Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy polak ma szansę na azjatke?

Polecane posty

Gość Gosc

Widujecie polakow z azjatkami? Bardzo mi się podobają, lecą na pieniądze ale która kobieta tego nie robi. Ciekawe co one o nas myślą

Gość 5789

to sprawiedliwy uklad, faceci leca na wyglad kobiety na pieniadze

a jak zdarzy sie jakas naiwna ktora chce szczerze kochac i nic wiecej, to zwykle nie jest szanowana, uczucie nie jest odwzajemnione ani docenione

Gość Taki tam

Świetne pytanie do momentu aż nie rozwinąłeś tematu

Gość Taki tam

Jagbyś dziw.. Opisywał 

Gość Gosc

Wydaje mi się że dla kobiet ważne są pieniądze, słyszałem że dla azjatek najważniejsze. Dlatego pytam może macie inne spostrzeżenia na ten temat. Nie wierzę w miłość

Gość Taki tam

Tak masz szansę na azjatkę. Wystarczy dobrze zapłacić 

Gość Gosc

Słyszałem o tym że można kupić filipinke bodajże za dolary. Dla mnie to bez sensu dlatego pozostanę singlem do końca życia

Gość gość

Poszukaj azjatki wychowanej w Polsce. Bedzie mieć inne podejście, niz jej krajanki.

Mozesz sobie przywieść z wycieczki, ale licz sie z tym, że bedziesz utrzymywał ja i jej rodzinę.

Gość Gość

Biedni zakompleksieni panowie myślą że zaimponuja jeszcze biedniejszej azjatce czy ukraince i wychwalaja je pod niebiosa naiwnie wierzac ze te kobiety są całkiem inne przez co lepsze.

Gość comparatio

Pewnie ma szansę, przeciez one lecą na Europejczyków jak muchy do goowna. 

Gość Taki tam

Ty weź się zastanów, czy chcesz być z azjatką czy tylko wyr....ć. Jak to drugie to wystarczy zapłacić, jak to pierwsze w co wątpię to musisz się mocno postarać

Gość gość

Jeden Polak pisał kiedyś w necie, że wziął se azjatkę, która gotak obsługiwała, że zawsze stała na baczność i rzucała się z usługamina każde zyczenie, aż mu to obmierzło i zatęsknił za prawdziwą kobietą, co to umie ustawić faceta do pionu, wziął sobie Polkę która leje go po mordzie, każe mu sprzątać i zabrania chlać piwska,  od razu poczuł że to jest to, kocha  i jest nareszcie szczęsliwy. 

Gość gość

Bo Azjatki ponoć są wiernopoddańcze jak psy, nie mają własnej osobowści i zachowują się jak służące. Ale co kto lubi. 

Gość elfik
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Widujecie polakow z azjatkami? Bardzo mi się podobają, lecą na pieniądze ale która kobieta tego nie robi. Ciekawe co one o nas myślą

Znałem i miałem azjatki. Są dosyć nudne ogólnie ale spokojne. W lóżku kiepskie tak samo jak polki. Azjaci to takie robociki ogólnie, dobrze wytresowani. Mają inną mentalność. Chinki często niezbyt urodziwe, choć są i ładne. Japonki i koreanki ciekawsze. Filipinki ładne, ta ciemna karnacja miodzik. Ogólnie na długoterminowo nie polecam, choć do spróbowania i zabawy jak najbardziej.

Gość far east

azjaci wszyscy chcą być biali, szczególnie azjatki, masowo robią operacje oprawy oczu, a nawet przedłużania nóg aby być bardziej biali. Mają białych za bogów niemal, serio. Azjatki lecą na białych, ale są kiepskie, nudne, bez osobowości, dobre służące, jak ktoś takie lubi to polecam. Nowoczesne azjatki materialistki straszne. Mi to się podobają te ciemniejsze azjatki, polynezja itp, czarne włosy ciemna skóra, palce lizać, szczególnie młodsze tak max do 25/30, najlepiej 18-21

Gość nie dla azjatów

Azjaci/Azjatki jedzą psy, znęcają się nad nimi. Ogólnie nad zwierzętami. Są bardziej psychopatyczni od innych nacji w ogóle. Często mają zryty beret. Nie twierdzę, że w Polsce ludzie są zdrowi, ale o Azjatach książki można by pisać.

Gość nie dla azjatów
2 minuty temu, Gość nie dla azjatów napisał:

Azjaci/Azjatki jedzą psy, znęcają się nad nimi. Ogólnie nad zwierzętami. Są bardziej psychopatyczni od innych nacji w ogóle. Często mają zryty beret. Nie twierdzę, że w Polsce ludzie są zdrowi, ale o Azjatach książki można by pisać.

Książki psychiatryczne, dodam.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Bo Azjatki ponoć są wiernopoddańcze jak psy, nie mają własnej osobowści i zachowują się jak służące. Ale co kto lubi. 

Ale za to tam facet musi posmarować kasą za dosłownie wszystko , polki są pyskate bo nie wiszą na portfelu faceta więc są niezależne 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość far east napisał:

azjaci wszyscy chcą być biali, szczególnie azjatki, masowo robią operacje oprawy oczu, a nawet przedłużania nóg aby być bardziej biali. Mają białych za bogów niemal, serio. Azjatki lecą na białych, ale są kiepskie, nudne, bez osobowości, dobre służące, jak ktoś takie lubi to polecam. Nowoczesne azjatki materialistki straszne. Mi to się podobają te ciemniejsze azjatki, polynezja itp, czarne włosy ciemna skóra, palce lizać, szczególnie młodsze tak max do 25/30, najlepiej 18-21

"Palce lizać " pisać tak o drugim człowieku? Jakiś niedorozwiniety zbo//czeniec to pisał, jak ktoś tak pisze o drugim człowieku to jest oblechem 

Gość gość

azjatki sa dobre w lozku zawsze gotowe najpierw zrobic loda albo masaz peniisa a nie tak jak polki leza jak klody a do buzi biora od swieta

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

"Palce lizać " pisać tak o drugim człowieku? Jakiś niedorozwiniety zbo//czeniec to pisał, jak ktoś tak pisze o drugim człowieku to jest oblechem 

zamknij ryj wieczorna

Gość Gość
4 godziny temu, Gość far east napisał:

Czemu ten wpis brzmi jak jakieś wyznanie napalonego gwa//łciciela?

Gość Gosc

A o murzynach kobiety mogą tak pisać? Albo o przystojnych facetach ciacha? Obleszki 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

zamknij ryj wieczorna

Zamknij ryj zbo//ku który chce zjadać ludzi, takich jak ty się leczy 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

A o murzynach kobiety mogą tak pisać? Albo o przystojnych facetach ciacha? Obleszki 

Ja nie pisze o żadnym facecie palce lizac bo to brzmi jak słowa jakiegoś starego oblecha który siedzi w piwnicy 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale za to tam facet musi posmarować kasą za dosłownie wszystko , polki są pyskate bo nie wiszą na portfelu faceta więc są niezależne 

Bo za polke nie trzeba posmarować, na randce, w kinie, za paliwo do samochodu, za pierścionek zaręczynowy, prezenty dla królowej

Gość Gosc

Ja nie pisze o żadnym facecie palce lizac bo to brzmi jak słowa jakiegoś starego oblecha który siedzi w piwnicy 

Zgodzę się ale kobiety też dziwnie potrafią określić facetów, ciasyeczko, piękna fryteczka 

Gość Gość

Bo za polke nie trzeba posmarować, na randce, w kinie, za paliwo do samochodu, za pierścionek zaręczynowy, prezenty dla królowej

A utrzymujesz rodzinę polki ? Bo rodzinę azjatki trzeba 

Gość Gość

Zgodzę się ale kobiety też dziwnie potrafią określić facetów, ciasyeczko, piękna fryteczka 

Chyba w twojej rodzinie takie mądre 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A zdajesz sobie sprawę że w azji jak zaprosisz azjatke na jedzenie i ona weźmie ze sobą 5 koleżanek to za wszystkie 6 musisz zapłacić? Radzę obejrzeć vlog Weroniki truszczynskiej