Gość Gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 zależy od typu pracy. Sa prace ze się kogoś widuje ale żadne stosunki zawodowe nie łączą, ciężko wtedy wyjść poza schemat i złamać te ramy. Pewnie autor się w takiej sytuacji znajduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Coco Napisano Wrzesień 26, 2019 26 minut temu, Gość zakochany napisał: nie ma naturalnych warunków do zapoznania i przyjaźni U mnie podobnie i jak czytałam twój post autorze to myślałam że to do mnie, ale nie do mnie bo ja mam męża, a piszesz ze ona nie ma.. Wypisz wymaluj moja sytuacja. Pozdrawiam i miłej nocy życzę.. Szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2019 3 minuty temu, Gość Coco napisał: U mnie podobnie i jak czytałam twój post autorze to myślałam że to do mnie, ale nie do mnie bo ja mam męża, a piszesz ze ona nie ma.. Wypisz wymaluj moja sytuacja. Pozdrawiam i miłej nocy życzę.. Szkoda Agnieszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Coco Napisano Wrzesień 26, 2019 5 minut temu, Gość gość napisał: Agnieszka? Przykro mi nie Agnieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 autorze a czy ty jestes singlem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2019 2 minuty temu, Gość gosc napisał: autorze a czy ty jestes singlem? Tak jestem singlem z wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 26, 2019 2 minuty temu, Gość gosc napisał: autorze a czy ty jestes singlem? Ma dziewczynę a ta z postu jest jej koleżanką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 26, 2019 21 minut temu, Gość Coco napisał: U mnie podobnie i jak czytałam twój post autorze to myślałam że to do mnie, ale nie do mnie bo ja mam męża, a piszesz ze ona nie ma.. Wypisz wymaluj moja sytuacja. Pozdrawiam i miłej nocy życzę.. Szkoda Moja również:)Dlatego usilnie wmawiam że jednak ma męża:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Coco Napisano Wrzesień 26, 2019 5 minut temu, Gość Gość napisał: Moja również:)Dlatego usilnie wmawiam że jednak ma męża:) Ja tam nikomu nic nie wmawiam, autor napisał wyraźnie że nie ma męża, więc nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 Autorze zdradz chociaż jej imię, Przecież nie jednemu psu na imię butek, tak samo w przypadku kobiet.. Więc jak ma na imię ta szczęściara?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 Kocham Cie w transparentny przezroczysty sposob. Nie badz zazdrosny tylko otwarty na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jedyna Napisano Wrzesień 26, 2019 2 minuty temu, Gość Gosc napisał: Kocham Cie w transparentny przezroczysty sposob. Nie badz zazdrosny tylko otwarty na mnie Ja kocham w specyficzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szaaarrriiiikkkk Napisano Wrzesień 26, 2019 2 minuty temu, Gość Gosc napisał: Kocham Cie w transparentny przezroczysty sposob. Nie badz zazdrosny tylko otwarty na mnie Tak czulem,ze ktos tu ma silikony...hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aha Napisano Wrzesień 27, 2019 8 godzin temu, Gość Jedyna napisał: Ja kocham w specyficzny To fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Imie Napisano Wrzesień 27, 2019 Kasia, Asia, Madzia albo SS innych tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2019 8 minut temu, Gość Imie napisał: Kasia, Asia, Madzia albo SS innych tu nie ma mysz,żaba,. s.u.k.a, kiełbasa..innych tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2019 Autorze wychodzi na to, że więcej w Twoim życiu cierpienia niż radości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Październik 3, 2019 Zakochany czy imię Twe Adam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Napisano Październik 3, 2019 6 minut temu, Gość Ona napisał: Zakochany czy imię Twe Adam? Tak , jestem Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Korea Napisano Październik 3, 2019 Korea nigdy twoja nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Październik 3, 2019 1 godzinę temu, Gość Adam napisał: Tak , jestem Adam I pewnie Ewy szukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ann Napisano Październik 3, 2019 Adam🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 3, 2019 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Październik 3, 2019 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 3, 2019 .,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 4, 2019 Nie wczytuje mi 13 strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 6, 2019 Dnia 25.09.2019 o 16:54, Gość zakochany napisał: tylko że poza pragnieniem sa też inne sprawy, a to podobno nie trwa wiecznie Skoro uważasz, że ,,to" nie trwa wiecznie to przeczekaj tą sytuację. Ale z 2 strony napisałeś że za niedługo będzie 2 lata to też moim zdaniem kawał czasu minął a jednak trzyma Cię coś przy niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 12, 2019 Dnia 25.09.2019 o 14:02, Gość zakochany napisał: Jestem wściekły czuje sie niespełniony, cierpię gdy wiem że jej nie zobaczę.danego dnia, chyba mam obsesje. Szkoda że wątek nie działa ech. Co u autora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach