Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy polak ma szansę na azjatke?

Polecane posty

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie praca po znajomości tylko jak ma Się umiejętności a nie jest śmierdzącym leniem to się zarabia 5000 netto, w życiu bym nie chciała faceta który zarabia poniżej 7000 netto 

No i dobrze materialistko, umiejętności obc iągania? 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A jak jest sierotą to też trzeba utrzymać 30 losowych osób dla zasady czy już nie?

no tak, poluj na azjatycka sierote. Myslisz ze azjatycjka sierota, która z sieroctwa i biedy wyrwie sie do Europy marzy o dalszej biedzie , a nie o odkuciu się i prezentach?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

cham

Gość Gość

Wiesz z twoja pensja to pewnie ty musisz mieć te umiejętności żeby dorobić ja nie muszę 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

cham

Nie cham śmiać mi się chce po prostu z tych wielce umiejetnych ludzi a zazwyczaj gó... potrafią

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Nie cham śmiać mi się chce po prostu z tych wielce umiejetnych ludzi a zazwyczaj gó... potrafią

Skoro mało zarabiasz to nie umiesz nic totalnie 

Gość gość

cham to cham, chamstwa na dowcip nie przerobisz. Każdy coś tam umie, ty widać tylko obrażać,

Gość Gość
Przed chwilą, Iibed napisał:

a jak zarabia powyżej 9k to może byc i shrek 😄

Może być bo skoro dużo zarabia to znaczy że jest pracowity i zaradny 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Skoro mało zarabiasz to nie umiesz nic totalnie 

To pochwal się co ty potrafisz, polacy jako naród nic nie potrafią, wszystkie zasługi zawdzięczamy niemcom bo sami nic nie potrafimy. Skończenie polskiej uczelni nie oznacza umiejętności. Zwykle jak ktoś zarabia dobrze to wkręcił się po znajomości tak to niestety wygląda u nas.

Gość Gość

To pochwal się co ty potrafisz, polacy jako naród nic nie potrafią, wszystkie zasługi zawdzięczamy niemcom bo sami nic nie potrafimy. Skończenie polskiej uczelni nie oznacza umiejętności. Zwykle jak ktoś zarabia dobrze to wkręcił się po znajomości tak to niestety wygląda u nas.

Pracuje na własną rękę więc pudło 

Gość Gosc
1 minutę temu, Iibed napisał:

a jak zarabia powyżej 9k to może byc i shrek 😄

Wtedy tak 😂 tak jak pisałem kasa wazniejsza, tylko potem zostają pretensje bo shrek też ma wymagania bo może sobie przebierać

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Pracuje na własną rękę więc pudło 

Co tatuś dał na byznes czy ciągniesz za kasę?

Gość Gość

Wtedy tak 😂 tak jak pisałem kasa wazniejsza, tylko potem zostają pretensje bo shrek też ma wymagania bo może sobie przebierać

Jak jest brzydki to nie może przebierać szczególnie jeśli kobieta jest piękniejsza i sama zarabia całkiem dużo 

Gość Gość

Co tatuś dał na byznes czy ciągniesz za kasę?

Wyobraź sobie że można się dorobić własną ciężką pracą mając biedna rodzinę, ale takiemu smierdzacemu leniwcowi to się nie mieści w głowie 

Gość Gość
Przed chwilą, Iibed napisał:

jak zaradny to myśli żeby sprowadzića zjatkę bo tańsza i mniej pyskata niż polka, nie będzie narzekała na forum że ze shrekiem musi obiad jeść 😄 i tak powstaje błedne koło ten zaradny weźmie młodszą ładniejszą azjatkę, a ta polka dalej sfrustrowana i dalej pewnie po tinderach szuka kolejnego shkreka i wylewa frustrację na kafeterii 😄

Kogoś tu chyba fantazja ponosi , myślę że nie ma na rok więcej małżeństw z azjatkami niż 100, to juz w ukrainki bardziej uwierzę 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak jest brzydki to nie może przebierać szczególnie jeśli kobieta jest piękniejsza i sama zarabia całkiem dużo 

Może przebierać w każdej która zarabia mniej od niego tym bardziej od takiej co ma raptem 1000 euro

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wyobraź sobie że można się dorobić własną ciężką pracą mając biedna rodzinę, ale takiemu smierdzacemu leniwcowi to się nie mieści w głowie 

Takie bajki o biednej rodzinie i ciężkiej pracy zachowaj dla siebie

Gość Gość

Może przebierać w każdej która zarabia mniej od niego tym bardziej od takiej co ma raptem 1000 euro

Kobiety też szukają przustojnych więc taki brzydal z kasą jedyne co może mieć to matkę z dzieckiem na utrzymanie sobie wziąć 

Gość Gość

jak ktoś zarabia 9k to mu wszystko jedno ile ty zarabiasz ale ty tego nie rozumiesz bo tobie tylko $ w głowie 😄 i tu tkwi coś co jak zrozumiesz to ci będzie łatwiej. 

kobieta jak zarabia 5k to facet musi 7k jak kobieta zarabia 10k to facet musi 15k, ale u facetów to tak nie działa jak zarabia 15k to woli żeby kobieta był aładna i miła i może zarabiać 1.5k ważne że nie ma mentalności prostytutki. 

mimo ze zarabiasz 3x pensje minimalną to charytatywnie zdecydowałem się udzielić ci korepetycji, więc napisz chociaz dziękuje 😄

Sikam na twoje korepetycje , jak nie znajdę żadnego który by spełnił moje oczekiwania to sobie zrobię dziecko z banku nasienia i wychowam sama 

Gość Gosc
20 minut temu, Iibed napisał:

a wysławiasz się jakbyś pracowała za miskę ryżu i postępujesz podobnie. Zresztą niejdna prostytutka pewnie zarabia więcej więc zarabiaj ile chcesz, myślisz jak prostytutka bo umawiasz się z kimś kto dla ciebie jest obleśny. epiej pracować za minimalna x1 i jeść bez shreka :D

Powiedz to swoje zoning. Moze wreszcie poszuka innego 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sikam na twoje korepetycje , jak nie znajdę żadnego który by spełnił moje oczekiwania to sobie zrobię dziecko z banku nasienia i wychowam sama 

Współczuję takiemu dziecku z egoistycznej matki.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Kobiety też szukają przustojnych więc taki brzydal z kasą jedyne co może mieć to matkę z dzieckiem na utrzymanie sobie wziąć 

I co jej po takim przystojmym? Pare razy sex i koniec bo nuda

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Współczuję takiemu dziecku z egoistycznej matki.

Gdzieś mam zdanie przegrywa 

Gość gość
3 minuty temu, Iibed napisał:

myślisz jak polka. po co facetowi małżeństwo z azjatką która jest z nim dla kasy ? bierze jak mu się znudzi to oddaje, żonę nie tak łątwo wymienić.Druga kwestia to myślisz że tak łatwo wziąć ślub z azjatką, a trzecia i najważniejsza po co sprowadzać azjatkę do zimnej polski chyba lepiej mieszkać nad oceanem gdzie za tę samą kasę stać cię na 5 razy więcej rzeczy. No i która azjatka chciałaby mieszkać w polsce 😄 pewnie im się z niedzwiedziami kojarzy a większość to nawet nie wie że jest taki kraj i gdzie on leży 😄

ok, a z czego sie większość polaczków z toba na czele bedzie utrzymywac w tej azjii, jakie masz kwalifikacje zeby tam dobrze zarabiać? Bo ok, paru sie załapie, jakaś firma, wolny zawód, biznesy, ale  serio wierzysz w rajskie zycie Seby murarza, albo Jacka przedstawiciela handlowego   w obcym kraju? Nieudaczników to oni maja sami na pęczki

Gość 83838

no tak zapomniałem jedyny sens istnienia polki to dać się zapłodnić najlepiej jakby to połaczyć z tym żeby "dawca" w zamian za to utrzymywał do końca życia a ona będzie siedzieć na kafeterii całymi dniami i codziennie opisywać jakie ciezkie życie ma ze swoim shrekiem 😄

tak myślałem, że nawet nie podziękujesz 😄 znajdziesz niejednego który spełnia twoje oczekiwania problem w tym że ty nie spełniasz niczyich oczekiwań a dziecko to pewnie zrobisz z jakimś menelem bo to jedyny typ który może zainteresować się jakąś rozkapryszoną wulgarną dziunia która myśli, że jest pępkiem świata bo ma lepiej płatną pracę niż koleżanki w biedry ew. jakiś shrek z tindera, który szybko zmieni cię na inna a później jeszcze zmniejszysz wymagania żeby jakiś inny shrek utrzymywał ciebie i dziecko. tak to się często kończy. 

W doopie mam twój kociokwik i tak zrobię co będę chciała 

Gość Gosc
5 minut temu, Iibed napisał:

myślisz jak polka. po co facetowi małżeństwo z azjatką która jest z nim dla kasy ? bierze jak mu się znudzi to oddaje, żonę nie tak łątwo wymienić.Druga kwestia to myślisz że tak łatwo wziąć ślub z azjatką, a trzecia i najważniejsza po co sprowadzać azjatkę do zimnej polski chyba lepiej mieszkać nad oceanem gdzie za tę samą kasę stać cię na 5 razy więcej rzeczy. No i która azjatka chciałaby mieszkać w polsce :D pewnie im się z niedzwiedziami kojarzy a większość to nawet nie wie że jest taki kraj i gdzie on leży :D

Ty wiesz ze Twoje jest z Toba DLA kasy a siedzisz  tu i pilnujesz zeby sie w necie nie ...ila. Wsadz se swoje porady

Gość gość
3 minuty temu, Iibed napisał:

no tak zapomniałem jedyny sens istnienia polki to dać się zapłodnić najlepiej jakby to połaczyć z tym żeby "dawca" w zamian za to utrzymywał do końca życia a ona będzie siedzieć na kafeterii całymi dniami i codziennie opisywać jakie ciezkie życie ma ze swoim shrekiem 😄

tak myślałem, że nawet nie podziękujesz 😄 znajdziesz niejednego który spełnia twoje oczekiwania problem w tym że ty nie spełniasz niczyich oczekiwań a dziecko to pewnie zrobisz z jakimś menelem bo to jedyny typ który może zainteresować się jakąś rozkapryszoną wulgarną dziunia która myśli, że jest pępkiem świata bo ma lepiej płatną pracę niż koleżanki w biedry ew. jakiś shrek z tindera, który szybko zmieni cię na inna a później jeszcze zmniejszysz wymagania żeby jakiś inny shrek utrzymywał ciebie i dziecko. tak to się często kończy. 

a sie podnieciłeś tą panną, ewidentnie ci jej sposób zycia daje po emocjach, co jakies kompleksy czy jak, mnie tam nie interesuje to czy ona znajdzie faceta ani kto sie nie interesuje, bo ja sie z nią żenić nie bedę, a ty rozwazasz jej zycie jakbyś brał to po pod uwagę

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

ok, a z czego sie większość polaczków z toba na czele bedzie utrzymywac w tej azjii, jakie masz kwalifikacje zeby tam dobrze zarabiać? Bo ok, paru sie załapie, jakaś firma, wolny zawód, biznesy, ale  serio wierzysz w rajskie zycie Seby murarza, albo Jacka przedstawiciela handlowego   w obcym kraju? Nieudaczników to oni maja sami na pęczki

Wiesz jakby ludzie myśleli tak jak ty to dalej byśmy siedzieli na drzewach albo jaskiniach bo jak to tak po co wychodzić na zewnątrz, jak ja tam sobie poradzę

Gość Gość

nie ma jak być wygrywem, zarabiać 3x2k , umawiać ze shrekami i składać kasę na dziecko z probówki 😄 wszyscy ci zazdroszczą w tym momencie twojego wspaniałego życia i marzeń 😄

Gdzieś was mam i tak to zrobię A ty zamknij dziób 

Gość Gość

Wiesz jakby ludzie myśleli tak jak ty to dalej byśmy siedzieli na drzewach albo jaskiniach bo jak to tak po co wychodzić na zewnątrz, jak ja tam sobie poradzę

Wiesz że żyjąc tam jako robotnik kupisz tam co najwyżej worek ryżu? Wszystkie azjatki twoje