Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Nie ma sensu wzdychać do kobiety z którą się nigdy nie będzie ja chcę poczuć kobietę fizycznie i to teraz

Polecane posty

Gość Bicku

A nie za 100 lat.  Te wszystkie związki na odległość to porażka. 

Gość Gość

No i? Stary dėbil. Ukrainki se poszukaj. 

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No i? Stary dėbil. Ukrainki se poszukaj. 

ukrainke mam mniejszą szanse  poznać niż  polke. 

Gość Hahaha

No i w końcu poszedł po rozum do głowy, ojj 🙂

Gość Spokojnych myśli

Nigdy zamiennik nie da tyle radości, co oryginał do którego się wzdycha i tyczy się to kobiet i mężczyzn..Życzę spotkania Panom takich intrygujących kobiet,że otworzą Wam się oczy ,a wtedy nie będzie co chwila inna , tylka ta albo żadna inna:)))

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Nigdy zamiennik nie da tyle radości, co oryginał do którego się wzdycha i tyczy się to kobiet i mężczyzn..Życzę spotkania Panom takich intrygujących kobiet,że otworzą Wam się oczy ,a wtedy nie będzie co chwila inna , tylka ta albo żadna inna:)))

Miłość tak ma

Gość Bicku

Co wy gimbusy wiecie o miłości 😕

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Co wy gimbusy wiecie o miłości 😕

Oświeć nas

Gość Gość

Ostatnio mmie jakis facet zwyztwal tu ze mam nadwage. A takto im sie marzy seks bo nie robili tego cale zycie.

Gość Bicku

Ostatnio mmie jakis facet zwyztwal tu ze mam nadwage. A takto im sie marzy seks bo nie robili tego cale zycie.

Seks się marzy z kobietą a nie wielorybem 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Bicku napisał:

Seks się marzy z kobietą a nie wielorybem 

Haha a kim ty jestes ? Ile masz lat ? Facet ma dobrze zarabiac zeby z nim byla kobieta.

Gość Bicku

Haha a kim ty jestes ? Ile masz lat ? Facet ma dobrze zarabiac zeby z nim byla kobieta.

Zgadnij kim jestem, dla ciebie mogę być nawet różowym słoniem.  Ale na pewno nie jestem wielorybnikiem żebym na wieloryby polował 😕

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Bicku napisał:

Zgadnij kim jestem, dla ciebie mogę być nawet różowym słoniem.  Ale na pewno nie jestem wielorybnikiem żebym na wieloryby polował 😕

To pisze jakas kobieta. Nie jestem wielorybem. Mnie nie interesuje biedak .

Gość Bicku

To pisze jakas kobieta. Nie jestem wielorybem. Mnie nie interesuje biedak .

A mnie nie interesuje "jakaś"  kobieta.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Bicku napisał:

...o jestes nikim. Naprawde myslisz ze ktos sie przejmuje hakims chamem prawiczkiem starym bezrobociakiem ? 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Bicku napisał:

A mnie nie interesuje "jakaś"  kobieta.

A co mnie obchodzi co ciebie nie obchodzi ? Jestes nikim .

Gość Bicku

...o jestes nikim. Naprawde myslisz ze ktos sie przejmuje hakims chamem prawiczkiem starym bezrobociakiem ? 🙂

No fakt ty jesteś kobietą WIELKIEGO formatu 😄

Doprawdy wzruszyła mnie Twoja historia... :) Żadna Cię nie chce, ale i tak smiesz obrażać kobietę, która napisała tutaj o swojej nadwadze. Tobie pewnie też daleko do ideału, więc nabierz trochę pokory i naucz się szacunku do kobiet. Takim jak Ty nawet prostytutki powinny odmawiać, nie zasługujecie na wdzięki żadnej dziewczyny...

Gość Prawda
8 minut temu, Gość Bicku napisał:

Słuchaj facet. Jesteś za brzydki, masz brzydkie blade niewycwiczone cialo,.do tego jesteś golodupce. Wierz mi ze nawet grubaske stać na kogos o wiele lepszego. 

Gość Spokojnych myśli
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Facet ma być sobą,,żeby z nim była kobieta i ma jej zaimponować mózgiem, a nie portfelem..Ile kobiet,tyle spojrzeń. Dla mnie wartość ma człowiek,a dla Ciebie  to co poza człowiekiem, bo jego kieszeń...

Gość gość

Bicku z tej niedoli dostał znowu rozszczepienia jaźni i pisze sam ze sobą jako Gość. 

Gość Bicku
Przed chwilą, Mizo napisał:

Doprawdy wzruszyła mnie Twoja historia... 🙂Żadna Cię nie chce, ale i tak smiesz obrażać kobietę, która napisała tutaj o swojej nadwadze. Tobie pewnie też daleko do ideału, więc nabierz trochę pokory i naucz się szacunku do kobiet. Takim jak Ty nawet prostytutki powinny odmawiać, nie zasługujecie na wdzięki żadnej dziewczyny...

Kolejna co utyła z powietrza. 😕 koty nakarmione? 😄

i nie wciskaj mi tu gadek o kobietach upadłych, takiemu czystemu mężczyznie jak ja należy się młoda piękna dziewica a nie jakaś dzivka

1 minutę temu, Gość Bicku napisał:

i nie wciskaj mi tu gadek o kobietach upadłych, takiemu czystemu mężczyznie jak ja należy się młoda piękna dziewica a nie jakaś dzivka

Akurat ja jestem osobą szczupłą i wyćwiczoną, więc nie trafiłeś :) Ale nie mam zamiaru tolerować chamstwa -takie wredne obelgi zawsze będę potępiać. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że najbardziej podłymi facetami najczęściej są ci, co sami urodą nie grzeszą... Co za ironia. Aż chciałoby się rzec: "i kto to mówi..." :) Naprawdę mamy w nosie Twoje oczekiwania. Już samo to, że uważasz, że jakakolwiek kobieta Ci się "należy" sprawia, że wzbudzasz wśród wszystkich jedynie politowanie :)

Gość Gość
9 minut temu, Gość Bicku napisał:

Chcesz sie poznac. Mam 20 lat jestem szczupla blondynka z duzymi cyckami.

Gość Bicku

Mizo, oczywiście że jesteś szczupła,jak każda stara panna z internetu 🙂 Miss,kuźwa, Universe.  Dużo masz tych kotów?  Karmisz je regularnie zdrową żywnością,  a nie tandetną karmą? Kochasz zwierzęta?  Pozdrów kotki 🐱🙂

2 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Mizo, oczywiście że jesteś szczupła,jak każda stara panna z internetu 🙂 Miss,kuźwa, Universe.  Dużo masz tych kotów?  Karmisz je regularnie zdrową żywnością,  a nie tandetną karmą? Kochasz zwierzęta?  Pozdrów kotki 🐱🙂

Jesteś mega ograniczony umysłowo, już to kiedyś pisałam i zdanie podtrzymuję. Nie muszę Ci niczego udowadniać, bo nie jesteś osobą, na której opinii by mi zależało i nie stoisz na moim poziomie intelektualnym. Powodzenia w szukaniu wymarzonej kobiety na redtube - tam rzeczywiście każda będzie jęczała z rozkoszy na widok Twoich "bicków" :)

Gość Bicku
9 minut temu, Mizo napisał:

Jesteś mega ograniczony umysłowo, już to kiedyś pisałam i zdanie podtrzymuję. Nie muszę Ci niczego udowadniać, bo nie jesteś osobą, na której opinii by mi zależało i nie stoisz na moim poziomie intelektualnym. Powodzenia w szukaniu wymarzonej kobiety na redtube - tam rzeczywiście każda będzie jęczała z rozkoszy na widok Twoich "bicków" 🙂

Pozdrów kotki wywłoko!!!

Gość Prawda
10 minut temu, Mizo napisał:

Jesteś mega ograniczony umysłowo, już to kiedyś pisałam i zdanie podtrzymuję. Nie muszę Ci niczego udowadniać, bo nie jesteś osobą, na której opinii by mi zależało i nie stoisz na moim poziomie intelektualnym. Powodzenia w szukaniu wymarzonej kobiety na redtube - tam rzeczywiście każda będzie jęczała z rozkoszy na widok Twoich "bicków" 🙂

Temu czemuś sie nie odpisuje. 

Brzydki, biedny, nie ma kompletnie nic do zaoferowania. 

Gość Spokojnych myśli
8 minut temu, Gość Prawda napisał:

Czasem brzydki ,biedny ma  więcej do zaoferowania niż Pani z instargrama ..Wybaczcie,ale im więcej poznaje czasem kobiet tym bardziej doceniam czasem mężczyzn..Nie znam Bicku i nic do niego nie mam.Ale dzisiejsze pokolenie kobiet rozczarowuje mnie tak samo jak mężczyzni...roszczeniowe,a jedyne co mają do zaoferowania innym to wygląd, bo charakteru i osobowości brak.. 

5 minut temu, Gość Bicku napisał:

Pozdrów kotki wywłoko!!!

Nawet one nie chcą o Tobie słyszeć :D

9 minut temu, Gość Prawda napisał:

Domyślam się. Już po samych wypowiedziach można wywnioskować, że niewiele sobą prezentuje :)