Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta

CO MAM ZROBIĆ?

Polecane posty

Gość Aneta

Jestem młodą dziewczyną o dużym zapotrzebowaniu seksualnym. Mam ochotę właściwie codziennie. Niejednokrotnie pare razy w ciągu dnia. Mam partnera, którego mocno kocham i chce z nim być. Ale nie uzupełniamy sie w łóżku. Seks jest tylko wtedy, gdy to on ma na to ochotę, a żeby zainicjować muszę się nieźle natrudzić, choć i to nie zawsze działa. Potrafi mnie czasem nawet odpychać. Gdy już dochodzi do stosunku, to jak zupka chińska. 3 minuty i gotowe. O minetce nawet nie chce słyszeć. Mówi, że jak patrzy na cipki, to go to odtrąca. W łóżku nawet nie zwraca uwagi na to co ja lubię. Nie robi nic, żebym mogła dojść. A po wszystkim już sie mną nie interesuje, tylko zadowolony, że chociaż on skończył. Nie pamiętam już orgazmu poza tym, który sama sobie sprawiam masturbacją, gdy nie patrzy. Wiem, że mnie kocha i chce ze mną być. Wiem, że jest wierny. Tylko w łóżku jest totalnie samolubny, a to przecież ważna sfera życia. Posiedzcie mi co mam zrobić?

6 minut temu, Gość Aneta napisał:

Posiedzcie mi co mam zrobić?

Albo poważnie szczerze porozmawiać z facetem, po czym wspólnie zacząć pracować nad związkiem i starać się o poprawę pożycia, albo znaleźć innego, bardziej dopasowanego partnera. Na pewno nie czekać i nie narzekać, tylko działać.

Gość Gość

Seksuolog

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Aneta napisał:

Jestem młodą dziewczyną o dużym zapotrzebowaniu seksualnym. Mam ochotę właściwie codziennie. Niejednokrotnie pare razy w ciągu dnia. Mam partnera, którego mocno kocham i chce z nim być. Ale nie uzupełniamy sie w łóżku. Seks jest tylko wtedy, gdy to on ma na to ochotę, a żeby zainicjować muszę się nieźle natrudzić, choć i to nie zawsze działa. Potrafi mnie czasem nawet odpychać. Gdy już dochodzi do stosunku, to jak zupka chińska. 3 minuty i gotowe. O minetce nawet nie chce słyszeć. Mówi, że jak patrzy na cipki, to go to odtrąca. W łóżku nawet nie zwraca uwagi na to co ja lubię. Nie robi nic, żebym mogła dojść. A po wszystkim już sie mną nie interesuje, tylko zadowolony, że chociaż on skończył. Nie pamiętam już orgazmu poza tym, który sama sobie sprawiam masturbacją, gdy nie patrzy. Wiem, że mnie kocha i chce ze mną być. Wiem, że jest wierny. Tylko w łóżku jest totalnie samolubny, a to przecież ważna sfera życia. Posiedzcie mi co mam zrobić?

Myślę że praca w Hamburgu w dzielnicy St. Pauli za Żelazną Bramą by ci odpowiadała. 20 -30 orgazmów dziennie chyba by cię zadowoliło?

Gość Agula

Znajdz sobie kochanka jak ja :)

Gość Kochliwy
Przed chwilą, Gość Agula napisał:

Znajdz sobie kochanka jak ja 🙂

Ile razy w tygodniu cię używa kochanek a ile razy mąż?

Gość Agula

Kochanek 2 czasem 3 razy w tygodniu. Maz moze 1 raz w miesiącu.  Z kochankiem seks jest fajniejszy

Gość XXXX
Przed chwilą, Gość Agula napisał:

Kochanek 2 czasem 3 razy w tygodniu. Maz moze 1 raz w miesiącu.  Z kochankiem seks jest fajniejszy

Nie chciałabyś mieć codziennie orgazm z kochankiem??

Gość Agula

Wierz mi ze bym chciala. Ale nie ma mozliwosci spotkan az tylu

Gość Aleksandra 1985
4 godziny temu, Gość Aneta napisał:

Wiem co czujesz... Mam tak samo z mężem. Najgorsze że przed mężem miałam niesamowitego faceta w łóżku. Do dziś się rumienie na samą myśl o tym jakie świństwa robiliśmy w łóżku, mimo że od rozstania w tym roku mija 10 lat. Przez prawie 3 lata związku większość czasu to był ostry wyuzdany seks. Niestety poza łóżkiem były ciągłe kłótnie prawie o wszystko. Potrafiliśmy sie śmiertelnie pokłócić nawet o sos do pizzy. Można powiedzieć że w tym związku albo mnie super pieprzył albo chamsko opieprzał.