Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000

Kiedyś Polacy lecieli na ukrainki a teraz

Polecane posty

Gość 000

Widzę coraz więcej tematów o azjatkach i kobietach z 3 go świata, czy to znaczy że ukrainki już wam się nie podobają czy są już za bardzo "sfeminizowane " 

Gość Gość

Co się stało że Polacy coraz rzadziej się już nimi interesują?

Gość Gosc

Bo sie okazało że ukrainki , przynajmniej te piękne też nie biorą byle czego i przebierają od cała tajemnica 

Gość Gość

Teraz będzie fala na jakieś wietnamki 

Gość Shot in the dark

Część mężczyzn zawsze preferowała „egzotyczne” kobiety - czy to Afrykanki, czy Azjatki.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Shot in the dark napisał:

Część mężczyzn zawsze preferowała „egzotyczne” kobiety - czy to Afrykanki, czy Azjatki.

Z azjatkami się zgodzę ale afrykanki mają w Polsce raczej mało fanów, ale ogólnie czemu teraz już nikt nie wychwala kobiet z Europy wschodniej a zaczęło się chwalenie azjatek , ktoś mi to wytłumaczy?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Shot in the dark napisał:

Słaby argument bo ukrainki dzięki tatarskim i tureckim korzeniem mają dość egzotyczne twarze 

Gość Shot in the dark
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Słaby argument bo ukrainki dzięki tatarskim i tureckim korzeniem mają dość egzotyczne twarze 

Miałem do czynienia z wieloma Ukraińcami i nie umiałbym rozpoznać po urodzie, że Ukrainki nie są Polkami.

Nie zauważyłem w realu zmiany tendencji, ale jeżeli tak jest, to być może chodzi o to, że obecnie z racji emigracji, Ukrainki są łatwiej „dostępne”.

Gość Kiss
26 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja jestem Polką, a mam egzotyczną urodę. Po przodkach z okolic Lwowa. 

Ktos tu chyba jest baaaaaaardzo, bardzo kiepski z historii Polski i nie pamięta, jakie tu były przetasowania.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Kiss napisał:

Ja jestem Polką, a mam egzotyczną urodę. Po przodkach z okolic Lwowa. 

Ktos tu chyba jest baaaaaaardzo, bardzo kiepski z historii Polski i nie pamięta, jakie tu były przetasowania.

Ty jesteś akurat brzydka -,-

Gość Gosc

Ja nigdy nie preferowałem ukrainek, wolę azjatki, murzynki, hinduski

Gość Gość
39 minut temu, Gość 000 napisał:

Widzę coraz więcej tematów o azjatkach i kobietach z 3 go świata, czy to znaczy że ukrainki już wam się nie podobają czy są już za bardzo "sfeminizowane " 

Ukrainka, partnerka mojego kolegi właśnie zaszła w ciążę z innym, bogatym szefem firmy, w której pracuje. Szef ją olał szybko, ona twierdziła, że kocha szefa, a koledze wykrzyczała, że jest dziadem, zarabia chłop około 5000 zł. Myślę, że dlatego Polacy szukają dalej, zwłasza ci z nizin społecznych, bo Ukrainki już zrobiły się dla nich zbyt wymagające. 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Ukrainka, partnerka mojego kolegi właśnie zaszła w ciążę z innym, bogatym szefem firmy, w której pracuje. Szef ją olał szybko, ona twierdziła, że kocha szefa, a koledze wykrzyczała, że jest dziadem, zarabia chłop około 5000 zł. Myślę, że dlatego Polacy szukają dalej, zwłasza ci z nizin społecznych, bo Ukrainki już zrobiły się dla nich zbyt wymagające. 

Widzę że coraz weselej się robi w tym kraju xD

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

No w sumie racja, przecież ten koleś z Gorzowa zabił ukrainke bo go nie chciala , czyli one tez maja jakies swoje standardy 

Gość Gość

Caly komizm sytuacji polega na tym że najbardziej ukrainki chwalili przegrywy i biedni robole a tu się okazuje że one też nimi gardzą i wolą tych Polaków z górnej półki 

Gość Gość

Z duupy teoria autorki/autora tematu. Polacy nadal interesują się Ukrainkami, bo są ładne i nie tak zmanierowane jak Polki.  

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Caly komizm sytuacji polega na tym że najbardziej ukrainki chwalili przegrywy i biedni robole a tu się okazuje że one też nimi gardzą i wolą tych Polaków z górnej półki 

brednie

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Z duupy teoria autorki/autora tematu. Polacy nadal interesują się Ukrainkami, bo są ładne i nie tak zmanierowane jak Polki.  

No niestety nie z doopy bo gadałem z kilkoma kolegami w wieku 21-40 lat i żaden z zapytanych nie był zainteresowany ukrainka, za to 2 powiedziało że azjatke chętnie, dlatego pytam skąd się bierze ten trend spadkowy na nie 

Gość Gość

Pewnie teraz będzie zalew chinek i filipinek

Gość kocur

Azjatki nie umią się ruuchać, są jeszcze gorsze niż polki, a polki są blisko dna listy w ruuchaniu.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość kocur napisał:

Azjatki nie umią się ruuchać, są jeszcze gorsze niż polki, a polki są blisko dna listy w ruuchaniu.

A ty nie potrafisz używać mózgu pisząc takie świństwa 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość kocur napisał:

Skąd niby te teorie

Gość Gość
19 minut temu, Gość Gość napisał:

No w sumie racja, przecież ten koleś z Gorzowa zabił ukrainke bo go nie chciala , czyli one tez maja jakies swoje standardy 

Pewnie że mają, jak zostawiasz wszystko (rodzinę, ojczyznę) to nie po to by nie mieć pieniędzy. Przyjeżdżają te ambitne, te dążące do lepszego życia, to wiadomo, że nie chcą żyć od 1go do 1go, bo tak to one żyją u siebie. 

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

No niestety nie z doopy bo gadałem z kilkoma kolegami w wieku 21-40 lat i żaden z zapytanych nie był zainteresowany ukrainka, za to 2 powiedziało że azjatke chętnie, dlatego pytam skąd się bierze ten trend spadkowy na nie 

To że twoi niby koledzy tak mają, to znaczy że jest trend spadkowy????? Ho ho chłoptasiu, niezły megaloman z ciebie. 

Gość Gość
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Nawet w rozmowach w toku był wywiad z Ukrainkami i to ładnych parę lat temu, wszystkie wprost mówiły, że interesuje je tylko bogaty Polak, że mają być utrzymane na bardzo dobrym poziomie, miały oczekiwania wyższe niż ja conajmniej trzykrotnie. Dokładnie nie pamiętam odci ka, pamiętam jednego Polaka co z jedną z nich był i płakał jak ona go traktuje i czego wymaga, ona zimna, wyrachowana, bez emocji. Kiedyś poszukam w archiwum tego odcinka i tym co nadal myślą, że Ukrainka chce mniej niż Polka kopary opadną na podłogę. Większość Polaków to wie, bo i Ukrainek u nas nie mało i większość ludzi slyszala o ich interesowności. 

Gość Gość
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Pewnie że mają, jak zostawiasz wszystko (rodzinę, ojczyznę) to nie po to by nie mieć pieniędzy. Przyjeżdżają te ambitne, te dążące do lepszego życia, to wiadomo, że nie chcą żyć od 1go do 1go, bo tak to one żyją u siebie. 

Tym bardziej że ich faceci też bywają przystojni więc dla samej gęby was żadna nie weźmie 

Gość Gość

Proste, w tradycji ukraińskiej jest to, że za wspólny posiłek zawsze płaci mężczyzna, to Polaków przerasta. 

Gość Kiss
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ty jesteś akurat brzydka -,-

A wszystko to wiesz nie widziawszy nigdy mojego zdjęcia nawet.

Gość vvv
46 minut temu, Gość Gość napisał:

Proste, w tradycji ukraińskiej jest to, że za wspólny posiłek zawsze płaci mężczyzna, to Polaków przerasta. 

Nie przerasta. Zacznijcie się spotykać z normalnymi Polakami, a nie z patologią.

Gość Justa
46 minut temu, Gość Gość napisał:

To dlaczego mieliby chciec Azjatki? Tam zona nie pracuje, maz musi zarabiac na wszystkich