Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy polak ma szansę na azjatke?

Polecane posty

Gość Gość

Polak nie bo jest skapy a azja to kraj gdzie kobieta jest uległa w zamian za bogactwo i chojnosc faceta, Polak chojny nie jest 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A zdajesz sobie sprawę że w azji jak zaprosisz azjatke na jedzenie i ona weźmie ze sobą 5 koleżanek to za wszystkie 6 musisz zapłacić? Radzę obejrzeć vlog Weroniki truszczynskiej

No to trudno, już bym im postawił 6x pies i niech sobie jedzą. Może wszystkie 6 by miały na mnie ochotę 😂

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Polak nie bo jest skapy a azja to kraj gdzie kobieta jest uległa w zamian za bogactwo i chojnosc faceta, Polak chojny nie jest 

Bo jest biedny i nie ma skąd brać. Podziękujmy rosjanom niemcom, polskojęzycznym politykom i polskim biznesmenom. Dlatego chcę wyjechać do usa bo w Polsce nie ma przyszłości, w ogóle w europie niema

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

No to trudno, już bym im postawił 6x pies i niech sobie jedzą. Może wszystkie 6 by miały na mnie ochotę 😂

A kogoś ty byś był w stanie utrzymać? Jako Polak? Japonke albo koreanke która zarabia tyle że ja stać na chanel i diora czy chinke która może sobie życzyć wszystkiego bo u nich jest parę milionów facetów więcej przez usuwanie damskich ciaz , dlatego walka o kobiety u nich ostra więc chinka dostanie wszystko co chce

Gość Gość

Wybaczcie ale Polak który marzy o japonce to jak Ukrainiec marzacy o polce 😄

Gość Gość

Już nie mówiąc że azjatki preferują mężczyzn wysoce metroseksualnych wręcz kobiecych , Jak jak muzycy kpopu, oni nie gustuja w polskich umiesnionych sebach z włosami wszędzie bez makijażu 

Gość Gość

Zobaczcie sobie koreański zespół EXO tak wygląda azjatycki ideał mezczyzny " wymalowany anielski chłopiec " 

Gość Gość

Albo koreański piosenkarz taemin to są ideały azjatek a nie polski januszo sebix

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

A kogoś ty byś był w stanie utrzymać? Jako Polak? Japonke albo koreanke która zarabia tyle że ja stać na chanel i diora czy chinke która może sobie życzyć wszystkiego bo u nich jest parę milionów facetów więcej przez usuwanie damskich ciaz , dlatego walka o kobiety u nich ostra więc chinka dostanie wszystko co chce

Kobietę z Japonii czy korei się zaprasza do 5 gwiazdkowych restauracji i pije z nią wino za 200 dolarów a nie jak Polak zaprosi Cię na najtańsza kawę i będzie wymagał za to loda xD 

Gość Gość

A na urodziny trzeba kupić Azjatce torebkę hermes za kilka tysięcy bo dior i Chanel to nosza tam nastolatki do szkoły 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Kobietę z Japonii czy korei się zaprasza do 5 gwiazdkowych restauracji i pije z nią wino za 200 dolarów a nie jak Polak zaprosi Cię na najtańsza kawę i będzie wymagał za to loda xD 

Albo jak typowy Polak będzie krzyczał że kawa to materializm i że trzeba podzielić ten rachunek 20 zł na pół xD co tam ze w Rosji czy Azji facet musi sobie kupić nowego iphona czy auto xD polka to materialistka bo nie oddala 5 zł za hot doga z budki xD

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Albo jak typowy Polak będzie krzyczał że kawa to materializm i że trzeba podzielić ten rachunek 20 zł na pół xD co tam ze w Rosji czy Azji facet musi sobie kupić nowego iphona czy auto xD polka to materialistka bo nie oddala 5 zł za hot doga z budki xD

Musi zonie kupic **

Gość Gosc
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Wybaczcie ale Polak który marzy o japonce to jak Ukrainiec marzacy o polce 😄

To tak jak polka i niemiec, szwajcar, szwed 😂 habibi się nie liczy

Gość Gosc
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

A ty jako polka? Utrzymasz się sama czy szukasz sponsora?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

A ty jako polka? Utrzymasz się sama czy szukasz sponsora?

Ja sie utrzymuje sama pracuje i od zadnego pajaca nawet kawy nie chce bo azjata kupi kobiecie iphona dla przyjemności,Polak za kawę liczy na seks , dlatego każda azjatka was wysmieje 

Gość Gość

Już bym wolała azjate od polaka bo on płacąc za kobietę nie robi jej łaski tylko uznaje to za punkt honoru 

Gość Gosc

Ja sie utrzymuje sama pracuje i od zadnego pajaca nawet kawy nie chce bo azjata kupi kobiecie iphona dla przyjemności,Polak za kawę liczy na seks , dlatego każda azjatka was wysmieje 

Jak się spotykasz z pięknymi przystojnymi roochaczami to nie dziw się że liczą na łatwy sex

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Jak się spotykasz z pięknymi przystojnymi roochaczami to nie dziw się że liczą na łatwy sex

Sorry ja się spotykałam nawet z niskimi brzydkimi bazylami z lysina, choć sama jestem szczupła brunetka trochę podobna do Julii Wieniawy a nawet się nic nie rzucili, niech sobie wezmą azjatke ona chociaż rachunek za randkę wystawi i tak powinno być tepic frajerow

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Sorry ja się spotykałam nawet z niskimi brzydkimi bazylami z lysina, choć sama jestem szczupła brunetka trochę podobna do Julii Wieniawy a nawet się nic nie rzucili, niech sobie wezmą azjatke ona chociaż rachunek za randkę wystawi i tak powinno być tepic frajerow

Julia jest brzydka. Czemu się spotykasz z kimś kto ci sie nie podoba?

Gość Gość

Julia jest brzydka. Czemu się spotykasz z kimś kto ci sie nie podoba?

Bo myślałam że są normalniejsi , najbardziej mnie rozsmieszyl typ ,który wyglądał dosłownie jak shrek a na randce biadolił głupoty o kobietach ,że ta flechtuch ta brzydka , ja sie dziwię skąd taka pewność sobie u takich odrażajacych typów , nie mogłam nawet jeść bo myślałam że się zbełtan jak na niego patrzyłam 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo myślałam że są normalniejsi , najbardziej mnie rozsmieszyl typ ,który wyglądał dosłownie jak shrek a na randce biadolił głupoty o kobietach ,że ta flechtuch ta brzydka , ja sie dziwię skąd taka pewność sobie u takich odrażajacych typów , nie mogłam nawet jeść bo myślałam że się zbełtan jak na niego patrzyłam 

Gdzie ty poznajesz tych facetów z randek, chyba widziałaś ich wcześniej i rozmawialas przed randką

Gość Gość

Gdzie ty poznajesz tych facetów z randek, chyba widziałaś ich wcześniej i rozmawialas przed randką

Zdjęcia miał jeszcze jeszcze 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Bo za polke nie trzeba posmarować, na randce, w kinie, za paliwo do samochodu, za pierścionek zaręczynowy, prezenty dla królowej

no ale i tak jest taniej, bo nie musisz utrzymywac jej rodziców, dziadków, 10 rodzeństwa i połowy wsi

Gość Gość
1 minutę temu, Iibed napisał:

chcesz sobie kupić kobietę ? w Azji oprócz Japonii i Korei są też inne państwa, pewnie w kilku kupisz taniej niż w Polsce. Z drugiej strony bariera językowa i kulturowa, wiec może lepiej jak dołożysz i Polkę kupisz 😄 Z drugiej strony Azjatka będzie znacznie młodsza i ładniejsza, skoro zakładasz taki temat to pewnie stać cię tylko na starą, zdezelowaną Polkę 😄 Pracuj ciężej kup nowszy lepszy model 😄 Kobiety w dużej części na całym świecie są podobne, częśc z nich można kupić, przeważnie te niepoadnem i głupsze i jak z innymi towarami czasami import się opłaca, a czasami nie 😄

Ładniejsze to temat dyskusyjny, ładne to są tylko Japonki , na które polaka nie stać 

Gość Gosc

Ładniejsze to temat dyskusyjny, ładne to są tylko Japonki , na które polaka nie stać 

Sugerujesz że Japonki to prostytutki które można kupić? Może one nie są takie jak ty

Gość Gość
3 minuty temu, Iibed napisał:

chcesz sobie kupić kobietę ? w Azji oprócz Japonii i Korei są też inne państwa, pewnie w kilku kupisz taniej niż w Polsce. Z drugiej strony bariera językowa i kulturowa, wiec może lepiej jak dołożysz i Polkę kupisz 😄 Z drugiej strony Azjatka będzie znacznie młodsza i ładniejsza, skoro zakładasz taki temat to pewnie stać cię tylko na starą, zdezelowaną Polkę 😄 Pracuj ciężej kup nowszy lepszy model 😄 Kobiety w dużej części na całym świecie są podobne, częśc z nich można kupić, przeważnie te niepoadnem i głupsze i jak z innymi towarami czasami import się opłaca, a czasami nie 😄

Czy ty swinio właśnie mówisz o handlu ludźmi? Może niech Ciebie kupi stara niemka na targu ze swiniami, trzeba mieć chory łeb żeby bez wstydu mówi o kupowaniu ludzi jak niewolników 

Gość Gosc
4 minuty temu, Iibed napisał:

Nie poyeby, nikt nie chce kupować kobiety jak wasz ojciec waszą matkę 😂😂

Gość Gość

Sugerujesz że Japonki to prostytutki które można kupić? Może one nie są takie jak ty

Gdybyś miał jaka kolwiek edukację to byś wiedział że japonka po ślubie nie pracuje tylko całkowicie utrzymuje ja mąż, a skoro przed ślubem pracowała i stać ja było na diora czy versace to męża po ślubie też powinno być stać żeby utrzymać na takim samym poziomie 

Gość gość

dobę, zeby kobieta po slubie mogła siedzieć w domu. to nie taka praca jak u nas, ale praca po której zamiast wracać do domu to śpisz na dworcu, albo w hotelu kapsułowym w klatce wielkości trumny, bo szkoda czasu na drogę do domu, rano musisz być w firmie

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

dobę, zeby kobieta po slubie mogła siedzieć w domu. to nie taka praca jak u nas, ale praca po której zamiast wracać do domu to śpisz na dworcu, albo w hotelu kapsułowym w klatce wielkości trumny, bo szkoda czasu na drogę do domu, rano musisz być w firmie

uciĘło zdanie, miało być : ale wiesz że taM FACET PRACUJE PRAWIE CAŁĄ DOBĘ