Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...

ty skoorwielu nie dośc że sobie ułozyłeś życie to jeszcze mnie śledzisz w najpodlejszy sposób

Polecane posty

Gość ...

To MUSI  do ciebie wrócić świnio. NIE BEDZIESZ SZCZĘŚLIWY. 

Gość ...

Ta akcja u dentysty tez była zorganizowana przez was. Co ja ci takiego zrobiłam, że znęcasz się nade mną mimo że jest mi 1000 x gorzej niż tobie i tej twojej sz.macie??

Gość gość

spokojnie, nie jest szczęśliwy

Gość gość

jest i to bardzo szczęśliwy

Gość hihi

autorka tego wątku nie leczy schizofrenii maniakalnej dlatego wrzeszczy non stop, że ktoś ją śledzi

Gość Sylwia s
2 godziny temu, Gość hihi napisał:

autorka tego wątku nie leczy schizofrenii maniakalnej dlatego wrzeszczy non stop, że ktoś ją śledzi

A jak sa zdjecia i swiadkowie na sledzenie i łamane hasla w sieci do poczty ?Na wszystko sa dowody takze nie wmawiaj komus ...ue shizofrenii.Pod moim domem taki jeden ... autem sluzbowym nawet o 1 w nocy jeździł Nawet sąsiad zza łąki się pytał co tzn jeździ a w dzień jak przyjeżdżał i u sąsiada nawracał to się od strony okna tektura zakrywał żeby go nie było widać .Ja co widziałam i moje dzieci bo widziały ..pytali się po co mu tą tektura.W liceum W ieczorowym w 2008 R od koleżanki potajemnie wysepił mi numer i wiecznie stał na przystanku po drugiej stronie drogi jak czekalam na autobus koło zabki na Goreckiej jeszcze się głupio ... smiał.Wiedział kiedy jadę z synem na kontrole (pewnie od mojej matki)to tam przylazł na chirurgiei dziwnym przypadkiem siedzial w poczekalni . ,Pisałam ze jade do Delfina to tam ... też był ale się mie kapalJak jeździłam na staż to o 8.00 rano czekał przy dworcu i owiedzial część a wieczorem wysyłał jepniete dedykację ze mu część powiedziałam.Tak mogę wymieniać bez końca .Autorko nie wiem kim jesteś i o czym piszesz ale nie daj sobie wmówić.Na wszystko sa dowody.

A Ty gnoju u góry nie jedteś lekarzem żeby komuś wmawiać chorobę.

Gość gość

tacy ludzie nie rozumieją że próbując ratować własne marzenia mogą komuś niszczyć życie

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

tacy ludzie nie rozumieją że próbując ratować własne marzenia mogą komuś niszczyć życie

jakie marzenia???śledzenie i wyśmiewanie kogoś nazywasz marzeniem????a odwagi do rozmowy nigdy nie było

Gość GOSC

SR'AM NA TO XD

Gość Sylwia s
3 godziny temu, Gość ... napisał:

Ta akcja u dentysty tez była zorganizowana przez was. Co ja ci takiego zrobiłam, że znęcasz się nade mną mimo że jest mi 1000 x gorzej niż tobie i tej twojej sz.macie??

Akcja u dentysty??Opowiedz o tym?Jestem ciekawa .

Gość Sylwia s
43 minuty temu, Gość Gosc napisał:

jakie marzenia???śledzenie i wyśmiewanie kogoś nazywasz marzeniem????a odwagi do rozmowy nigdy nie było

Jakby gnoj znalazł odwagę to ode mnie ma kopa w jaja bo ja typa nigdy nie chciałam dlatego wyszłam za męża i niech to typ zrozumie wreszcie!!Bezprawnie rozwala mi życie.

Gość Sylwia s
51 minut temu, Gość gość napisał:

Co to znaczy próbują ratować marzenia?Nie rozwala sie cudzego zycia .Mężatka to mężatka i ma swoje życie.Wpierdalanie się bez przyzwolenia drugiej strony jest łamaniem prawa.Ten ... nawet marzenia mojego syna zniszczył co ma ... do moich dzieci??

Gość Sylwia s
3 godziny temu, Gość hihi napisał:

Tomasz zamknij pysk!odpowiesz mi za to wszystko! Ta Eweine też znajdę i postawię przed sądem za składanie fałszywych zeznań i łapowkarstwo.Ja z tą ...ka nigdy nie rozmawiałam na swój temat .To były raptem trzy wykłady z oceną na psychologia w 2011 r w Cppernokusie a ze ...ka wyłazi komuś do lozka i daje się przekupić to już inna sprawa.Wyciągnie ja choćby spod ziemi .Właśnie próbuje sobie przypomnieć jak miała na nazwisko.Chwalilla się przed grupą ze gdzieś prowadzi swój gabinet ale nie wiem gdzie.Dowiem się  ja i oskarze.Dosyć tego!Bardzo powoli docieram do prawdy ale już niedługo!

Gość dddddd

ss oszalała 😄 

Gość Tomasz
26 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Tomasz zamknij pysk!odpowiesz mi za to wszystko! Ta Eweine też znajdę i postawię przed sądem za składanie fałszywych zeznań i łapowkarstwo.Ja z tą ...ka nigdy nie rozmawiałam na swój temat .To były raptem trzy wykłady z oceną na psychologia w 2011 r w Cppernokusie a ze ...ka wyłazi komuś do lozka i daje się przekupić to już inna sprawa.Wyciągnie ja choćby spod ziemi .Właśnie próbuje sobie przypomnieć jak miała na nazwisko.Chwalilla się przed grupą ze gdzieś prowadzi swój gabinet ale nie wiem gdzie.Dowiem się  ja i oskarze.Dosyć tego!Bardzo powoli docieram do prawdy ale już niedługo!

Nie šraj nie šraj bo się zešrasz jak zawsze. 

Gość Sylwia s
6 minut temu, Gość Tomasz napisał:

Nie šraj nie šraj bo się zešrasz jak zawsze. 

Dopiero mam zamiar wszystko opisać!Nie masz nic do mnie do moich dzieci ani do mojego życia !wypad zjepie@To jest przestępstwo .Jak zawsze?Ty o mnie gnoju nic nie wiesz absolutnie nic!

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Sylwia s napisał:

Dopiero mam zamiar wszystko opisać!Nie masz nic do mnie do moich dzieci ani do mojego życia !wypad zjepie@To jest przestępstwo .Jak zawsze?Ty o mnie gnoju nic nie wiesz absolutnie nic!

Idź do psychiatry psychopatko . Opisujesz swoje życie ze szczegółami i po nazwisku wyzywasz a później masz bzdzagwo pretensje do obcych. Tadeusz dostał skriny i zostaniesz pozwana do sądu za pomówienia i naruszenie rodo. 

Gość Gość

Może czas wziąć leki? 

Gość gość

Oj Sylwia, Sylwia. 

Gość gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

Oj Sylwia, Sylwia. 

Niech się umówi z Elą razem do specjalisty.Jak będą stały w kolejce,to będą miały o czym gadać i się wymienią doświadczeniami..:))

Gość sylwia s
5 godzin temu, Gość ... napisał:

czegoś nie wiem ? chętnie sie dowiem a jak nie od ciebie to od dentysty  dr .Ku.....owej ,jezdzi z nami na Bike Ateliera .Chętnie zapytam jej o to w Częstochowie albo w jej gabinecie Szkoda ze nie pisałaś wczesniej bo teraz stałysmy długo razem w Kielcach..Juz mam zgłosić przestepstwo czy za chwilę? Pamiętam jak Jola i Teresa z KAPELUSZY WYPYTYWAŁY O DENTYSTĘ .ZWŁASZCZA WREDNA Jola.Widzicie kazdy szczur zostawia slady .Podobno w papierach mojej córki tez bezprawnie grzebaliscie zeby sprawdzic jakie miała oceny z polaka bo powiedziałam że sie dostała do humana..J sie wygadała podła .To jest przestepstwo grzebaćbezprawnie w cudzym życiu.Jakim prawem sie pytam??

Gość sylwia s
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Niech się umówi z Elą razem do specjalisty.Jak będą stały w kolejce,to będą miały o czym gadać i się wymienią doświadczeniami..:))

ta wredna z feniksa ktora broni tomasza??kolejna do kompletu

Gość sylwia s
43 minuty temu, Gość Gość napisał:

Idź do psychiatry psychopatko . Opisujesz swoje życie ze szczegółami i po nazwisku wyzywasz a później masz bzdzagwo pretensje do obcych. Tadeusz dostał skriny i zostaniesz pozwana do sądu za pomówienia i naruszenie rodo. 

dopiero zaczne opisywac bo miarka sie przebrała! Psychopatko ? do mnie bo co? bo nie pozwalam rozwalać swojego życia?? Tadeusz to dopiero stanie przed sadem za to wszystko co zrobił mam to opisać ze szczegółami???

Gość sylwia s
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może czas wziąć leki? 

myśle ze powinni 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość sylwia s napisał:

myśle ze powinni 

rozwaliłaś system hahahaha

Gość gosc

to nie byla tektura tylko papepteria, zresztą nie mam ochoty gadać z kims dla ktorego jedyną przyjemnością jest strzelanie folią bąbelkową, lecz sie ty psycholko

Gość bekostan

co tu sie odjaniepawla xDD

Gość sylwia s
1 godzinę temu, Gość dddddd napisał:

ss oszalała 😄 

ja oszalałam? w punktach wymienię

1)- ... śledził mnie już w 2008 r po zajeciach wieczorowych nawet wyciagnął od Joanny  mój numer telefonu podobno.Sama o tym pisała .Faktycznie ... wysłał wtedy do mnie esemesa ,,hej co tam słonko słychać'' co za ... uganiajacy sie za mężatką.

2) zawarł z moimi braćmi układ ze doprowadzi do rozpadu mojego małzenstwa zeby sie do mnie dorwać.Bracia podobno mu to obiecali i szwagier.Matka siostra oraz bracia udostepniali mu bezprawnie info na moj temati  na temat mojego życia  bieżąco ich wypytywał.W tym celu również matka do mnie wydzwaniała i wyciagała info a potem ... wszystko opisywał na forach albo czatach co wie od niej

3)dogadywał sie ze swoja ciotką R na temat tego gdzie i o której mam jazdy Kapłam sie ze to jego ciotka bo widziałam ja z jego ojcem pod reke na pogrzebie sąsiada .Raz ...ka dała mu namiary na moja ulice i o tej godzinie kazała mi tam czekac ,jak zrobiłam ich w trabe bo zobaczyłam jego auto to wyskoczyła na mnie z mordą,,gdzie miałas czekać'''Raz przyłapałam ją na tym jak do niego dzwoniła,,przyjedz sobie na placyk to ją poogladasz sobie''

4)raz jadac z nia mijałam po drodze az 3 razy policje skomentowałam ,,smerfy'' to wysłała do ...a w moim imieniu głupawa dedykacje ..z jakas chora piosenką.Stara dziwa zabawiła sie w swatke.

pod bankiem ją widziałam jak stała i sie smiała kiedy policja zrobiła obławę na rowerzystę,to dowodzi jej układów 

jest tego tyle jeszcze ze strony braknie .

Gość sylwia s
10 minut temu, Gość gosc napisał:

to nie byla tektura tylko papepteria, zresztą nie mam ochoty gadać z kims dla ktorego jedyną przyjemnością jest strzelanie folią bąbelkową, lecz sie ty psycholko

słucham??ja psychopatka ? ty sie lecz ...iie!Jeszcze Wioleta siedziała wtedy u szwagierki w altanie i tez to widziała bo pewnie sama to nagrała.Smiała sie ...ka z tego ze nie zycze sobie takich rzeczy.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Sylwia s napisał:

A jak sa zdjecia i swiadkowie na sledzenie i łamane hasla w sieci do poczty ?Na wszystko sa dowody takze nie wmawiaj komus ...ue shizofrenii.Pod moim domem taki jeden ... autem sluzbowym nawet o 1 w nocy jeździł Nawet sąsiad zza łąki się pytał co tzn jeździ a w dzień jak przyjeżdżał i u sąsiada nawracał to się od strony okna tektura zakrywał żeby go nie było widać .Ja co widziałam i moje dzieci bo widziały ..pytali się po co mu tą tektura.W liceum W ieczorowym w 2008 R od koleżanki potajemnie wysepił mi numer i wiecznie stał na przystanku po drugiej stronie drogi jak czekalam na autobus koło zabki na Goreckiej jeszcze się głupio ... smiał.Wiedział kiedy jadę z synem na kontrole (pewnie od mojej matki)to tam przylazł na chirurgiei dziwnym przypadkiem siedzial w poczekalni . ,Pisałam ze jade do Delfina to tam ... też był ale się mie kapalJak jeździłam na staż to o 8.00 rano czekał przy dworcu i owiedzial część a wieczorem wysyłał jepniete dedykację ze mu część powiedziałam.Tak mogę wymieniać bez końca .Autorko nie wiem kim jesteś i o czym piszesz ale nie daj sobie wmówić.Na wszystko sa dowody.

A Ty gnoju u góry nie jedteś lekarzem żeby komuś wmawiać chorobę.

Znowu nie masz o czym pisać suchy k***sie, czy temperaturę na forum chcesz podnieś?