Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000

Kiedyś Polacy lecieli na ukrainki a teraz

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Jako, że mam trochę tej ruskiej krwi i mówię w tym języku z całą pewnością mogę ci powiedzieć: pi3rdolisz.

To, ze jest sporo dowcipów o tym jak to żona chce futro nie oznacza, że żona to dostanie. Wiesz czemu? Dlatego że ma samą sobolową czapkę trzeba wydać 2000. I mimo, ze Rosjanie są nieco zamożniejsi niż Polacy nie oznacza, że wysrają z dupy 14k PLN w przeliczeniu bo niektóre baby, tak jak ty, są mega roszczeniowe.

Owszem są Czeczeńcy i kilka innych narodowości w których obwiesza się żonę biżuterią jak choinkę bo ma reprezentować zamożność męża, ale są to głownie muzułmanie. Czyli kultury w których nie miałabyś nic do powiedzenia.

Nie muszę być roszczeniowa bo sama zarabiam 7 na rękę, ale na pewno nie wezmę golodoopca który zarabia mniej ode mnie albo nie stać go na wyjście gdzieś, nie jestem feministka żeby płacić za faceta albo sponsorowac

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie muszę być roszczeniowa bo sama zarabiam 7 na rękę, ale na pewno nie wezmę golodoopca który zarabia mniej ode mnie albo nie stać go na wyjście gdzieś, nie jestem feministka żeby płacić za faceta albo sponsorowac

Znaleźć chłopaka co zarabia 7 k na rękę wcale nie trudno. Większe miasta to zagłębia usług IT. To raz.

Gdybyś tyle zarabiała to byś się nie skupiała tak na forsie i prezentach. Ludzie zamożni nie mówią o pieniądzach. To jest po prostu passe. To dwa. 
Choć możliwe, że jesteś po prostu inteligencją w pierwszym pokoleniu przesiąkniętą mentalnością wsiowej biedoty. Ale takie kobiety są odpychające i szczęściem nie ma ich znowu tak dużo.

Oczywiście nie mam nic przeciwko byś dalej się ośmieszała i snuła swoje fantazję, ale proszę nie okłamuj innych.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

To ja zarabiam znacznie więcej. Mogę Cię utrzymywać ale mam jedne podstawowe wymaganie. Chce niepracujaca żonę. 

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Tu wszystkie są młode, piękne i zarabiają po 7 albo i 10 tys. A w rzeczywistości zakompleksione grubaski z pensją 2000.

Gość Gość
5 minut temu, Piaskun napisał:

Znaleźć chłopaka co zarabia 7 k na rękę wcale nie trudno. Większe miasta to zagłębia usług IT. To raz.

Gdybyś tyle zarabiała to byś się nie skupiała tak na forsie i prezentach. Ludzie zamożni nie mówią o pieniądzach. To jest po prostu passe. To dwa. 
Choć możliwe, że jesteś po prostu inteligencją w pierwszym pokoleniu przesiąkniętą mentalnością wsiowej biedoty. Ale takie kobiety są odpychające i szczęściem nie ma ich znowu tak dużo.

Oczywiście nie mam nic przeciwko byś dalej się ośmieszała i snuła swoje fantazję, ale proszę nie okłamuj innych.

Racja jestem ze wsi ale zarabiam te 7 k bo mieszkam w Niemczech, mam dobra pracę z językiem i to jest to co mi zostaje na rękę co oszczędzam po odjeciu kosztów życia, z resztą w tym temacie powiem tylko tyle że ja też nie wezmę Niemca z niskiej półki który nie będzie dla mnie gwarancja lepszej stopy życiowej,jaki jest sens brania obcego z którego nic się nie ma ? Życie jest brutalne i tylko klamczucha ci powie że Cię kocha za nic, naucz sie cenic szczere laski a nie te co mydla oczy 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Tu wszystkie są młode, piękne i zarabiają po 7 albo i 10 tys. A w rzeczywistości zakompleksione grubaski z pensją 2000.

Ja mam figure klepsydry cieciu 😄

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Racja jestem ze wsi ale zarabiam te 7 k bo mieszkam w Niemczech, mam dobra pracę z językiem i to jest to co mi zostaje na rękę co oszczędzam po odjeciu kosztów życia, z resztą w tym temacie powiem tylko tyle że ja też nie wezmę Niemca z niskiej półki który nie będzie dla mnie gwarancja lepszej stopy życiowej,jaki jest sens brania obcego z którego nic się nie ma ? Życie jest brutalne i tylko klamczucha ci powie że Cię kocha za nic, naucz sie cenic szczere laski a nie te co mydla oczy 

A wy chcesz związać się z facetem czy z pieniędzmi? Koszmarne są takie wyrachowane lale.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ja mam figure klepsydry cieciu 😄

No ba, na kafeterii każda ma. Ciećko.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A wy chcesz związać się z facetem czy z pieniędzmi? Koszmarne są takie wyrachowane lale.

Każda chce 😉

Gość Gość

O ........ 7000 oszczędności miesięcznie to nawet w Polsce szali nie ma.  A w Niemcowni to już w ogóle. 

Gość Gość

Zabronić kobiecie patrzeć na kasę to jak zabronić facetowi patrzeć na doope i cycki 

Gość Shot in the dark

O ........ 7000 oszczędności miesięcznie to nawet w Polsce szali nie ma.  A w Niemcowni to już w ogóle. 

Brutto czy netto? Bo netto, to jednak „szał” jest.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Shot in the dark napisał:

Brutto czy netto? Bo netto, to jednak „szał” jest.

Netto

Gość Shot in the dark
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Netto

Zatem bądź sprawiedliwy/a. Jest to kwota, którą niestety zarabia nikły procent Polaków.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Shot in the dark napisał:

Zatem bądź sprawiedliwy/a. Jest to kwota, którą niestety zarabia nikły procent Polaków.

Dlatego chce Niemca 

No tak, zamożna, piękna, seksowna, a amantów brak? 😛

Abstra...ąc już od tego jak bardzo w nawias trzeba wziąć te Twoje twierdzenia, gdybyś zaczęła opowiadać te swoje kocopoły w towarzystwie to każdy w miarę elegancki mężczyzna, który by z Tobą przyszedł najpierw spaliłby buraka a potem po angielsku wyszedł i zmienił numer telefonu :?

Masz ty jakieś zainteresowania poza odkładaniem pieniądza i wydziwianiem na  mężczyzn jacy to są skąpi w porównaniu z sułtanem Brunei? 

Gość Gość
1 minutę temu, Piaskun napisał:

No tak, zamożna, piękna, seksowna, a amantów brak? 😛

Abstra...ąc już od tego jak bardzo w nawias trzeba wziąć te Twoje twierdzenia, gdybyś zaczęła opowiadać te swoje kocopoły w towarzystwie to każdy w miarę elegancki mężczyzna, który by z Tobą przyszedł najpierw spaliłby buraka a potem po angielsku wyszedł i zmienił numer telefonu :?

Masz ty jakieś zainteresowania poza odkładaniem pieniądza i wydziwianiem na  mężczyzn jacy to są skąpi w porównaniu z sułtanem Brunei? 

Mam , klocenie się z ludźmi, dowalanie im i rozbrajajaca szczerość to moje hobby 

Gość Gość

Mam , klocenie się z ludźmi, dowalanie im i rozbrajajaca szczerość to moje hobby 

Zawsze mówiłam że wolę być otwarta jedzą,niż ukryta kureffka która zniszczy życie dopiero po paru latach 

Gość Gość

Ne lepiej hodować rybki?

8 minut temu, Gość Gość napisał:

Zawsze mówiłam że wolę być otwarta jedzą,niż ukryta kureffka która zniszczy życie dopiero po paru latach 

Cóż, życzę Ci dużo szczęścia w życiu osobistym. Będzie Ci cholernie potrzebne.

Gość Chwalisz się czy zalisz
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja tam kazda sobie wychowam. Z Ukrainkami miałem 2 razy styczność.  Raz to w ogole nie poznałem że to Ukrainka, a drugi raz babka była 10 lat starsza ode mnie i zaprosiła mnie na chatę po 4 godzinach znajomości.  :)) Chyba ja swedziala, a na Ukrainie pewnie mąż i dzieci.

Lepiej się przebadaj, na Ukrainie odsetek osób chorych na HIV jak w Afryce 

Gość Gość
10 godzin temu, Piaskun napisał:

Cóż, życzę Ci dużo szczęścia w życiu osobistym. Będzie Ci cholernie potrzebne.

Zawsze się jakiś znalazł więc się o mnie nie martw 😄

Gość Gość

Azjatki są fajne i słodkie:3 

Gość Andrzej
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Co się stało że Polacy coraz rzadziej się już nimi interesują?

Skąd masz takie rewelacje? U mnie w mieście co drugi śmiga z Ukrainką.

Gość gość
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

W Polsce nigdzie kobiety tyle nie zarabiają no chyba że roksa.pl

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Zawsze się jakiś znalazł więc się o mnie nie martw 😄

... tylko żaden nie chciał zostać ;p.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Zarabiają. Te bardziej ogarniete to i ponad 10 i nie na roksa.  Ale fakt, ze wiekszosc polek ma 2-3 

Gość Kiss
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

W handlu, jako programiści, na wyższych stanowiskach menadżerskich, jako trenerzy, na własnej działalności, kosmetyczki, kelnerki w dobrych lokalach (sezonowo i z nadgodzinami), niektóre krawcowe.

Gość Gość

Dobra. 7 000 fajna rzecz ale mało istotne to jest u kobiety.  Ty lepiej napisz czy umiesz ważniejsze rzeczy robić. 

Czy schabowego utluczesz,

Dom ogarniesz, pranie, prasowanie

Czy dom urzadzisz z gustem,

Czy umiesz kobieco się ubrać

Czy lubisz sex. 

To są naprawdę ważne cechy u kobiety a nie 7000.

Gość Gość
1 godzinę temu, Piaskun napisał:

... tylko żaden nie chciał zostać ;p.

Ja nie chciałam bo jestem wybredna zimna jedzą 😄