Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Co myslicie o kobiecie ktora pisze

Polecane posty

Gość Gosc

I ktos mowi tu o dystansie.

Mam dystsns dlatego nie wyzywam ludzi i nie czepiam slowek zdrada magma lawa krater.

Moze cos czuje poteznego do niego ale to sie nie uda poniewaz za bardzo sobie cenie spokoj i wolnosc osobista i naprawde nie mam ochoty 200 razy mowic komus ze o uczucie chodzi. Nie rozumie to trudno. 

Dusze sie jak ktos taki jest. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Tak się zastanawia skąd taki gorący temat? Słusznie, że komuś kojarzy się  z seksem.  No i masz,  doznała olśnienia, bowiem taki jeden grek z Belgradu ciągle nawija  o tym  ukropie .  Krater i magia temat rozwija, bo to gorące, że aż poparzyć może. No ma zagwozdke teraz, czy to u niego siedzicie, czy jak zwykle u niej, a może na wzór profesora z Aten,  nowy projekt stworzyliscie. Jeżeli to ostatnie, GRATULUJĘ, serio! Dopracowany w każdym szczególe, choć zaufanie budzi ograniczone. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

My sie nie zrozumialysmy. Za 50 lat w tym sensie ze jak przezyjesz z kims cale zycie to wtedy powiesz ze to byla milosc zycia. Pozadanie - tak napisalam. Ale to nie jest tak ze zobaczylam go i pozadam. Ja go zobaczylam i pomyslalam ze jest przystojny. A potem on byl bardzo mily, subtelny, zblizal sie powoli do mnie i mnie omotal. Bardzo go lubie i cenie i przez to mnie do niego ciagnie ze cos poczulam mega. To mialam na mysli. 

A sex i zdrady nie interesuja mnie.

Tak ze chyba teraz sie rozumiemy ? 

Wrzuc na luz. Ja Cie rozumiem. Nie spinaj sie tak. 

Bzdura!Właśnie niczego nie rozumiesz!Kompletnie niczego.!

Gość Gosc

Tak dla zartu to napisalam ale on pewnie oburzylby sie identycznie jak ty bo przesadza z ta oglada. I zaraz spadlyby na mnie gromy i rzeklby ze zalezy mu a ja mam sie zmienic. Ale z czego mam sie zmieniac skoro sexu nie uprawiam? Moze niech poszuka modelki z nienaganna oglada ktora w odpowiednim momencie jest subtelna bo ja jestem dzikiem. Rozumiesz to? I chce byc dzikim dzikiem. Nie chce sie zmieniac w grzeczna pania domu z koralami na szyi bo mnie to dusi. Nie bede gosposia domowa z fartuszkiem i cieplym obiadkiem. Jak nie pasuje mu dzik to trudno. Nie zestarzejemy.sie razem i magmy i sexu tez nigdy nie bedzie. Proste.

Czaisz to? 

Gość Gosc

Kocham go. Chcialabym zeby widzial we mnie grzeczna kochajaca kobiete. 

Moglby chyba troche przymknac lewe oko na moja "dzikosc" "serca". 

I spotkalibysmy sie w polowie drogi. 

Chcialabym z nim razem pobyc powazna i troche powariowac poki jestesmy mlodzi. A potem przemienimy sie w dziadkow pouczajacych jak byc porzadnym.i nie siac zgorszenia. 

Gość Gosc

Nawet go nie dotknelam, nie powiedzialam mu nic gorszacego, nic o magmie a on i tak uwaza mnie za chlopaczysko to czemu mu zalezy? Po co do mnie podchodzi skoro wie ze z oczu wylewa mi sie magma i wie dobrze co bym z nim zrobila i wie ze gdyby zaczal mnie strofowac to bym go porzucila i wie ze w glebi magmy jestem dzikim dzikiem i mysli mam prosto z wulkanu. Oczywiscie same uczuciowe. 👰

Bardzo grzeczne i w ogole porzadna jestem. 

Gość Gosc

Jak ja nie moge uzyc slowa magma i krater to tobie nie wolno uzyc slowa krople i skrzydla bo dla kogos to moze byc gorszace bo kojarzy sie z sexem wiec sorry ale nie mozesz pisac wierszykow z tymi slowami. Zastosuj swoje napominanie do siebie najpierw skoro uwazasz siebie za osobe bez wad i z oglada ok?