Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaurodzinydziecka

Urodziny dziecka czy trzeba zaprosić dzieci czy można zabrać dziecko do wesołego miasteczka

Polecane posty

Gość mamaurodzinydziecka

Witam! Moja córka za 5 dni ma 5 urodziny. W przedszkolu w tamtym roku nikt ją na urodziny nie zaprosił.Pomyślałam, że zrobię jej urodziny nietypowe,zabiorę ją do wesołego miasteczka Majaland na pół dnia oraz wiadomo tort plus prezenty.Myślałam,że będzie zadowolona,chciała jechać do majalandu a teraz mi mówi że ona chce zaprosić koleżanki do domu.Mi to bardzo nie pasuje ponieważ mam male mieszkanie,w mieście nie ma żadnych sali zabaw,a coś czuje że nie wiadomo czy ktoś przyjdzie bo córka dopiero zna rok dzieci,na dodatek jesteśmy nowi w mieście a ja rodziców znam na zasadzie cześć dzień dobry.Nie wiem co teraz zrobić.Czy powiedzieć jej że w tym roku Majaland a za rok będzie mogła zaprosić koleżanki bo będziemy gdzie indziej już mieszkać w większym mieście wieć zrobie jej wtedy w sali zabaw.

Gość Gość

Nic nie trzeba, rób jak uważasz. My zawsze robiliśmy imprezy dla dzieci, a w tym roku zaprosiliśmy jego najlepszego kolegę i razem pojechaliśmy do oceanarium, zoo itd. Tez sie podobalo

Gość gość

Wszystko można, ale warto posłuchać dziecka. Jeżeli marzy o koleżankach to żadne wycieczki jej tego nie zrekompensuja. Moja całe przedszkole wiecznie na imprezach, sami nie każdego roku, ale też robiliśmy. W ubiegłym roku nie chciała, pojechaliśmy rodzinnie do spa na weekend. Teraz znowu mówi o imprezie, chociaż już myślałam, że nie ma tematu. Jej koleżanki i koledzy robią w dziwnych miejscach, ciągle jesteśmy zapraszani, ostatnio stadnina, tory wyścigowe, centrum wspinaczki... sale zabaw jakoś odchodzą na bok. Moja jest już w szkole, ale zawsze liczylam się z jej zdaniem i jak chciała zapraszać to zapraszala a jak nie to nie.