Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz

Żona chce jeździć ze mną na delegacje, czy to normalne?

Polecane posty

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

A ty niby kim jesteś? Chłop ciebie zostawił z bękartem, w czym jesteś lepsza? Jak spieprza od baby w ciąży to z tobą coś nie halo jest. 

To pewnie dlatego tak pucuje pieskunowi. Liczy że niedzielnego tatka wyrwie dla dzieciaka. I przy okazji na bolcu się pobuja. 

Gość Gosc
4 minuty temu, frog_in_the_fog napisał:

może nie musi chodzić do roboty, bo go kobieta utrzymuje.

nie słyszałaś o równouprawnieniu ? 😂

jak ktoś się skusił na taką prostacką cizię jak autorka, to i tłuścioch może znaleźć amatorkę 😀

Musisz być gorsza cizia w sam raz dla Piaskuna. Lepiej smaruj, bo on z bękartem nie bierze. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To pewnie dlatego tak pucuje pieskunowi. Liczy że niedzielnego tatka wyrwie dla dzieciaka. I przy okazji na bolcu się pobuja. 

Tak tylko jemu nie staje, bo tłusty prosiak. 

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

A ty niby kim jesteś? Chłop ciebie zostawił z bękartem, w czym jesteś lepsza? Jak spieprza od baby w ciąży to z tobą coś nie halo jest. 

niedawno jeszcze podobno wychowywałam dwoje dzieci z mężem, który wyciągnął mnie z nędzy. to jak to w końcu jest? 😂

Gość Gosc
2 minuty temu, frog_in_the_fog napisał:

niedawno jeszcze podobno wychowywałam dwoje dzieci z mężem, który wyciągnął mnie z nędzy. to jak to w końcu jest? 😂

Nie kłam, są twoje wpisy, ze w ciąży jesteś. To było planowane czyli on wiedział, ze się nie zabezpieczyliście, po tym jak się  dowiedział, ze ciąża odszedł. Ile tu miauczałaś to większość kojarzy. Nie myśle  żebyś kłamała.   

Gość Gosc
5 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

Męża nie masz. Wiec nie wymyślaj. Sama z bękartem jesteś. Dziada starego możesz brać. 

Gość Gosc
6 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

Ty wiesz jak jest i myśle, ze do śmiechu tobie nie jest. 

7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie kłam, są twoje wpisy, ze w ciąży jesteś. To było planowane czyli on wiedział, ze się nie zabezpieczyliście, po tym jak się  dowiedział, ze ciąża odszedł. Ile tu miauczałaś to większość kojarzy. Nie myśle  żebyś kłamała.   

o, a gdzie te wpisy? aż se normalnie poczytam o mojej ciąży. 😄 

w końcu wypadałoby wiedzieć, który miesiąc, z kim ta ciąża, czy to chłopczyk czy dziewczynka. a pinionszki jakieś na tego wirtualnego bombelka dostanę, jak myślisz? 🤣

Gość Gosc
Przed chwilą, frog_in_the_fog napisał:

w końcu wypadałoby wiedzieć, który miesiąc, z kim ta ciąża, czy to chłopczyk czy dziewczynka. a pinionszki jakieś na tego wirtualnego bombelka dostanę, jak myślisz? 🤣

Daj spokój zachowaj się ty jak Na dorosłego przystało. O tym to możesz ty napisać, mnie nie obchodzi co masz. 

Gość Gosc
4 minuty temu, frog_in_the_fog napisał:

Na komórce niestety nie mogę się dokopać do twoich wpisów, ale wiedz, ze one nie giną. Poza tym kogo w tym momencie chcesz oszukać mnie? Mnie ty nie obchodzisz 

Gość Gosc
6 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

Chyba tu łapiesz frajera i tyle. 

Gość Gosc
9 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

Długo się uzalalas nad swoim losem. Pinioszki to alimenty zapewne są.    

Na komórce niestety nie mogę się dokopać do twoich wpisów, ale wiedz, ze one nie giną. Poza tym kogo w tym momencie chcesz oszukać mnie? Mnie ty nie obchodzisz 

I to wlasnie dlatego , ze tak bardzo Cie to wszystko nie obchodzi siedzisz tu , sledzisz /bardzo mi sie podoba to powiedzonko/ , ba masz nawet zachowane jakies stare wpisy. Sporo jak na osobe , ktora ktos nie obchodzi.

Kogo chcesz przekonac ? Zabe , forumowiczow , czy siebie sama ?

Gość Gosc
1 minutę temu, ZUZANNA napisał:

I to wlasnie dlatego , ze tak bardzo Cie to wszystko nie obchodzi siedzisz tu , sledzisz /bardzo mi sie podoba to powiedzonko/ , ba masz nawet zachowane jakies stare wpisy. Sporo jak na osobe , ktora ktos nie obchodzi.

Kogo chcesz przekonac ? Zabe , forumowiczow , czy siebie sama ?

Nie ciebie, z tobą nie rozmawiam. 

Nie ciebie, z tobą nie rozmawiam. 

Jesli opluwanie teraz Zaby nazywasz rozmowa to gratuluje. A topik jest o leniwej , prymitywnej zonie , ktora chce zyc ponad stan.

Gość Gosc

Żaba przystopuj bo sadzisz  się tu za bardzo. Oceniasz z góry a tobie tez duuuuzzzo brakuje do doskonałości. 

Gość gosc
37 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

jak ktoś się skusił na taką prostacką cizię jak autorka, to i tłuścioch może znaleźć amatorkę 😀

fr5f5ft

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Długo się uzalalas nad swoim losem. Pinioszki to alimenty zapewne są.    

myślałam raczej o zostaniu pięćsetplusiarą 😎

Gość Gosc
1 minutę temu, ZUZANNA napisał:

Jesli opluwanie teraz Zaby nazywasz rozmowa to gratuluje. A topik jest o leniwej , prymitywnej zonie , ktora chce zyc ponad stan.

To o niej akurat, tylko za żonę jej nikt nie chce, wiec zła jak inne mogą mieć lepiej niż ona. 

Żaba przystopuj bo sadzisz  się tu za bardzo. Oceniasz z góry a tobie tez duuuuzzzo brakuje do doskonałości. 

no nie wiem, moim zdaniem jestem boska, a twoje mnie nie obchodzi 😄

To o niej akurat, tylko za żonę jej nikt nie chce, wiec zła jak inne mogą mieć lepiej niż ona. 

Skad wiesz , ze nikt jej nie chce ? Tu pisali , ze ma meza i dwoje dzieci. A Ty sama piszesz , ze ma dziecko. No to chyba ktos ja musial chciec.

Gość Gosc
3 minuty temu, frog_in_the_fog napisał:

no nie wiem, moim zdaniem jestem boska, a twoje mnie nie obchodzi 😄

To jak to się stało, ze chłop cię zostawił? 😂

Gość Gosc
5 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

myślałam raczej o zostaniu pięćsetplusiarą 😎

Mówisz, masz. 

Gość gość
41 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

A co ma do tego pros.tactwo? Możesz być najwieksza chamką -  a wiekszosć facetow i tak bedzie mialo to w dooopie jeżeli jesteś 9/10. Nie udawaj że nie znasz sam.ców. 

Znasz może tę insta.gramerkę Oliwię, co wyszło nagranie jak własne dziecko wyzywa od ku.r.ew i mowiła ze jak facet nie da jej kasy to za.bije dziecko i jego?  Facet najpierw na nią doniósł do mediów, a i tak do niej wrócił.  😄 I jeszcze planują drugie dziecko 😄   A baba - totalna porażka, ani dzieckiem sie nie zajmie ani domem. Pracować nie zamierza nigdy. Jedyne co ma to wygląd. 

Zadna piękna cham.ska la.la nigdy nie jest sama. A i faceta nadzianego bez problemu znajdzie. 

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Tu sie zgodze. Nawet to dzisiaj napisalam.

Gość Gosc
6 minut temu, ZUZANNA napisał:

Skad wiesz , ze nikt jej nie chce ? Tu pisali , ze ma meza i dwoje dzieci. A Ty sama piszesz , ze ma dziecko. No to chyba ktos ja musial chciec.

To co pisali, to duża szansa, ze plotka. Ja mówię o jej wpisach, nie o czyiś na jej temat. 

To co pisali, to duża szansa, ze plotka. Ja mówię o jej wpisach, nie o czyiś na jej temat. 

O jakich wpisach mowisz ?

8 minut temu, ZUZANNA napisał:

Zuza, kogoś po prostu skręca z ciekawości i liczy na to, że coś napiszę o swoim życiu osobistym, choćby w ramach zaprzeczania bredniom 😉
pewnie jakaś żona, która się nudzi,  mąż jej nie zabrał w delegację, bo  go nie stać 😂

1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Bo to bezrobotna piz/ da męska, a sra tu, za wszystkich. 

Zabawne. Brzmisz jak typowa ... z gównianym wykształceniem i na lichym etacie. Ciągle tylko o pieniądzach i pracy. Nawet lepszej obelgi nie potrafisz znaleźć niż zyeb i bezrobotny. Wygląda na to, że portfelem jesteś równie uboga, jak umysłem.

Abstra...ąc już od wielu innych kwestii, różni nas to, że ja po prostu mogę sobie pozwolić, by, między jednym zatrudnieniem a drugim, zrobić sobie dwa, trzy miesiące wakacji. I stać mnie na to by oceniać płeć przeciwną pod względami innymi, niż czystej siły nabywczej.

Mam dla ciebie złą wiadomość. Jeśli ktoś może sobie pozwolić na niezarabiającą żonę to wybiera sobie kobietę miłą, dowcipną i z talentem do spraw domowych. Ewentualnie, jeśli jest na tyle zamożny, by stać go na służbę, czy zlecenie usług domowych na zewnątrz, szuka młodziutkiej, reprezentacyjnej i inteligentnej piękności jako trofeum.
Tutaj, niestety, pod każdym względem ssiesz równie mocno jak twoje życie zawodowe. Ergo: spędzisz swój gówniany żywot samotnie albo z podobnym sobie cebuliuszem.

Gość Gość
Przed chwilą, Piaskun napisał:

Zabawne. Brzmisz jak typowa ... z gównianym wykształceniem i na lichym etacie. Ciągle tylko o pieniądzach i pracy. Nawet lepszej obelgi nie potrafisz znaleźć niż zyeb i bezrobotny. Wygląda na to, że portfelem jesteś równie uboga, jak umysłem.

Abstra...ąc już od wielu innych kwestii, różni nas to, że ja po prostu mogę sobie pozwolić, by, między jednym zatrudnieniem a drugim, zrobić sobie dwa, trzy miesiące wakacji. I stać mnie na to by oceniać płeć przeciwną pod względami innymi, niż czystej siły nabywczej.

Mam dla ciebie złą wiadomość. Jeśli kogoś stać niezarabiającą żonę to wybiera sobie kobietę miłą, dowcipną i z talentem do spraw domowych. Ewentualnie, jeśli jest na tyle zamożny, by stać go na służbę, czy zlecenie usług domowych na zewnątrz, szuka reprezentacyjnej i inteligentnej piękności jako trofeum.
Tutaj, niestety, pod każdym względem ssiesz równie mocno jak twoje życie zawodowe. Ergo: spędzisz swój gówniany żywot samotnie albo z podobnym sobie cebuliuszem.

Oh jaki jesteś mondry. Żaba pewnie ma już mokro.