Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz

Żona chce jeździć ze mną na delegacje, czy to normalne?

Polecane posty

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Oh jaki jesteś mondry. Żaba pewnie ma już mokro.

Trafiony, zatopiony.

Gość Gosc
4 minuty temu, frog_in_the_fog napisał:

Zuza, kogoś po prostu skręca z ciekawości i liczy na to, że coś napiszę o swoim życiu osobistym, choćby w ramach zaprzeczania bredniom 😉
pewnie jakaś żona, która się nudzi,  mąż jej nie zabrał w delegację, bo  go nie stać 😂

Nie pochlebiaj sobie nikogo nie obchodzisz. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Trafiony, zatopiony.

Nie, bo ma bękarta, on nie bierze.😂

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Pieskun trafił i zatopił swą mosznę. 

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie pochlebiaj sobie Zaba. Szczegolnie nie obchodzisz osoby , ktora kolekcjonuje Twoje posty i moze je w kazdej chwili tu wstawic.

A myslalam , ze to tylko ja mam psychofanke.

12 minut temu, Gość gość napisał:

A co ma do tego pros.tactwo? Możesz być najwieksza chamką -  a wiekszosć facetow i tak bedzie mialo to w dooopie jeżeli jesteś 9/10. Nie udawaj że nie znasz sam.ców. 

Nie każdy zna samców na jakich cię stać. Za to każdy sądzi po swoim otoczeniu.

Znasz może tę insta.gramerkę Oliwię, co wyszło nagranie jak własne dziecko wyzywa od ku.r.ew i mowiła ze jak facet nie da jej kasy to za.bije dziecko i jego?  Facet najpierw na nią doniósł do mediów, a i tak do niej wrócił.  😄 I jeszcze planują drugie dziecko 😄   A baba - totalna porażka, ani dzieckiem sie nie zajmie ani domem.

Toksyczne przywiązanie to nie jest temat do śmiechów. Nieważne czy dotyka kobietę czy mężczyznę. Ten gość potrzebuje pomocy psychologicznej, a gościówa wjazdu opieki społecznej i rozprawy przed sądem rodzinnym celem pozbawienia praw rodzicielskich.  

Pracować nie zamierza nigdy. Jedyne co ma to wygląd. 

Ty i tobie podobne/i, którzy śledzą takie ludzkie odchody nabijają takim karykaturom kabzy. 

Zadna piękna cham.ska la.la nigdy nie jest sama. A i faceta nadzianego bez problemu znajdzie. 

Sponsora istotnie znajdzie każda piękna i młoda, która chce się prostytuować. Póki jest piękna i młoda. Zamożnego męża na poziomie już niekoniecznie.

4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie, bo ma bękarta, on nie bierze.😂

Tak mało rozumiesz, prawda?
Po prostu potwierdziłaś moje przypuszczenia na temat twojej sytuacji materialne. Co do życia prywatnego Żaby nie obchodzi mnie to wcale. W przeciwieństwie do niektórych ma mózg, dystans do siebie i maniery, co sprawia, że jest jedną z kilku kilku kobiet na tym forum, które milo się czyta. 

Gość Bella
4 minuty temu, Piaskun napisał:

Po prostu potwierdziłaś moje przypuszczenia na temat twojej sytuacji materialne. Co do życia prywatnego Żaby nie obchodzi mnie to wcale. W przeciwieństwie do niektórych ma mózg, dystans do siebie i maniery, co sprawia, że jest jedną z kilku kilku kobiet na tym forum, które milo się czyta. 

Każda która pucuje jest a z automatu dobra li dla ciebie. 

Gość gość
5 minut temu, Piaskun napisał:

Nie każdy zna samców na jakich cię stać. Za to każdy sądzi po swoim otoczeniu.

Toksyczne przywiązanie to nie jest temat do śmiechów. Nieważne czy dotyka kobietę czy mężczyznę. Ten gość potrzebuje pomocy psychologicznej, a gościówa wjazdu opieki społecznej i rozprawy przed sądem rodzinnym celem pozbawienia praw rodzicielskich.  

Ty i tobie podobne/i, którzy śledzą takie ludzkie odchody nabijają takim karykaturom kabzy. 

Sponsora istotnie znajdzie każda piękna i młoda, która chce się prostytuować. Póki jest piękna i młoda. Zamożnego męża na poziomie już niekoniecznie.

Właśnie męża znajdzie bez problemu. Ta o której pisałam też ma męża przecież. Ta baba jest psychiczna, co widać. Z resztą ponoć leczyła się u psychiatry jeszcze przed ich ślubem i już wtedy odstawiała różne chore akcje - takze facet wiedział dobrze w co się pakuje. Więc skończ głupio go bronić. Gośc jest akurat zupełnie normalny, sądząc po nagraniach, spokojny, opanowany i dobrze traktował dziecko.  Po prostu jest płytki i prosty, na pierwszym miejscu stawia piękną doopę. I nie jest jakimś wyjątkiem. Sam jest brzydki i aseksualny - taki miś-okularnik z nadwagą, przeczuwa że już takiej drugiej lali więcej nie znajdzie, dlatego jest z nią. Ot, kwestia priorytetów. 

Gość gość

A facet na poziomie pustej lali i tak nie weźmie - czy chamska czy miła, właśnie ze względu na pustotę. Takie małżeństwa jak marcinkiewicz i izabel to jednak kompletne wyjątki. Na szczęście. 

Gość Gosc
6 godzin temu, frog_in_the_fog napisał:

i teraz nie wiem co z moim bombelkiem, kiedy rodzę i kto jest ojcem? :classic_rolleyes:

Głupia jesteś co tu dużo gadać. 

Gość Gosc
7 godzin temu, frog_in_the_fog napisał:

i teraz nie wiem co z moim bombelkiem, kiedy rodzę i kto jest ojcem? :classic_rolleyes:

Powiem tak jak ciebie czytałam to szkoda mi było, ze taka rozsądna kobieta, a takie coś spotkało ja.  A teraz wiem, ze każdy ma to na co zasłużył. 

Gość Gosc
8 godzin temu, Piaskun napisał:

Nie myśl więcej, bo kiepsko ci to idzie.

3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Powiem tak jak ciebie czytałam to szkoda mi było, ze taka rozsądna kobieta, a takie coś spotkało ja.  A teraz wiem, ze każdy ma to na co zasłużył. 

cokolwiek sobie czytałaś to nie ja pisałam, więc możesz odetchnąć 😄 

mi jest przykro kiedy czytam, jak biedne dziewusie nie potrafiące zarobić paru groszy są wyliczane przez skąpych mężów, mieszkają u teściowych, które ich nie lubią i jak nienawidzą swoich własnych dzieci.
wiesz, takie różne smutne historie z kafci.
na pewno nie twoje przecież 😎

Gość Gosc
6 godzin temu, frog_in_the_fog napisał:

cokolwiek sobie czytałaś to nie ja pisałam, więc możesz odetchnąć 😄 

mi jest przykro kiedy czytam, jak biedne dziewusie nie potrafiące zarobić paru groszy są wyliczane przez skąpych mężów, mieszkają u teściowych, które ich nie lubią i jak nienawidzą swoich własnych dzieci.
wiesz, takie różne smutne historie z kafci.
na pewno nie twoje przecież 😎

To widocznie ktoś się włamał na twoje konto. O mnie się nie martw potrafię zarobić na siebie. 

1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

To widocznie ktoś się włamał na twoje konto. O mnie się nie martw potrafię zarobić na siebie. 

nikt się nie włamał, po prostu nie ma takich wpisów. a teraz dalej się ...ycznie tłumacz, dlaczego nie da się ich znaleźć. 😂

Gość Gosc
39 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

nikt się nie włamał, po prostu nie ma takich wpisów. a teraz dalej się ...ycznie tłumacz, dlaczego nie da się ich znaleźć. 😂

Obchodzisz mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Z niczego nie zamierzam się takiemu zeru jak ty tłumaczyć. Taplaj  się w swoim bagnie i powodzenia. Nie odpisuj mi, bo nie mam zamiaru twoich wysrywow czytać. Radzę tobie nie dawać innym rad,  skoro sama w takim gow/ nie pływasz. Dla mnie jesteś 0. 

5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Obchodzisz mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Z niczego nie zamierzam się takiemu zeru jak ty tłumaczyć. Taplaj  się w swoim bagnie i powodzenia. Nie odpisuj mi, bo nie mam zamiaru twoich wysrywow czytać. Radzę tobie nie dawać innym rad,  skoro sama w takim gow/ nie pływasz. Dla mnie jesteś 0. 

agresja jest zawsze skutkiem frustracji i bezsilności. musisz mieć bardzo nieszczęśliwe życie, współczuję.

Gość Gosc
Przed chwilą, frog_in_the_fog napisał:

agresja jest zawsze skutkiem frustracji i bezsilności. musisz mieć bardzo nieszczęśliwe życie, współczuję.

Ty z bękartem musisz  być pod niebiosa szczęśliwa 😂. Nie łap faceta, bo tu same niedojdy, jak jeszcze ty niedojda dojdziesz to razem zgniecie.  

Gość Gosc
2 minuty temu, frog_in_the_fog napisał:

A ja tobie zazdroszczę powiedz co zrobić, żeby chłop odszedł od kobiety w ciąży😉. Tu dawaj rady.

20 godzin temu, Piaskun napisał:

. W przeciwieństwie do niektórych ma mózg, dystans do siebie i maniery, co sprawia, że jest jedną z kilku kilku kobiet na tym forum, które milo się czyta. 

szukałam  emotikonki rycerza na białym koniu, ale znalazłam jedynie kucyka 😛 🐎  

myślę, że pisząc o rzucaniu kobiety w ciąży i bękartach pokazujesz swój słaby punkt 😉
to jakaś fobia, że cię chłop z dzieckiem zostawi czy już to zrobił?

w sumie przy takim stopniu upierdliwości jak twój trudno się dziwić, że ojciec dziecka zwija żagle i woli wychowywać na odległość, niż mieć codziennie z takim jazgotem do czynienia 🙂 

Gość Gosc
5 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

myślę, że pisząc o rzucaniu kobiety w ciąży i bękartach pokazujesz swój słaby punkt 😉
to jakaś fobia, że cię chłop z dzieckiem zostawi czy już to zrobił?

w sumie przy takim stopniu upierdliwości jak twój trudno się dziwić, że ojciec dziecka zwija żagle i woli wychowywać na odległość, niż mieć codziennie z takim jazgotem do czynienia 🙂 

Zbankrutujesz jako wróżka😂, nie rżnij głupa teraz, myśle, ze pare osób ciebie kojarzy skoro twierdziło, ze masz dziecko . Pływaj w bagnie i czołem, szkoda mi czasu na ciebie zasrancu. 

3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Zbankrutujesz jako wróżka😂, nie rżnij głupa teraz, myśle, ze pare osób ciebie kojarzy skoro twierdziło, ze masz dziecko . Pływaj w bagnie i czołem, szkoda mi czasu na ciebie zasrancu. 

jakież to tajemnicze "parę osób" tak twierdziło? twoje liczne alter ega? 😄

tu sami specjaliści od mojego życia osobistego, więc może przybliż mi trochę płeć, imię, wiek mojego dziecka i napisz trochę o jego rzekomym ojcu - umieram z ciekawości! 😂
i napisz koniecznie, gdzie do przedszkola albo szkoły chodzi, bo inaczej będzie jak w tym dowcipie:

- tato, zapomniałeś mnie odebrać ze szkoły!
- a kto mówi? 

😁