Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mast923

Problem podczas seksu

Polecane posty

Gość mast923

Hej,

Miałem dziś problem podczas seksu z kobietą podczas kręcenia filmiku, cały czas mówiła że odczuwa ból (nie jestem byłem jej pierwszym partnerem). Trochę mnie to zmartwiło, więc pytanie czy też odczuwacie ból podczas współżycia z nieco większym sprzętem ?

2 minuty temu, Gość mast923 napisał:

[...] podczas kręcenia filmiku [...]

Być może to był powód stresu, przez który nie potrafiła się rozluźnić i poddać chwili, stąd ból?

5 minut temu, Gość mast923 napisał:

[...] pytanie czy też odczuwacie ból podczas współżycia z nieco większym sprzętem ? [...]

Przy małym podnieceniu i nawilżeniu można odczuwać ból niezależnie od wielkości 'sprzętu'. Przy większym również się zdarza, z różnych powodów. Kwestia dłuższej gry wstępnej i odpowiedniej pozycji. Zweryfikuj.

Gość Filon
2 minuty temu, Nenesh napisał:

Być może to był powód stresu, przez który nie potrafiła się rozluźnić i poddać chwili, stąd ból?

Przy małym podnieceniu i nawilżeniu można odczuwać ból niezależnie od wielkości 'sprzętu'. Przy większym również się zdarza, z różnych powodów. Kwestia dłuższej gry wstępnej i odpowiedniej pozycji. Zweryfikuj.

Nigdy nie wchodzę bez odpowiedniego NATURALNEGO smarowania :d Tak długo "kombinuję" że nawet od tyłu wchodzę bez problemu, choć nigdy nie zaczynam seksu pozycją od tyłu. Dla ciekawskich 17cm. nie mierzone od kości ogonowej  :d