Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauroczony

Zauroczylem się pacjentka

Polecane posty

Gość Zauroczony

Tak. Zakochałem się w swojej pacjentce. Etyka zabrania mi zaprosić ja na kawę, co mam robić. Przychodziła do gabinetu i zakonczyla leczenie.  Jest dużo mlodsza 27 lat. 

Gość Gość

Masz nie wymyślać kocopolow. 

Gość 😜😜😜

Fajna prowokacja. Brawo!!! 😁

Gość Zauroczony

Nie prowokacja. Nie mam komu o tym powiedzieć, bo spotkaloby się to z krytyką. Chcialem sie wygadać. 

Gość mimoza

27 lat to sporo. Mnie z moim różni kilkanaście lat i to już jest dużo a co dopiero tyle co Ty . Mam tu swój temat. Jak chcesz to zajrzyj. zaraz wpisze tytuł 

Gość pineska
1 godzinę temu, Gość Zauroczony napisał:

Tak. Zakochałem się w swojej pacjentce. Etyka zabrania mi zaprosić ja na kawę, co mam robić. Przychodziła do gabinetu i zakonczyla leczenie.  Jest dużo mlodsza 27 lat. 

Weź się opanuj . Jaka etyka. Jesteś lekarzem potencjalnie każda baba może być twoja pacjentka i przestać być twoja pacjentka. Zaproś ja na randkę a ona zmieni sobie lekarza, terapeutę czy uzdrowiciela czy kim tam jesteś. 

Gość M...@
32 minuty temu, Gość Zauroczony napisał:

Nie prowokacja. Nie mam komu o tym powiedzieć, bo spotkaloby się to z krytyką. Chcialem sie wygadać. 

Rozumiem, bo mam podobny problem, ale jako pacjentka. Opisz trochę: jak się poznaliście, jaką masz specjalizację, czy ona o tym wie? Tak coś więcej napisz. 

Gość Kobieta
Przed chwilą, Gość pineska napisał:

Weź się opanuj . Jaka etyka. Jesteś lekarzem potencjalnie każda baba może być twoja pacjentka i przestać być twoja pacjentka. Zaproś ja na randkę a ona zmieni sobie lekarza, terapeutę czy uzdrowiciela czy kim tam jesteś. 

Dokładnie, raz sie żyje. Szkoda marnować czasu na jakieś dziwne zahamowania. Zauroczenia zdarzają się rzadko. Mi ma 31 lat życia może ze 4 razy... To niewiele okazji. 

Gość pineska

A że 27 lat młodsza od ciebie. To nie posądzała bym jej, że będzie chciała się z tobą umówić na kawę. 😉

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Zauroczony napisał:

Bez przesady,działaj;)Ale to piękne...

Gość klll

torbicka tez  poznala meza na wizycie i sa happyy malzenstwem juz tyle lat. probuj

Gość Gość

Lekarze są fajni;)Jest tu jeszcze jakiś zakochany lekarz?

Gość Gość
2 godziny temu, Gość klll napisał:

torbicka tez  poznala meza na wizycie i sa happyy malzenstwem juz tyle lat. probuj

Atrakcyjność Pani Torbickiej  polegała na wielu aspektach !

Gość Gość

Takie co się zauraczaja w każdym i lekarzach z pewnością do życia się nie nadają bo będą miały schizy że kazda pacjentke tak traktuje. 

Gość gość

nie wyobrażam sobei zeby lekarz wypisywał takie bzdury na takim forum,. Uważałabym go za ...ę

Gość gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Atrakcyjność Pani Torbickiej  polegała na wielu aspektach !

no ale Torbicka to torbicka, anie jakaś dziwa z kolejki na NFZ

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

nie wyobrażam sobei zeby lekarz wypisywał takie bzdury na takim forum,. Uważałabym go za ...ę

Bo z niego taki lekarz jak i ze mnie

Gość Gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

Tylko że ta torbicka 40 lat temu jeszcze nie była tą torbicka. Chyba że mamusia dopomogla już wtedy .

Gość Koneser

A zajeła się już Twoim drągiem w kitlu?

Gość pineska
43 minuty temu, Gość gość napisał:

W punkt 

Gość gość
44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tylko że ta torbicka 40 lat temu jeszcze nie była tą torbicka. Chyba że mamusia dopomogla już wtedy .

tyle ze torbicka 40 lat temu też była wyjątkowo  piękną i inteligentną kobietą z klasą a nie  napaloną i niedopchniętą dziunią co  dostaje ...ca na widok kitla i mysli ze jak d...pomacha to lekarz sie  zauroczy. Naprawdę trzeba mieć fatalne zycie i znajomych jeśli sie sobie wmawia, ze jak facet jest uprzejmy to musi byc od razu zainteresowany. To chyba tylko na meliniary i zakompleksione tak działa, bo nei znaja normalnych zachowań kulturalnych ludzi i że to jest coś codziennego

Gość a ja też :-)

Ja też się zauroczyłam w mojej pani doktor. Dzisiaj przyjmowała mnie na korytarzu, żeby nie przeszły na mnie jej zarazki. Jest cudowna. Też bym się umówiła z nią nie tylko na kawę :-)

Gość Gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

tyle ze torbicka 40 lat temu też była wyjątkowo  piękną i inteligentną kobietą z klasą a nie  napaloną i niedopchniętą dziunią co  dostaje ...ca na widok kitla i mysli ze jak d...pomacha to lekarz sie  zauroczy. Naprawdę trzeba mieć fatalne zycie i znajomych jeśli sie sobie wmawia, ze jak facet jest uprzejmy to musi byc od razu zainteresowany. To chyba tylko na meliniary i zakompleksione tak działa, bo nei znaja normalnych zachowań kulturalnych ludzi i że to jest coś codziennego

Nie wiem bo jej nie znałam 40 lat temu ale mogło tak być. Poza tym jej mąż się chyba zajmował jej ojcem a nie nią. 

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Zauroczony napisał:

Ale się wygadałeś ! Od kiedy Ją znasz ? Dałeś Jej jakiś sygnał ?