Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papamobile

Nic tak nie szpeci nawet fajnej laski jak krzywy i/lub duży nos

Polecane posty

Gość Papamobile

.

Gość Gość

I charakter 

Gość Jej przemyslenia

No. Dlatego sobie operujemy, żeby mieć szanse na zamożnego i fajnego faceta. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Jej przemyslenia napisał:

No. Dlatego sobie operujemy, żeby mieć szanse na zamożnego i fajnego faceta. 

Facetowi odrzucajacemu laskę z powodu nosa nawet kasa nie pomoże, by mieć mądra i zadbaną kobietę, nos poprawić można, głupoty nie.

Gość gosc

Autorze,adresujesz to do konkretnej osoby czy to ogolne stwierdzenie ? :)

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Autorze,adresujesz to do konkretnej osoby czy to ogolne stwierdzenie ? 🙂

Adresuje to do kobiet które lepiej ržnąć od tyłu

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Bicku napisał:

Masz jakąś karę, że się z takimi zadajesz? Mało pięknych kobiet,  wolnych czy mezatke,  które potrzebują adoracji i atencji a mąż je biedulki zaniedbuje? Zajmij się nimi Sebciu, wsam raz dla ciebie kobiety.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Pewnie sam brzydal jesteś, wiadomo że tacy najwiecej mają do powiedzenia, na temat urody innych.Znam dziewczynę z dużym nosem, piękna figurą do tego mądrą i wykształconą, męża ma nie dość że bogatego to bardzo przystojnego.

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Masz jakąś karę, że się z takimi zadajesz? Mało pięknych kobiet,  wolnych czy mezatke,  które potrzebują adoracji i atencji a mąż je biedulki zaniedbuje? Zajmij się nimi Sebciu, wsam raz dla ciebie kobiety.

NIE SPOTYKAM SIĘ Z KOBIETAMI OD WIELU LAT 

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Pewnie sam brzydal jesteś, wiadomo że tacy najwiecej mają do powiedzenia, na temat urody innych.Znam dziewczynę z dużym nosem, piękna figurą do tego mądrą i wykształconą, męża ma nie dość że bogatego to bardzo przystojnego.

To już możesz się domyślić jak uprawiają sex he he 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Bicku napisał:

NIE SPOTYKAM SIĘ Z KOBIETAMI OD WIELU LAT 

Masz faktycznie, jak mówisz, z...y łeb, skoro panienek i mezatek pieknych nie pamietasz a tylko brzydule, kore "rzniesz od tylu". Czarnych mszy za dużo Sebciu.

Gość Gość

Sebcio sfrustrowany,  bo mężatka zbyt chętna? Sebciu nie różnij brzyduli,  rznij mężatkę i jej koleżankę, ewentualnie galeriankę bez matury. Brzydula duchów nie lubi.

Gość Miss

Wymyślają a że nie mają już czego to się nosa uczepili 

Gość Cenzopapa
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Sebcio sfrustrowany,  bo mężatka zbyt chętna? Sebciu nie różnij brzyduli,  rznij mężatkę i jej koleżankę, ewentualnie galeriankę bez matury. Brzydula duchów nie lubi.

Pasztet dostał wkürwa zaraz będzie gryzł uważajcie ludzie 😄

Gość Gość
9 minut temu, Gość Cenzopapa napisał:

Pasztet dostał wkürwa zaraz będzie gryzł uważajcie ludzie 😄

Nie wszyscy mają jak ty Aniu😊

Gość Geg

Haha a ty co idealny na bank?bo przecież charakter się nie liczy. Duże cycki, itp. A wy sami nie wygladacienod urodzenia nie lepiej. . Żenada. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Geg napisał:

Haha a ty co idealny na bank?bo przecież charakter się nie liczy. Duże cycki, itp. A wy sami nie wygladacienod urodzenia nie lepiej. . Żenada. 

Tym bardziej, że Sebcio nos tez na zrobiony,  botoks, kwasy i naciaganie  buzki tez robil, wiec nie tobie Sebciu krytykować nosy innych. 

Gość Gość

Ja mam duży krzywy nos a mam dobrego męża który mnie nie zdradza i szanuje , a opinia takiego zyeba mnie nie interesuje 

Gość Gość

Ludzie zakompleksieni na punkcie swego wyglądu próbują odebrać pewność siebie drwiąc z wad aparycji innych, ale nie wiedzą że nie mają szans na to, kto nie ma kompleksów nie będzie ich miał. Także Sebciu daruj sobie te wycieczki i nie łaź za kobietą, która wg ciebie jest brzydka, skoro możesz piękne brać od przodu nie łaź za taką,  która wg ciebie nadają się tylko od tyłu.

Gość Proste
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ludzie zakompleksieni na punkcie swego wyglądu próbują odebrać pewność siebie drwiąc z wad aparycji innych, ale nie wiedzą że nie mają szans na to, kto nie ma kompleksów nie będzie ich miał. Także Sebciu daruj sobie te wycieczki i nie łaź za kobietą, która wg ciebie jest brzydka, skoro możesz piękne brać od przodu nie łaź za taką,  która wg ciebie nadają się tylko od tyłu.

Dokładnie.

Również nie rozumiem po co obrażać. Nie podoba się jakaś to szukaj takiej, która sie spodoba. Jakiś problem? 

A mądry fajny facet weźmie fajna kobietke z brzydkim nosem i jej ten nos zoperuje. Godnego zainteresowania faceta na to stać. Sa w życiu większe problemy. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Proste napisał:

Dokładnie.

Również nie rozumiem po co obrażać. Nie podoba się jakaś to szukaj takiej, która sie spodoba. Jakiś problem? 

A mądry fajny facet weźmie fajna kobietke z brzydkim nosem i jej ten nos zoperuje. Godnego zainteresowania faceta na to stać. Sa w życiu większe problemy. 

Ale on łazi za nią, wiec coś z nim nie tak, chyba ma faktycznie "z...y łeb" , jak mówi,  skoro.łazi za kobietą,  która wg niego jest brzydka i seks z nią możliwy jest tylko z gazeta na twarzy czy od tyłu.

Gość Czyli lecicie na kasę

i chcecie facetów, co wam zapewnią operacje plastyczne.

Gość Gość

Ale on łazi za nią, wiec coś z nim nie tak, chyba ma faktycznie "z...y łeb" , jak mówi,  skoro.łazi za kobietą,  która wg niego jest brzydka i seks z nią możliwy jest tylko z gazeta na twarzy czy od tyłu.

Ale kto za kim lata schizolko? Temat jest o nosie a ty już sobie roisz i tworzysz jakieś historie. To jest prawda że niektóre nosy szpeca po co z tym polemizować? Oczywiście najważniejsze jak kto się z takim czuje ale to nie zmienia faktu że wielka kichawa uroku nie dodaje nawet chłopu . 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ale kto za kim lata schizolko? Temat jest o nosie a ty już sobie roisz i tworzysz jakieś historie. To jest prawda że niektóre nosy szpeca po co z tym polemizować? Oczywiście najważniejsze jak kto się z takim czuje ale to nie zmienia faktu że wielka kichawa uroku nie dodaje nawet chłopu . 

Nie umiesz kulturalne napisać swego zdania? Dlaczego mnie to nie dziwi? 😋

Gość Gość

Nie umiesz kulturalne napisać swego zdania? Dlaczego mnie to nie dziwi? 😋

Oczywiście że umiem ale nie chce. Dlaczego cie to nie dziwi to twoja sprawa i twój problem.

Gość Aaa

Też mam duży nos. Jak miałam 15-16 lat to marzyłam, że jako dorosła kobieta go sobie zoperuję. Dorosłam, nawet mnie stać na operację i co? Nie chce mi się 😀 Polubiłam go, uważam, że i tak jestem atrakcyjna i nie chciałabym wyglądać jak te wszystkie klony na IG. 

Gość ciekawski
Przed chwilą, Gość Aaa napisał:

Też mam duży nos. Jak miałam 15-16 lat to marzyłam, że jako dorosła kobieta go sobie zoperuję. Dorosłam, nawet mnie stać na operację i co? Nie chce mi się 😀 Polubiłam go, uważam, że i tak jestem atrakcyjna i nie chciałabym wyglądać jak te wszystkie klony na IG. 

W/g mnie masz rację! Napiszesz czy to prawda że jak kobieta ma duży nos to jest głęboka, potrzebuje partnera z dużym przyrodzeniem?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Oczywiście że umiem ale nie chce. Dlaczego cie to nie dziwi to twoja sprawa i twój problem.

Kulturalny człowiek niezależnie od okoliczności kulturalnie wyraża swoje zdanie, to nie kwestia chęci a imperatywu,  w pewnym sensie.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kulturalny człowiek niezależnie od okoliczności kulturalnie wyraża swoje zdanie, to nie kwestia chęci a imperatywu,  w pewnym sensie.

Ok.