Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy któraś z was zdecydowalaby sie na dziecko z facetem, ktory

Polecane posty

Gość Gosc

Zgodzilby sie na to, zebyscie mieli dziecko tylko pod takim warunkiem, ze on sie tym dzieckiem nie bedzie w ogole zajmowal?

Gość gosc
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zgodzilby sie na to, zebyscie mieli dziecko tylko pod takim warunkiem, ze on sie tym dzieckiem nie bedzie w ogole zajmowal?

zależy, jak ciężko pracuje to nie dziwie sie

Gość Gosc

Pracuje normalnie a po pracy chce sie relaksowac a nie zajmowac dzieckiem i ogoonie nie przepada za dziecmi

Gość

Nie zgodziłabym się. Dzieckiem powinna zajmować się matka i ojciec, bo oboje są rodzicami. Co to w ogóle za jakieś stawianie warunków?

Gość Proste

Jak dobrze zarabia, tak zeby bylo nas stać na wynajęcie pomocy do dziecka plus gosposi to spoko. Myślę ze 20 tys zl wzwyz by musiał co miesiąc mieć. CoS za coś. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Proste napisał:

Jak dobrze zarabia, tak zeby bylo nas stać na wynajęcie pomocy do dziecka plus gosposi to spoko. Myślę ze 20 tys zl wzwyz by musiał co miesiąc mieć. CoS za coś. 

Ja tez bym się zgodziła tylko pod takim warunkiem , inaczej plaskacz na ryj i bym znalazła innego 

Gość Gość

Nawet jak oplaci nianke to co z dzieckiem i jego potrzebami? Bedzie mialo mniej uwagi jak pies w budzie

Gość Malinowy krem

Nigdy w życiu z niedojrzałym gówniarzem 

Gość Gosc

Nie zgodzilabym sie. Tata jest wazny, nie musi robic "babskich" rzeczy, ale brac czynny udzial w rozwoju i wychowaniu dziecka powinien. To tata jest autorytetem i wzorem, wiec jesli mezczyzna nie jest swiadomy, ze ten maly czlowiek bedzie potrzebowal wspolnie spedzonego czasu, to lepiej niech dzieci nie robi.

Gość Kama26
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Pracuje normalnie a po pracy chce sie relaksowac a nie zajmowac dzieckiem i ogoonie nie przepada za dziecmi

Jeśli się nad tym zastanawiasz to wybij to sobie z głowy! Najwyraźniej nie chce tego dziecka, albo chce na odczepne bo wie że ty byś chciala? Dziecko musi mieć oboje rodziców, a nie za 10 lat dziecko będzie chciało pobawić się z ojcem a on powie ze "musi odpocząć". Dziecko to nie zabawka, musi czuć, że rodzice go oboje kochają, a nie tylko matka. Można by było powiedzieć, że byłabyś wtedy samotną matką, która mieszka z mężczyzna, ale to tyle. Nawet nie powinnaś nad tym się zastanawiać, bo w przyszłości twoje dziecko może cierpieć. Nie rób głupstw! 🙂

Gość Kiss

Do prawidlowego rozwoju dziecko potrzebuje obojga rodzicow

Gość Teds

Przecież  90 % facetów taka jest.Nie zajmują się  dzieciakami tylko matki.

Gość w kość
11 godzin temu, Gość Gosc napisał:

dziwny układ,

równie dobrze możesz sobie zrobić dziecko z sąsiadem...

Gość Ona
11 minut temu, Gość Teds napisał:

Przecież  90 % facetów taka jest.Nie zajmują się  dzieciakami tylko matki.

Dokladnie.  Moj ojciec taki byl.  Tylko mnie zrobil i na tym sie skonczylo.  Ani sie mna nie zajmowal ani nie spedzal ze mna czasu.  Nawet nie rozmawial. 

Mezczyzni nie maja w naturze opiekunczosci. Dzieci chca miec ale zeby matka sie nimi zajmowala 

Gość BIG KUK
3 minuty temu, Gość Ona napisał:

Dokladnie.  Moj ojciec taki byl.  Tylko mnie zrobil i na tym sie skonczylo.  Ani sie mna nie zajmowal ani nie spedzal ze mna czasu.  Nawet nie rozmawial. 

Mezczyzni nie maja w naturze opiekunczosci. Dzieci chca miec ale zeby matka sie nimi zajmowala 

Mój też. Na zalaniu formy się skończyło :classic_tongue: