Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anioł

Przytule i zaopiekuje się tobą

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Autorze, napisz jej literkę!

Autorem jest kobieta, wspaniała kobieta 😊

Gość gość

Fałszywy sentymentalizm na pokaz. 

Gość gość

A ta kobieta jest może lesbą, że w tych słowach zwraca sie wyraźnie do jakiejś innej kobiety? 

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

A ta kobieta jest może lesbą, że w tych słowach zwraca sie wyraźnie do jakiejś innej kobiety? 

Skąd takie wnioski? 

Gość gość

Przeczytaj swój tekst. 

Gość gość

To pisała kobieta do faceta, wystarczy być bystrym żeby się połapać 😛 Cudowna...

Gość gość

W takim razie ten facet musi byc wieeelka doopa, skoro trzeba się nim opeikować, uspokajać, pocieszać, bronić,  dać mu sie wypłakać i przemawiać do niego jak do histeryzującego dziecka. 

Gość gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

W takim razie ten facet musi byc wieeelka doopa, skoro trzeba się nim opeikować, uspokajać, pocieszać, bronić,  dać mu sie wypłakać i przemawiać do niego jak do histeryzującego dziecka. 

To oczywiście przesada, gość jest samodzielny, problem w tym, że zamknięty w sobie.

Gość gość

Ja tam rozumiem, że ona po prostu jest gotowa na wszystko miłością nieobludną, a nie, że to opis jego typowego dnia, chociaż boso biegać czemu nie 😁

Gość Anioł
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

To pisała kobieta do faceta, wystarczy być bystrym żeby się połapać 😛 Cudowna...

Tekst pisał facet, do tych zagubionych którzy tego potrzebują.

Gość gość
5 minut temu, Gość Anioł napisał:

No to ładny opis wyskrobałeś. Ideał miłości. Ja w sumie znam kilka udanych podobnych do tego opisu par, ogromna rzadkość ale zdarza się bo widziałem to na własne oczy.

Gość pineska
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Słusznie 😁

Gość pineska

Zazdrośni jesteście i totalnie nieszczesliwi dlatego nie możecie ścierpieć miłości nawet tej fikcyjnej. A nawet jeśli on/ona sobie trolluje w kosmos to po co ten jad? Toż wy zdaje się cywilizowany naród 😁

Gość Kurde faja

A ... tam 😛 

10 godzin temu, Gość Anioł napisał:

nie musisz się bać, ani obawiać, będe z tobą i dziś i jutro, nikt cie już nie zrani, nie wykorzysta, nie będzie wytykał palcem lub ignorował, jeśli zechcesz płakać to płacz, dam ci moje ramie, otre twoje łzy, wysłucham twoje troski i obawy, pociesze, przytule, będziemy razem spacerować, czas nieistotny, będziemy przyglądać się naturze, podziwiać ją, patrzeć w niebo dniem i nocą, podziwiać, myśleć, jeść owoce tej ziemi, biegać boso po trawie, wspinać się na drzewa, żyć wolnością jak ptaki, nie musisz nic robić ani nikim być ani nikogo udawać, tylko być sobą, będziemy razem na zawsze, nie bój się, podaj mi swoją dłoń, razem damy rade, tylko otwórz swoje serce i przyjmij mnie

myślę, że powinieneś odwiedzić psychiatrę i adoptować kotka.

Gość Parassolka
2 minuty temu, frog_in_the_fog napisał:

Przecież to gołym okiem widać ze to provo

Gość pineska
1 minutę temu, frog_in_the_fog napisał:

Jeśli ktoś obiera sobie za nick i avatar obślizgłą animowaną żabę , to też nie jest zbyt zdrowy 😉

Gość gość
Przed chwilą, Gość Parassolka napisał:

Właśnie ze może i to Prowo ale jest realne. Nie umiecie cieszyć się życiem. Hasać po łąkach, dobry motyw.

Gość pineska
1 minutę temu, Gość Parassolka napisał:

A ci cię to obchodzi przecież to nie do ciebie nie każdy marzy o 40letniej matce dwójki dzieci 😆

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość pineska napisał:

A ci cię to obchodzi przecież to nie do ciebie nie każdy marzy o 40letniej matce dwójki dzieci 😆

Komentować wolno więc pisze co myślę.Tyle i aż tyle.Strasznie nieudolne jakby jakiś imbecyl pisał.Adresatka  musi być mega głupia jeśli się na to nabierze.Po drugie wyrazy,, ci oraz  tobie "pisze się dużą literą.Normalni faceci piszą z dużej i kobiety też ten/ta to jakiś analfabeta/analfabeta.Szkoda zachodu.

Gość vvv
10 godzin temu, Gość Dddddddddddora napisał:

Takie słowa miloby było usłyszeć na żywo od prawdziwego człowieka  

Ja mógłbym tak mówić do swojej ukochanej codziennie.

Gość Gość

Tekst mężczyzny do kobiety, porządany  przez każdą z kobiet

Gość Pietuska
14 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Komentować wolno więc pisze co myślę.Tyle i aż tyle.Strasznie nieudolne jakby jakiś imbecyl pisał.Adresatka  musi być mega głupia jeśli się na to nabierze.Po drugie wyrazy,, ci oraz  tobie "pisze się dużą literą.Normalni faceci piszą z dużej i kobiety też ten/ta to jakiś analfabeta/analfabeta.Szkoda zachodu.

Błagam cię . Akurat ty o udolności i kulturze pisania tz.netykiecie, pisania nie powinnaś się wypowiadać  . Ja czytałam twoje fiszki zanim skasowałam konto na portalu poetyckim. 😉 Tak tak...kaczątko 

Gość vvv
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Tekst mężczyzny do kobiety, porządany  przez każdą z kobiet

Pod warunkiem, że ten mężczyzna jest przystojny.

Gość Justa
6 minut temu, Gość Pietuska napisał:

Błagam cię . Akurat ty o udolności i kulturze pisania tz.netykiecie, pisania nie powinnaś się wypowiadać  . Ja czytałam twoje fiszki zanim skasowałam konto na portalu poetyckim. 😉 Tak tak...kaczątko 

Poza tym SylwioS. Jest takie mądre powiedzenie filozoficzne de gustibus non est disputandum. Wyguglaj se znaczenie. Upss. Zapomniałam ty przecież w medyku łaciny się uczysz to wiesz 😘

Gość gość
16 godzin temu, Gość Anioł napisał:

Ile lat ma ten Anioł? 🙂 

Gość Gość

Na mnie nie zrobił tekst wrażenia,bo nie lubię fałszywych aniołów czy to męskich czy damskich.Udaje zaje..bistosc,a krzywdzi i rani innych

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Na mnie nie zrobił tekst wrażenia,bo nie lubię fałszywych aniołów czy to męskich czy damskich.Udaje zaje..bistosc,a krzywdzi i rani innych

A ty skąd wiesz co autor robi? Bo sobie coś uroilas we łbie? Czemu kobiety z kafeterii to jakieś wariatki?

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty skąd wiesz co autor robi? Bo sobie coś uroilas we łbie? Czemu kobiety z kafeterii to jakieś wariatki?

A czemu inne desperatki i latają z tematu na temat bo kogos szukaja..dno dna..Ale nic mnie już nie zdziwi w tym waszym szambie