Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yyyy

Czy to żałosne powiedzieć kobiecie

Polecane posty

Gość gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Klątwę?bachor?swój świat i co jeszcze ?nie uważasz J.K....miasta na W ze ktoś Cię rozpozna?mieć taka w rodzinie to piekło na ziemi.

Jaki bachor? Ja nie używam takich słów. 

Gość Gosc
11 minut temu, Gość gość napisał:

Jedni potem pokazują rasizm inni patologię słownictwo, drudzy nienawiść, nie konkretnie do wybranego ale np do innych.

Niektórych jest to tak zakorzenione myśle to dziedziczne

są osoby z natury dobre, bez żadnych kontekstòw, takich powinniśmy brać do związku, w zachowaniu do innych. 

Co rozumiesz pod pojęciem dxiedziczne?masz kogoś konkretnego na myśli?

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Jaki bachor? Ja nie używam takich słów. 

Używasz i na weselu uzylas i tutaj .Poczytaj siebie raz jeszcze.

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Ona wróci do Ciebie. Już tak miałam.

A ja tak nie miałam. Jeśli przeklinam kogoś, tylko wtedy, kiedy ktoś mnie skrzywdził mimo że ja nic złego mu nie zrobiłam. Działa i nie wraca. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

A ja tak nie miałam. Jeśli przeklinam kogoś, tylko wtedy, kiedy ktoś mnie skrzywdził mimo że ja nic złego mu nie zrobiłam. Działa i nie wraca. 

Ktoś Cię tu skrzywdził, że go przeklęłaś?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Co rozumiesz pod pojęciem dxiedziczne?masz kogoś konkretnego na myśli?

Cechy nabyte można naprawić,  zwraca się òwagę i osoba sama zrozumie, dziedzicznych nie, to zakorzenione, jak to się mòwi słoma z butòw sama wyjdzie. Nie napisze więcej . 

Gość gość
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Kto ci niszczy zycie?niewinne dzieci które wyzywasz od bachorow i na które klatwami rzucasz?czy może ich matka a zarazem córka twojej szwagierki która nic ci nie zrobiła.Ty się lecz kobieto.Szatan Cię opetał!

Tak tak, córka szwagierki z miasta W. Sama się lecz,  wariatko 😄 A wyzywam i rzucam klatwy tylko na doroslych, którzy mi się bardzo narażą.

Gość Gość

Najpierw trzeba zbadać teren, zobaczyć czy dziewczyna daje znaki zainteresowania itd. A potem mówić o podobaniu się, jeśli jest zielone światło. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nic nie zrobiłas ?A rzucanie klatwy na niewinne dzieci to co ?Obroci sie yi przeviwko tobie zibaczysz!Dzieci czyjes vie S krzywdzily? TY JESTEŚ CHORA!!Ciebie ktoś skrzywdził?raczej ty kogoś wzywając od psychicznie chorych i od kurfisxonow oraz od bachorow.Wyzywasz ludzi ze mają swój świat a Ty co?W ich świecie przynajmniej nikt mie rzuca klatwami w miewinne dzieci jak Ty!I mie wyzywa od K.U.R.ef jak Ty.Jeszcze smiesz kohoś na terapię wysyłać Ty??Żenująca jestes.Mąż Cię oszukał no zmarł na raka?No cóż skąd miał wiedzieć że umrze.Tam ma przynajmniej spokój i nikt mu kryształów na głowie już mie rozbija w szale agresji.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Nic nie zrobiłas ?A rzucanie klatwy na niewinne dzieci to co ?Obroci sie yi przeviwko tobie zibaczysz!Dzieci czyjes vie S krzywdzily? TY JESTEŚ CHORA!!Ciebie ktoś skrzywdził?raczej ty kogoś wzywając od psychicznie chorych i od kurfisxonow oraz od bachorow.Wyzywasz ludzi ze mają swój świat a Ty co?W ich świecie przynajmniej nikt mie rzuca klatwami w miewinne dzieci jak Ty!I mie wyzywa od K.U.R.ef jak Ty.Jeszcze smiesz kohoś na terapię wysyłać Ty??Żenująca jestes.Mąż Cię oszukał no zmarł na raka?No cóż skąd miał wiedzieć że umrze.Tam ma przynajmniej spokój i nikt mu kryształów na głowie już mie rozbija w szale agresji.

Super, lubię jak jakiś chory psychicznie mi pisze alternatywny życiorys 😄 

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Ktoś Cię tu skrzywdził, że go przeklęłaś?

Tak pewnie te niewinne dzieci które przeklina

.biedni jakby mieli mało piekła na ziemi.Pewmie zyczy im zeby połamali Sie na rowrrach a najlepiej pozabijali.Taką mają ciotke

TFU!

Gość gość

Sylwia zażyj leki. 

Gość Sylwia s
5 minut temu, Gość gość napisał:

Sylwia zażyj leki. 

Ciotcce Joli daj ją nie mam żadnych leków!

Gość gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Najpierw trzeba zbadać teren, zobaczyć czy dziewczyna daje znaki zainteresowania itd. A potem mówić o podobaniu się, jeśli jest zielone światło. 

Już lecę, nie jestem głupi 😝

Gość Sylwia s

Zaplaci za całą krzywdę naszą w Sądzie!

Gość Zosia

Hej, poznalam faceta online, ale on jest bardzo zachowawczy z wysylaniem swoich zdjec. Co moze byc tego przyczyna? Wiem jak wyglada etc, ale jakby wstydzil sie wysylac swoje zdjecia.