Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Pytanie do kobiet odnoś takiego syna

Polecane posty

Gość Gość

Co byście zrobiły, jak byście postąpiły, gdyby Wasz syn w wieku 35 lat nie miał żadnych doświadczeń z dziewczynami, nie miał ochoty się żenić i mieć dzieci? Czy uważacie, że taki syn przynosi rodzinie wstyd? Tak bardzo chciałabym mieć wnuki, ale do niego nic nie dociera. Nie jest gejem, ale nie chce zakładać rodziny. W dodatku jest prawiczkiem który twierdzi, że nie chce mieć z kobietami nic wspólnego. Nie mam już siły, jestem strasznie zawiedziona bo on jest jedynakiem. Rodzina i koleżanki ze mnie drwią, że źle wychowaliśmy dziecko. Taki wstyd!😔

Gość gość

Moim zdaniem syn ma prawo żyć jak chce, o ile nikogo przy tym nie krzywdzi. Tylko uściślijmy - brak spełniania, Twoich zaściankowych fanaberii nie równa się wyrzadzaniu Tobie krzywdy. Dałaś sobie wcisnąć, że syn ma koniecznie założyć rodzinę i się rozmnożyc, czyniąc Cię babcią, ale prawda jest taka że syn nie ma takiego obowiązku, ma prawo żyć inaczej. A tak poza tym to śmierdzi mi tu provem.

Gość gosc

jesli syn ma prawdziwe pasje, przyjaciol i jest szczesliwy, to ok

jesli nie, to powinien isc na terapie

Gość prawda
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Co byście zrobiły, jak byście postąpiły, gdyby Wasz syn w wieku 35 lat nie miał żadnych doświadczeń z dziewczynami, nie miał ochoty się żenić i mieć dzieci? Czy uważacie, że taki syn przynosi rodzinie wstyd? Tak bardzo chciałabym mieć wnuki, ale do niego nic nie dociera. Nie jest gejem, ale nie chce zakładać rodziny. W dodatku jest prawiczkiem który twierdzi, że nie chce mieć z kobietami nic wspólnego. Nie mam już siły, jestem strasznie zawiedziona bo on jest jedynakiem. Rodzina i koleżanki ze mnie drwią, że źle wychowaliśmy dziecko. Taki wstyd!😔

Wstyd to jest zakladac tematy o innych nie majac informacji lub powierzchowne. Podsluchiwac i wzpisywac gooowniane watki.

Gość kilku

Po hooj mu baba? Same problemy. Baba to kotwica u nogi. Mądry ziom. A ty se weź bachora do pilnowania i będzie przyklejany wnuk. Matki są często chore psychicznie z tymi wnukami. Daj se siana. A jak ci przeszkadza że jest prafikiem to sama daj mu doopy i naucz ruhania, może mu się spodoba.

Gość kilku

Po hooj mu baba? Same problemy. Baba to kotwica u nogi. Mądry ziom. A ty se weź bachora do pilnowania i będzie przyklejany wnuk. Matki są często chore psychicznie z tymi wnukami. Daj se siana. A jak ci przeszkadza że jest prafikiem to sama daj mu doopy i naucz ruhania, może mu się spodoba.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość kilku napisał:

Jaki prostak😂