Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i nie wyobrażam sobie uprawiać seksu bez miłości

Polecane posty

Gość Ona
2 godziny temu, Gość M...@ napisał:

Jestem kobietą i też sobie nie wyobrażam seksu bez miłości. 

U kobiet to normalne.  Znam sporo takich kobiet.  Wszystkie moje kolezanki takie są.  Ja tez 

Za to męzczyzn,  ktorzy muszą kochac by byl seks znam dwòch. 

Gość Ona
2 godziny temu, Gość M...@ napisał:

Jestem kobietą i też sobie nie wyobrażam seksu bez miłości. 

U kobiet to normalne.  Znam sporo takich kobiet.  Wszystkie moje kolezanki takie są.  Ja tez 

Za to męzczyzn,  ktorzy muszą kochac by byl seks znam dwòch. 

Gość Gość

Seks jest super, po co go wiązać tylko z miłością? Super jest namiętne spotkanie z kimś kto bardzo kręci i żadna miłość nie jest potrzebna, żeby wspominać potem ten ogień latami 🙂

Gość pravda
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Autor to kolejna męska cipcia.

Jeżeli dla ciebie wyznawanie wartości i nieroochanie się z kim popadnie to bycie cipcią, to masz wypaczony obraz społeczeństwa.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Seks jest super, po co go wiązać tylko z miłością? Super jest namiętne spotkanie z kimś kto bardzo kręci i żadna miłość nie jest potrzebna, żeby wspominać potem ten ogień latami 🙂

...a

Gość Gość
Dnia 26.09.2019 o 10:03, Gość gość napisał:

zgadzam sie, przy czym ja nie musze z tym walczyć, zwyczajnie seks z kimś kogo nie kocham dla mnie nie istnieje, nie spojrze z pożądaniem na taką kobiete i koniec. Ci co sie szlajają pewnie chcą sie dowartościować, zrekompensować brak uczuć wyższych - taki "cudny" świat dziś mamy

To jestes wyjątkiem, ideałem. 

Gość Marcin

To jestes tepym ...em bez krzty charakteru i do konca zycia bedziesz ...y

Gość paula

jak słyszę ze kobieta po kilku godzinach czy kilku dniach znajomości idzie z kimś do łóżka nie mogę w to uwierzyć. też jestem kobietą mnie by brzydziło to po prostu nawet sam dotyk obcego faceta nawet jakby był mega przystojny i atrakcyjny  obrzydzało by mnie to. ja muszę kogoś znać minimum pół roku. ale faceci podobno nie mają takich barier.

Gość paula

a jak słyszę od kobiety przechwałki z kim to nie była w łóżku i jakie miała przygody jest mi jej żal. nie żebym ja nie mogła mieć kogo chcę ale po co? nie miała bym szacunku do siebie czuła bym się jak szma,ta

Gość Wow
22 minuty temu, Gość paula napisał:

a jak słyszę od kobiety przechwałki z kim to nie była w łóżku i jakie miała przygody jest mi jej żal. nie żebym ja nie mogła mieć kogo chcę ale po co? nie miała bym szacunku do siebie czuła bym się jak szma,ta

Prawidłowe podejście, chyle czoło 🙂

Gość paula
5 minut temu, Gość Wow napisał:

to nie zmienia faktu, że na prawdę nie raz jest mi ich żal bo to jest po prostu przykre jak się na to patrzy. i to jest wina po częsci facetów .

Gość paula
8 minut temu, Gość Wow napisał:

tu nie ma co chylić czoła bo to nie żaden wyczyn tylko normalność. też miałam okres w życiu ,że wydawało mi się ze jak zdobędę takiego czy innego faceta to sobie coś udowodnię tym, na szczeście szybko wyrosłam z tego . teraz bardziej cenię samotność niż związek można dużo bardziej się rozwinąć jako człowiek będąc samemu. tylko pod warunkiem że jest to świadoma i dobrowolna samotność a nie narzucona . bo ta narzucona wyłącznie boli.

Gość Prawiczek pod 40tkę
44 minuty temu, Gość paula napisał:

ale faceci podobno nie mają takich barier.

Mają i to większe niż myślisz.

Gość paula
2 minuty temu, Gość Prawiczek pod 40tkę napisał:

ale na pewno nie wszyscy bo z tego co widzę to po jednej i drugiej stronie jest za mało refleksji na ten temat

Gość Gosc
5 minut temu, Gość paula napisał:

tu nie ma co chylić czoła bo to nie żaden wyczyn tylko normalność. też miałam okres w życiu ,że wydawało mi się ze jak zdobędę takiego czy innego faceta to sobie coś udowodnię tym, na szczeście szybko wyrosłam z tego . teraz bardziej cenię samotność niż związek można dużo bardziej się rozwinąć jako człowiek będąc samemu. tylko pod warunkiem że jest to świadoma i dobrowolna samotność a nie narzucona . bo ta narzucona wyłącznie boli.

Zgadza się to przede wszystkim normalność ale tą normalność trzeba cenić. Nie rozumiem ludzi którzy potrzebują kogoś aby był i nie jest ważne czy wartościowy, kochający byle by był. Takie osoby nie znają swojej wartości i wiążą wszystko z tąosobie, a pózniej są rozczarowania. Bo zdradził/ła, nie kocha, nie poświęca mi czasu, jest zimny/a itpd.

Miłego, pogodnego dnia Paula 🙂

Gość Gość

Żeby przespać się z kobietą, to ja ją muszę kochać inaczej nie ma u mnie szans. Jak ja mam kogoś bzyknąć bez miłości (jak to niektórzy tutaj piszą), to ja wolę sobie zwalić konia - to jest to samo.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Żeby przespać się z kobietą, to ja ją muszę kochać inaczej nie ma u mnie szans. Jak ja mam kogoś bzyknąć bez miłości (jak to niektórzy tutaj piszą), to ja wolę sobie zwalić konia - to jest to samo.

No proszę aż nie chce się wierzyć. Brawo

Gość vvv
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie, mam tak samo.

Gość Gość

Oj, ludzie. Ja zawsze byłem taki porządny, że nawet nie myślałem o seksie bez miłości. Gdy jakaś na mnie leciała i dawała mi jasne sygnały czego chce, nawet nie zwracałem na taką uwagi, bo oczywiście musiałem kochać. Porządne za to mnie nie chciały, tylko same łatwe. I co mi przyszło z tych wszystkich zasad, z tego romantycznego podejścia? Zostałem starym prawiczkiem bez szans nawet na wy.cie.ru.cha dyskotekowego. Teraz żałuję, bo mogłem poznać co to seks na początku liceum a nawet już w podstawówce. Teraz wszystko przepadło. Mam żal do samego siebie, bo smarki się bzykają, a ja nawet się nie całowałem, choć bliżej mi już do czterdziestki😢

Gość Gość
12 godzin temu, Gość paula napisał:

jak słyszę ze kobieta po kilku godzinach czy kilku dniach znajomości idzie z kimś do łóżka nie mogę w to uwierzyć. też jestem kobietą mnie by brzydziło to po prostu nawet sam dotyk obcego faceta nawet jakby był mega przystojny i atrakcyjny  obrzydzało by mnie to. ja muszę kogoś znać minimum pół roku. ale faceci podobno nie mają takich barier.

Kłoda.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kłoda.

The bill😂

Gość Gość
12 godzin temu, Gość paula napisał:

ale pewnie wielu kobietom jest żal ciebie, że jesteś taka sztywna i masz kija w duupie

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Prawiczek pod 40tkę napisał:

Faceci faktycznie nie mają. Męskie pipki mają.

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

cipcia

Gość gość
11 godzin temu, Gość Gosc napisał:

No proszę aż nie chce się wierzyć. Brawo

Kłody popierają prawiczków-koniotrzepów, prawiczki-koniotrzepy popierają kłody 🙂

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

ale pewnie wielu kobietom jest żal ciebie, że jesteś taka sztywna i masz kija w duupie

A skąd ty wiesz czy jest sztywna? Błędne rozumowanie. To, że nie jest gościnna w kroku nie znaczy że nie jest ognista w łóżku. Przespać się z facetem to żaden problem. Wg niektórych liczy się jakość nie ilość, co popieram i wyznaje podobną zasade

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Oj, ludzie. Ja zawsze byłem taki porządny, że nawet nie myślałem o seksie bez miłości. Gdy jakaś na mnie leciała i dawała mi jasne sygnały czego chce, nawet nie zwracałem na taką uwagi, bo oczywiście musiałem kochać. Porządne za to mnie nie chciały, tylko same łatwe. I co mi przyszło z tych wszystkich zasad, z tego romantycznego podejścia? Zostałem starym prawiczkiem bez szans nawet na wy.cie.ru.cha dyskotekowego. Teraz żałuję, bo mogłem poznać co to seks na początku liceum a nawet już w podstawówce. Teraz wszystko przepadło. Mam żal do samego siebie, bo smarki się bzykają, a ja nawet się nie całowałem, choć bliżej mi już do czterdziestki😢

cipcia do kwadratu

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

The bill😂

The kłoda 😂

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A skąd ty wiesz czy jest sztywna? Błędne rozumowanie. To, że nie jest gościnna w kroku nie znaczy że nie jest ognista w łóżku. Przespać się z facetem to żaden problem. Wg niektórych liczy się jakość nie ilość, co popieram i wyznaje podobną zasade

Taaa... Nikt was nie chce to sobie wymyśliliście na pociechę bajeczkę o jakiejś rzekomej "porządności". Żal.