miałem dziś w domu gołąbki na obiad i nie mam stwierdzonej schizofrenii ani zwidiów i omamów ani psychozy, więc nie jestem schizolem 

a kto normalny siedzi na forum dla bab i od kilku lat codziennie produkuje takie wysrrywy o opolu albo woj. opolskim?? walisz sobie konia do tego psycholu?

A po drugie nie jestem czubkiem i nie mam schizofrenii ani zwidiów i omamów ani psychozy więc nie nazywaj mnie czubkiem, jeżdżę do Psychiatry bo mam inne problemy ale moja psychiatra jest specjalistką i wykluczyła u mnie schizofrenię i psychozy i ich mi nie stwierdziła, więc nie masz prawa nazywać mnie czubkiem, bo nie jesteś psychiatrą 

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

a kto normalny siedzi na forum dla bab i od kilku lat codziennie produkuje takie wysrrywy o opolu albo woj. opolskim?? walisz sobie konia do tego psycholu?

Np ty tu teraz siedzisz i co? Zatkało? 

Gość gosc

Np ty tu teraz siedzisz i co? Zatkało? 

ale on nie spamuje jak d,e,b,i,l ciągle o namysłowie opolu itd jak zacięta płyta

Gość gosc

A po drugie nie jestem czubkiem i nie mam schizofrenii ani zwidiów i omamów ani psychozy więc nie nazywaj mnie czubkiem, jeżdżę do Psychiatry bo mam inne problemy ale moja psychiatra jest specjalistką i wykluczyła u mnie schizofrenię i psychozy i ich mi nie stwierdziła, więc nie masz prawa nazywać mnie czubkiem, bo nie jesteś psychiatrą 

powiedz jej o swojej tworczosci na tym forum to ona juz ci powie jaka to choroba, ja nie jestem psychologiem wiec ci nie powiem

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

ale on nie spamuje jak d,e,b,i,l ciągle o namysłowie opolu itd jak zacięta płyta

Skąd wiesz?

Gość gosc

niektorzy sobie wala konia do zdjec gołych bab a autor tematu wali sobie konia do mapy woj. opolskiego XDD

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Skąd wiesz?

w calym internecie nie ma ani jednej osoby oprocz ciebie ktorej staje pała na mysl o namyslowie albo opolu

8 minut temu, Gość radar napisał:

Gość radar i nie pisz bzdur że województwo opolskie nikogo nie obchodzi, bo wszystkich mieszkańców województwa Opolskiego obchodzi a jest nas w województwie Opolskim około milion osób 

Gość Radar i mieszkańców sąsiednich województw też obchodzi województwo Opolskie zwłaszcza mieszkańców województwa Wielkopolskiego i Łódzkiego bo oni masowo przyjeżdżają do Opola, Namysłowa i Kluczborka na zakupy i w Opolu przy galeriach handlowych jest mnóstwo aut z rejestracją PKE z województwa Wielkopolskiego i dużo osób z województwa Śląskiego (Racibórz i powiat Raciborski) oraz Lubliniec obchodzi województwo Opolskie bo też do Opola masowo przyjeżdżają a Racibórz (województwo Śląskie) ma diecezję Opolską więc i samo Opole ich obchodzi