Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona

Jak skusić byłego męża

Polecane posty

Gość Zaciekawiona

Jak w temacie jak skusić byłego męża?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Zaciekawiona napisał:

Jak w temacie jak skusić byłego męża?

Jak jest były to nie masz szans blondi

Gość Zaciekawiona

A to niby czemu jeszcze nie jest były ale mamy kryzys

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Zaciekawiona napisał:

A to niby czemu jeszcze nie jest były ale mamy kryzys

Gdybyś była interesująca nie byłoby kryzysu..widocznie nie jesteś skoro szukasz porad w necie. TO SIĘ MA ALBO  NIE ,a Ciebie nawet nie stać na inwencje twórczą, bo nie wiesz co kręci męża, jakie ma potrzeby,marzenia..więc z czym ty wyskakujesz..sorry zero zaciekawienia taka kobietą  

Gość Zaciekawiona

Ehhh. Chodzi o to ze chce go skusić tak żeby nie wyszło na to ze ja chce wrócić tylko ze on chce a ja się łaskawie zgodzę 

Gość Zaciekawiona

Chodzi o to ze wyrzuciłam go z domu teraz mi go trochę brakuje ale nie mogę tego po sobiepokazac  bo to by było przyznanie się do błędu. Ale całkiem zimna jak będę to efekt będzie zerowy

Gość Gość
11 minut temu, Gość Zaciekawiona napisał:

Ehhh. Chodzi o to ze chce go skusić tak żeby nie wyszło na to ze ja chce wrócić tylko ze on chce a ja się łaskawie zgodzę 

Nadal nie rozumiesz moich słów, bo nie zainteresujesz go sobą jak nie wiesz co lubi,czego pragnie,fantazjuje. Nawet z nim rozmawiać nie potrafisz,więc czym chcesz skusić???swoją  nudną  sobą 

Gość Zaciekawiona

No to nie skusić po prostu niech mi ulegnie i tyle 

20 minut temu, Gość Zaciekawiona napisał:

Chodzi o to ze wyrzuciłam go z domu teraz mi go trochę brakuje ale nie mogę tego po sobiepokazac  bo to by było przyznanie się do błędu. Ale całkiem zimna jak będę to efekt będzie zerowy

... i do tego manipulatorka.

Gość gość

analu nie powinien odmówić raczej .

Gość gość

Po uja manipulować zamiast szczerze pogadać.

Gość Gość
Przed chwilą, Piaskun napisał:

... i do tego manipulatorka.

Właśnie.. nie potrafila zainteresować jak był w domu,to jak wyszedł chce..to tak nie działa kobieto.Nadal nic nie kumasz,że nic o nim nie wiesz,że nie wiesz czego chce..o potrzebach..marzeniach.. Myślisz,że założysz majtki tylko i będzie uwiedziony do czasu jak znów będziesz, sobą nudną i przewidywalna i go zniechecisz

Gość poprostu

wypnij się... tylko na tyle cię stać pewnie...

Gość Gość

Kobieta bez osobowości na chwilę,ale przyszłość bez kolorow..I nasz swoje szare życie 

Gość gość

może jakiś złoty deszczyk czy coś .

Gość gość
Przed chwilą, Gość poprostu napisał:

wypnij się... tylko na tyle cię stać pewnie...

powinien się skusić na wypiętą pupe

Gość Zaciekawiona

Szczerze pogadać? I to na być wg was kuszenie faceta . Słuchaj brakuje mi Cię ale tylko w łóżku. Wow jakie kuszące . A co jest złego w manipulowaniu własnym mężem. To mu tylko na dobre wyjdzie.

Gość Zaciekawiona
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Właśnie.. nie potrafila zainteresować jak był w domu,to jak wyszedł chce..to tak nie działa kobieto.Nadal nic nie kumasz,że nic o nim nie wiesz,że nie wiesz czego chce..o potrzebach..marzeniach.. Myślisz,że założysz majtki tylko i będzie uwiedziony do czasu jak znów będziesz, sobą nudną i przewidywalna i go zniechecisz

Nie obchodzi mnie czego on chce tak samo jak jego nie obchodzi to czego ja chce.a wy niema cie prawa oceniać cudzych relacji.

Gość Zaciekawiona

Ale jesteście prostaccy sami nie macie pojęcia o uwodzeniu więc pieprzycie o jakiś potrzebach itp pierwsze słyszę żeby chlopu do łóżka było to potrzebne 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Zaciekawiona napisał:

Nie obchodzi mnie czego on chce tak samo jak jego nie obchodzi to czego ja chce.a wy niema cie prawa oceniać cudzych relacji.

To po co prosisz o radę na forum mało inteligentna tylko do łóżka,bo poza tym nawet męża  skusić nie umiesz 

Gość doradzam

Zalezy z jakiego powodu sie rozstaliscie. Jesli np Cie zdradzil a Ty go wyrzucilas to jest szansa ze nie chcial rozstania. Wtedy mysle ze byle sygnal z Twojej strony wystarczy zeby go uwiesc.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Zaciekawiona napisał:

Ale jesteście prostaccy sami nie macie pojęcia o uwodzeniu więc pieprzycie o jakiś potrzebach itp pierwsze słyszę żeby chlopu do łóżka było to potrzebne 

Nawet do łóżka nie umiesz jak się pytasz. Spoko inne to pocieszac będa  

Gość Zaciekawiona

Nie wiem! macie rację nawet szkoda próbować dla niego jestem nudnym śmieciem .niestety moją codzienność to pranie gotowanie zajmowanie się jego dzieckiem to co ja mu mam zaoferować .lepiej się rozwiesc niz tak się ponizac.  

Gość gość

ja bym na dupe poleciał i nie patrzył na nic 

A po co chcesz go "kusić"? Skoro się rozstaliście i wyrzuciłaś do z domu, to chyba był ku temu poważny powód? Szczerze mówiąc nie do końca rozumiem Twoją motywację 🙂 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Zaciekawiona napisał:

Nie wiem! macie rację nawet szkoda próbować dla niego jestem nudnym śmieciem .niestety moją codzienność to pranie gotowanie zajmowanie się jego dzieckiem to co ja mu mam zaoferować .lepiej się rozwiesc niz tak się ponizac.  

Nawet gotująca  kobieta w domu ma charakter i umie zachwycić faceta sobą, bo ma pasje,fantazje,..A Ty oprócz du .py jak widać nie masz nic..A dziecko 

Gość Zaciekawiona
17 minut temu, Mizo napisał:

A po co chcesz go "kusić"? Skoro się rozstaliście i wyrzuciłaś do z domu, to chyba był ku temu poważny powód? Szczerze mówiąc nie do końca rozumiem Twoją motywację 🙂 

Kieruje się w życiu emocjami jestem bardzo wrażliwa osoba.przez jakiś czas miałam poczucie żalu do niego i krzywdy czułam że mnie mogę z nim być.  Minęło sporo czasu zmieniłam patrzenie na to co było nabrałam dystansu i czuje że możemy zbudować relacje na nowo. Ale wolę nie rzucać się na głęboką wodę od razu żeby nie cierpieć więc tak delikatnie bym chciała zacząć cos

Gość Zaciekawiona

Macie rację nie ma sensu nawet próbować i tak nie dam rady bo jestem głupia. Nie potrafię kochać tylko manipulować innymi. Dam mu spokój niech sobie znajdzie lepsza partnerka.

Gość Zaciekawiona

Już go nie chce kusić przypomniały mi się wszystkie cierpienia jakich od niego doznałam nie chce go widzieć niech już będzie ten rozwód. 

Gość Zaciekawiona

Najgorsze jest to ze on teraz sobie ułoży życie z nową partnerka którą go będzie kochać i będą szczęśliwi a ja zostanę do końca życia sama. Nie nie chce widzieć żadnego faceta nikogo nie pokocham nie umiem kochać umiem się tylko bawić ludźmi.